Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Kajune @ 2013 01 30, 16:29)
Laba diena,

reta aš čia viešnia  blush2.gif

Gal galit pasidalint nuomonėm.
Mūsų steigėjas pagal sutartį davė naudojimui savo automobilį, kurą pilam su steigėjo kortele, ne savo vardu, kiekvieną mėnesį gaunu PVM S-F su tekstu - už transporto naudojimąsi pagal sutartį Nr... ir skliausteliuose sunaudoto kuro kiekį, o prie sumos ne litrai, o 1 vnt. (automobilis). Galvoju... pajamuot kurą ir nurašinėt ar iškart dėt į transporto sąnaudas g.gif  blush2.gif

As kura is kart i sanaudas dedu. Turiu pasirasius isakyma, kad visas piltas kuras sunaudojamas imones veikloje ir vsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 29, 16:51)
Nereikia nieko niekur registruot. Susirašai medžiagų sunaudojimo aktą, aktą, kad pagerėjo IT tarnavimo laikas ir naudingos savybės, IT kortelėj pripliusuoji tą sumą prie likutinės vertės ir padalini iš likusio IT amortizacijos laiko. Medžiaga ne į sąnaudas nurašinėji, o kaupi, o po remonto užpajamuoji kaip IT.

o jeigu mes jokių medžiagų nenaudojam g.gif bankas davė tiesiogiai paskolą renovacijos administratoriui, mes dabar tik paskolą gražinsim ir palūkanas mokėsim biggrin.gif visus darbus ir popierius tvarko kiti ax.gif
aš tai galvojau tos paskolos suma didint IT ir psio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 30, 20:04)
As kura is kart i sanaudas dedu. Turiu pasirasius isakyma, kad visas piltas kuras sunaudojamas imones veikloje ir vsio  smile.gif

o galima taip? Nieks nesikabinėja?
Atsakyti
user posted image

Labas rytas

Noriu paklausti, jau visai galva susisuko ir man doh.gif Ar būtina pildyti kelionės lapus, ar užtenka įsakymo, kad visas piltas kuras nurašomas į sąnaudas ir nurašymo aktas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2013 01 31, 08:03)
Ar būtina pildyti kelionės lapus, ar užtenka įsakymo, kad visas piltas kuras nurašomas į sąnaudas ir nurašymo aktas? blush2.gif

Užtenka įsakymo. Atsakyk, ponička, man, kaip tu darytum - klausimas vakar ryte užduotas, visos tyli, pyndos cool.gif
Atsakyti
Na aš tai reikalauju kelionės lapų, kad parodytų kur šlaistės smile.gif

labas rytas smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 31, 08:11)

Nuo birželio mėn. prašinėju kaip išmaldos iš direktorės, dar negavau, o jau noriu metinę FA daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 30, 21:58)
o galima taip? Nieks nesikabinėja?

O kodel turetu kabinetis g.gif

Papildyta:
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 31, 08:11)
labas rytas smile.gif  mirksiukas.gif

Matyt pert mazai darbo turi, kad lapu reikalauji lotuliukas.gif
Atsakyti
Nauja gryčia
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 31, 08:08)
Užtenka įsakymo. Atsakyk, ponička, man, kaip tu darytum - klausimas vakar ryte užduotas, visos tyli, pyndos  cool.gif

Tu čia apie tas valandas , na aš sudėčiau uždirbtus pinigus ir padalinčiau iš dirbtų val, ar tu ne to klausi ?

QUOTE(Tučka @ 2013 01 31, 08:40)

Matyt pert mazai darbo turi, kad lapu reikalauji  lotuliukas.gif

Pas mane auditorė pareikalavo, kad ne tik kur šlaistėsi būtų parašyta, bet dar ir su kuom doh.gif lotuliukas.gif ir dar su parašais. Bet čia biudžetinėj įstaigoj
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti