Sąžiningai prisipažinsiu - aš nemoku
MeSsS, nežinau kaip...
Klausimas (dar nesu turėjus tokio daikto): Apgadino vilkiką, susiremontavom savo lėšom, dabar gavom draudimo išmoką, o jin didesnė nei išleidom remontui. Kokie veiksmai?
Klausimas (dar nesu turėjus tokio daikto): Apgadino vilkiką, susiremontavom savo lėšom, dabar gavom draudimo išmoką, o jin didesnė nei išleidom remontui. Kokie veiksmai?
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 29, 10:38)
tada gaunas 2012m nuostolis
O tai ko bijai to nuostolio?
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 29, 13:35)
Apgadino vilkiką, susiremontavom savo lėšom, dabar gavom draudimo išmoką, o jin didesnė nei išleidom remontui. Kokie veiksmai?
Mažini gauta suma sąnaudas.
visas kintamas sąnaudas?
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 29, 13:59)
visas kintamas sąnaudas?
Draudimo išmokos suma, lygi remonto išlaidoms, mažini sąnaudas, o kas viršaus - apmokestinamos pajamos.
QUOTE(liepsnelee @ 2013 01 29, 13:15)
Kas per
Kiti bosai kaip tik verkia, kad iš kur pelnas, reikės pelno mokečio daug mokėt ir t.t.t.
Kiti bosai kaip tik verkia, kad iš kur pelnas, reikės pelno mokečio daug mokėt ir t.t.t.
nu va kad maniškis niekad nenori nuostolio jam matyt mokesčius mokėt patinka, nes jeigu ir pasitaiko gautinas pvm kraipos
tai būtų geriau didint IT bet kaip tas dalykas daromas reikia pradžioj išsiaiškint, nes jeigu reikia dar rc kąnors registruot tad vėl sau užsikrausiu darbo
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 29, 14:04)
Draudimo išmokos suma, lygi remonto išlaidoms, mažini sąnaudas, o kas viršaus - apmokestinamos pajamos.
Daba supratau, ačiū
MeSsS, įdomus tavo direktorius Nora aš ir gal nepopuliarios nuomonės esu, bet laikaus nuomonės, kad mokėti mokesčius reikia
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 29, 14:39)
kaip tas dalykas daromas reikia pradžioj išsiaiškint, nes jeigu reikia dar rc kąnors registruot tad vėl sau užsikrausiu darbo
Nereikia nieko niekur registruot. Susirašai medžiagų sunaudojimo aktą, aktą, kad pagerėjo IT tarnavimo laikas ir naudingos savybės, IT kortelėj pripliusuoji tą sumą prie likutinės vertės ir padalini iš likusio IT amortizacijos laiko. Medžiaga ne į sąnaudas nurašinėji, o kaupi, o po remonto užpajamuoji kaip IT.
Laba diena.
Dirbu su tokiais kompais, kur nei FB, nei SM dorai neveža. Užknisa. Atrodo, kad buhalterijai užtenka lieviausio kompo...
Esu užsivertus visai ne buhalteriniais (aišku ir buhalteriniais) darbais - ryt atvažiuoja MB sesuo, vienai įmonei balansą pažadėjau iki penktadienio, taip ir sukuosi. Tai va, pasilabinau, prisistačiau
Dirbu su tokiais kompais, kur nei FB, nei SM dorai neveža. Užknisa. Atrodo, kad buhalterijai užtenka lieviausio kompo...
Esu užsivertus visai ne buhalteriniais (aišku ir buhalteriniais) darbais - ryt atvažiuoja MB sesuo, vienai įmonei balansą pažadėjau iki penktadienio, taip ir sukuosi. Tai va, pasilabinau, prisistačiau
SOS
Pildau FR0521 ir klausimas : kaip man gaut, apskaiciuot ar is kur istraukt 19 laukelio skaiciukus (tarifas (Lt uz t) ?
Pildau FR0521 ir klausimas : kaip man gaut, apskaiciuot ar is kur istraukt 19 laukelio skaiciukus (tarifas (Lt uz t) ?
www.am.lt pasirenki aplinkosauginiai mokesčiai iš mobilių šaltinių.