Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 20, 09:19)
Tai kų, krasotkos, prisižaidėm, aniaaa?  tongue.gif  Turim tik vieną dieną iki pasaulio pabaigos ir nelabai įsivaizduojam, kaip ją praleisti? laugh.gif

mes gi buhalterės smile.gif Žinom, kaip galima turiningai praleisti paskutinę parą - tik skaičiuojant smile.gif
Atsakyti
Prašau, gerbiamos lodorkos cool.gif

Apie 600gr. miltų tešlai+100gr.kočiojimui (kiekis priklauso nuo miltų kokybės), 250gr.cukraus, 80gr.margarino arba sviesto (kas smarkiai pasninkaujat, nedėkit), 70gr.aguonų, 40gr.mielių (arba 15gr. sausų mielių), druskos, puodelis vandens (apie 200ml), puodelis pieno (vėl gi - pasninkaujantys pilkit tik vandenuką).
Į pašildytą vandenį (ne verdantį!) dėti sutrupintas mieles, margariną, druską ir cukrų, ištirpdyti ir ištrinti iki vientisos masės. Supilti pieną, suberti miltus, plikytas aguonas (neplikytos gali turėti kartumo) ir užminkyti tešlą. Nebijokite, kad tešla kietoka, kildama ji išporės, suminkštės.
Jei minkant matote, kad vandens per mažai ar per daug nurodytam miltų kiekiui, miltų pridėkit arba pamažinkit. Visiškai nebūtina stropiai laikytis recepto, improvizuokite.
Užminkytą tešlą pastatom šiltai, kad pakiltų. Kai pradės lipti per kraštus, perminkyti, taip kokius 2- 3 kartus. Kildinti 2-3 valandas. O paskui formuoti ir kepti kūčiukus.

Atsakyti
Labas rytas wink.gif
QUOTE(aggree @ 2012 12 20, 08:41)
Tai ką? Labas rytas...
Jau kaip laukiu šeštadienio... Ne tas žodis. Miegosiu. Ilgai. Nieko nedarysiu.

As kai pasakau, kad miegosiu, tai gaunasi antraip visada - arba miegai kazkur issilaksto arba butinai kas nors pazadina ne laiku biggrin.gif

QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 20, 09:08)
Norius kavoooos  lotuliukas.gif  ir aš įsirašau į sąrašus, kurios nedamigusios  doh.gif  cool.gif

Noriu ir as kavos smile.gif Tik reikia eit paciai pasidaryt biggrin.gif Nedamigau ir as, nes mazoji sukavo per miegus, sapnavau dar kazkokias nesamones.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 20, 09:19)
Tai kų, krasotkos, prisižaidėm, aniaaa?  tongue.gif  Turim tik vieną dieną iki pasaulio pabaigos ir nelabai įsivaizduojam, kaip ją praleisti? laugh.gif

Nu tai ka, jei turim ta viena diena, tai reikia balansus visus, buhalterinius ir gyvenimiskus, susitikrint greituoju budu, bent jau isnyksim ramia sazine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 08:53)
reikia balansus visus, buhalterinius ir gyvenimiskus, susitikrint greituoju budu, bent jau isnyksim ramia sazine biggrin.gif

Nu jau niaaaaaa schmoll.gif Aš geriau per parduotuves prasieisiu. Geriau išnyksiu visa graži flirt.gif ir be sąžinės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 20, 09:56)
Nu jau niaaaaaa schmoll.gif Aš geriau per parduotuves prasieisiu. Geriau išnyksiu visa graži  flirt.gif ir be sąžinės  cool.gif

Arba taip biggrin.gif As irgi siandien turejau plana lekt biski shopinga apturet, bet sutingau atsikelus ir jau nebezinau ar lekt kur. Be masinos sunku issikrapstyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 20, 07:41)
Tai ką? Labas rytas...
Jau kaip laukiu šeštadienio... Ne tas žodis. Miegosiu. Ilgai. Nieko nedarysiu.

drinks_cheers.gif
Pas mane irgi košmarai doh.gif metai iš metų tas pats, metus laiko viršininkam aiškinu kas ir kaip, o dabar žiūri akis išpūtę, kai pasakiau, kad reikia nepanaudotas lėšas gražint, reiks pradėt pokalbius įrašinėt gun_smilie.gif
Atsakyti
Kalbėkit, mergos, arba einu namo. Šaaalta unsure.gif
Atsakyti
Cia gal visom pries pasaulio pabaiga nesimiega biggrin.gif As ir siandien jungiuos prie nedamiegojusiu burio, nes ligoniuke labai prastai miegojo, tai tik speji imigt ir vel prikelia. Gera zinia, tik ta kad uzkure man masiniuka tai galesim be problemu pas gydytojus nuvaziuot..
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 20, 08:49)
mes gi buhalterės smile.gif Žinom, kaip galima turiningai praleisti paskutinę parą - tik skaičiuojant smile.gif

Tai geriau prasivedam is imoniu pinigus i savo saskaita ir nors pagyvensim kaip ponios ta paskutine diena gyvenime lotuliukas.gif lotuliukas.gif O po to juk vistiek pasaulio pabaiga bus, tai dirikai net nepastebes tusciu saskaitu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 20, 10:17)
Tai geriau prasivedam is imoniu pinigus i savo saskaita ir nors pagyvensim kaip ponios ta paskutine diena gyvenime  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O po to juk vistiek pasaulio pabaiga bus, tai dirikai net nepastebes tusciu saskaitu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ta proga vakar nupirkau dovanų čekių už 600 litų biggrin.gif kol kas jie dar mano kišenėj biggrin.gif
Atsakyti
Tai geriau prasivedam is imoniu pinigus i savo saskaita ir nors pagyvensim kaip ponios ta paskutine diena gyvenime  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O jei visgi isaus diena po rytojaus??? biggrin.gif
Atsakyti
Tai geriau prasivedam is imoniu pinigus i savo saskaita ir nors pagyvensim kaip ponios ta paskutine diena gyvenime  lotuliukas.gif

Aš užvakar nešiau į banką pinigus, išėjau truputį po 12val, dar į porą valdiškų įstaigų reikėjo, po to pasišlaisčiau po parduotuves ir nebegrįžau. Skambina vakare apie 20val. načiajnyka - sako, dabar tik prisiminiau, kad negrįžai, ar viskas gerai? doh.gif Sakau - Kalėdos, dovanų metas, gavau pinigų ir kol neištaškiau, nėr ko į darbą eit cool.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2012 12 20, 10:20)
Ta proga vakar nupirkau dovanų čekių už 600 litų biggrin.gif kol kas jie dar mano kišenėj biggrin.gif

Tu juk dar prisimeni, kad aš tavo geriausia draugė? friends.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 20, 11:17)

Tai geriau prasivedam is imoniu pinigus i savo saskaita ir nors pagyvensim kaip ponios ta paskutine diena gyvenime  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O po to juk vistiek pasaulio pabaiga bus, tai dirikai net nepastebes tusciu saskaitu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 12 20, 11:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
O jei visgi isaus diena po rytojaus???  biggrin.gif

va, va, aš taip ir galvoju, kad diena po rytojaus išauš smile.gif nerizikuosiu smile.gif
Atsakyti