Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 19, 12:24)
na kiek žinau, tai autorinė tik su fiziniu asmenimi sudaroma....

tikrai tik fizinis.
Atsakyti
Pralekiau per miesta greituoju budu, ir mb dovana nupirkau ir gavau tai, ko ieskojau kitoms dovanoms smile.gif Kadangi mb buvo ne toks ir geras siemet, tai gaus dovanu dirza lotuliukas.gif
Darbai nedirbti siandien, nes eisiu puost savo merginos rubeliu karnavalui ir suoliuosiu 15val i darziuka smile.gif
Atsakyti
Aš vieną nupirkau aną savaitę, vienam pusę dovanos užvakar, kitam vakar, mamai šiandien, dar liko 2 žmogai, kuriems neneša fantazija doh.gif Ir ta kita pusė, kurios irgi neįsivaizduoju. Nu ir na... cool.gif
Atsakyti
Dovanu kuponai vienai imonei dovanojami iki 320 litu traktuojami kaip reprezentacija.
Atsakyti
Ministrų kabinetas pritarė MMA didinimui iki 1 tūkst. litų nuo sausio mėnesio.Kartu Vyriausybė padidino ir minimalų valandinį atlygį (MVA) nuo 5,15 lito iki 6,06 lito.
PSD didėja atitinkamai iki 90Lt, VSD iki 285Lt.
Atsakyti
O galejo geriau NPD padidint iki 850...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 19, 15:38)
Ministrų kabinetas pritarė MMA didinimui iki 1 tūkst. litų nuo sausio mėnesio.Kartu Vyriausybė padidino ir minimalų valandinį atlygį (MVA) nuo 5,15 lito iki 6,06 lito.
PSD didėja atitinkamai iki 90Lt, VSD iki 285Lt.

Joooo, vos pradejo kalbet ir jau buvo aisku, kad priims. Nors pas mus atlyginimai didesni nei 1000, tai nereikes kelt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 19, 14:41)
Joooo, vos pradejo kalbet ir jau buvo aisku, kad priims. Nors pas mus atlyginimai didesni nei 1000, tai nereikes kelt biggrin.gif

Pas mus irgi didesni ir kas is to. Tik labiau priartejom prie MMA doh.gif o paprasti darbininkai ir gaus MMA smile.gif nes algu tikrai niekas nekels.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 19, 15:43)
Pas mus irgi didesni ir kas is to. Tik labiau priartejom prie MMA doh.gif o paprasti darbininkai ir gaus MMA smile.gif nes algu tikrai niekas nekels.

Taip, tas tiesa. Ir plius kiek bus tokiu, kuriems pakels alga iki to 1000, jei gaudavo 850 ir paaiskes, kad kompensacijos nebepriklauso muz sildymus ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 19, 12:24)
na kiek žinau, tai autorinė tik su fiziniu asmenimi sudaroma....

QUOTE(aggree @ 2012 12 19, 12:29)
tikrai tik fizinis.

Ir aš taip galvoju, o paslaugos teikėjas (seminarą vedė) aiškina, kad ne ir atseit jis gauna sutarty numatytą suma atėmus GPM, bet pagal šituos požymius tai jau turėtų būti paslaugų teikimo sutartis g.gif . Bet tai irgi turėtų būti sudaryta su fiziniu asmeniu, o ne įstaigai "X" atstovaujančiu asmeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 19, 14:49)
Ir aš taip galvoju, o paslaugos teikėjas (seminarą vedė) aiškina, kad ne ir atseit jis gauna sutarty numatytą suma atėmus GPM, bet pagal šituos požymius tai jau turėtų būti paslaugų teikimo sutartis  g.gif . Bet tai irgi turėtų būti sudaryta su fiziniu asmeniu, o ne įstaigai "X" atstovaujančiu asmeniu  g.gif

Man atrodo ans neskiria PVM nuo GPM o anu dvieju nuo sodros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 19, 14:52)
Man atrodo ans neskiria PVM nuo GPM o anu dvieju nuo sodros biggrin.gif

Ir buhalterė tokia pati doh.gif , nors ta įstaiga ne PVM mokėtoja tai tas neturėtų jiems maišyt. Šiaip taip išsiderėjau, kad išrašytų normalią sąskaitą be jokių neaiškių sutarčių doh.gif (gerai kad bent jau paslaugų priėmimo-perdavimo aktą mokėjo surašyt)
Atsakyti