Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 17:01)
Sveikutės.

Teikiu FR0524 (Pakuotė) formą 4 versiją ir man nepriima, sako atsinaujinti šablono versiją... o tai ką ten benaujinti, kad pačią naujausią parsisiunčiau...

O jums priėmė, viskas gerai?

As dar neteikiau, laukiu kada Zaliasis taskas padarys biggrin.gif
Atsakyti
Man priėmė, viskas tvarkoje.
Atsakyti
Užsipildžiau seną 3 versiją ir su vėjeliu priėmė smile.gif
Bet ar vėliau tik neprašyk, kad naują formą pateikčiau...
Tik įdomu ko patys programos neatsinaujina, kad priimtų naujausias versijas... g.gif
Papildyta:
Turiu dar klausimuką, jei esu pirkusi prekes iš asmens, kuris turi individualios veiklos pažymėjimą ir yra PVM mokėtojas, tai man teikti tą formą B klasės pajamų?
Ir dabar berods nebėra sumos minimalios nustatytos, visas sumas reikia teikti?

Būsiu bais dėkinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 30 sausio 2013 - 17:34
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 17:26)
Turiu dar klausimuką, jei esu pirkusi prekes iš asmens, kuris turi individualios veiklos pažymėjimą ir yra PVM mokėtojas, tai man teikti tą formą B klasės pajamų?
Ir dabar berods nebėra sumos minimalios nustatytos, visas sumas reikia teikti?

Būsiu bais dėkinga  ax.gif

Taip, taip, taip.
Atsakyti
aggree, ačiū labai...

O ką daryt, kad nežinau jo asmens kodo? Ar galima kažkur pagal veiklos pažymėjimo numerį jį susirasti?
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 17:57)
aggree, ačiū labai...

O ką daryt, kad nežinau jo asmens kodo? Ar galima kažkur pagal veiklos pažymėjimo numerį jį susirasti?

Čia slapta, nesurasi. aš tai rašau veiklos pazymejimo numeri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 30, 19:10)

Įrašiau jo PVM mokėtojo kodą... sumą rašau prieš PVM... tik dabar kokį tą kodą nurodyti? g.gif
Mes iš jo prekes pirkom... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 30, 18:10)

drinks_cheers.gif

Man tik idomu - jei verslo liudijimas buvo isduotas tam tikrom dienom, o mes pirkom paslaugas ne ta diena, kai tas liudijimas buvo isimtas? Kas tada?
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 18:13)
Įrašiau jo PVM mokėtojo kodą... sumą rašau prieš PVM... tik dabar kokį tą kodą nurodyti? g.gif
Mes iš jo prekes pirkom... unsure.gif

QUOTE(aggree @ 2013 01 30, 18:14)
drinks_cheers.gif

Man tik idomu - jei verslo liudijimas buvo isduotas tam tikrom dienom, o mes pirkom paslaugas ne ta diena, kai tas liudijimas buvo isimtas? Kas tada?

Aš rašau tos pažymos nr smile.gif
paprašykit, kad perrašytų
Atsakyti
Dabar susimasčiau ar tą formą reikia teikti jei yra verslo liudijimas ar ir veikla pagal individualios veiklos pažymėjimą?

Kažkaip bijau prisidrbti...
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 30, 18:39)
Dabar susimasčiau ar tą formą reikia teikti jei yra verslo liudijimas ar ir veikla pagal individualios veiklos pažymėjimą?

Kažkaip bijau prisidrbti...

Abu smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai, panos. 4u.gif
Dabar liko metinė A klasės deklaracija... Reiks šįvakar arba ryt susiskaičiuot, pasidaryt, atiduot ir bus ramu...
Atsakyti