Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Ir pati link to linkstu.
Atsakyti
Klausimėlis dėl NT mokesčio.
Nuomojamės patalpas iš fizinio asmens nuo 07.01. Tai kaip suprantu NT mokestį skaičiuojam nuo 08mėn (''mokestį pradeda skaičiuoti nuo mėnesio, einančio po mėnesio, kurį perėmė turtą'')?
Prieš mus nuomojosi įmonė iki 06.31. Tai jie už 07mėn. jau nebemoka (''mokesčio nebeskaičiuoja nuo mėnesio, einančio po mėnesio,'')
Tai taip išeina, kad už 07mėn bus nemokėta nei jų, nei mūsų g.gif Ar man sumokėt ir už 07mėn, naudojamės nuo 1dienos? Ar čia jau ne mano bėdos, kad tas vienas mėnuo bus niekieno nemokėtas g.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 01 28, 20:50)
Ar čia jau ne mano bėdos, kad tas vienas mėnuo bus niekieno nemokėtas g.gif

Ne tavo reikalas, kas iki jūsų buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 28, 21:59)
Ne tavo reikalas, kas iki jūsų buvo.

Ačiū smile.gif Aš ir taip buvau supildžius deklaraciją. Po to pataisiau su tuo mėnesiu, po to vėl be jo biggrin.gif Ir nusprendžiau, kad vistiek ramiai nemiegosiu, kol negausiu patvirtinimo čia biggrin.gif
Atsakyti
gal yra dirbanciu su Riviles programa?
Papildyta:
QUOTE(dzyy @ 2013 01 28, 22:35)

reikia konsultacijos, kaip programoje padaryti kuro nurasyma atsargose.
prasuuuuu pagalbos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzyy @ 2013 01 28, 23:45)
Papildyta:
reikia konsultacijos, kaip programoje padaryti kuro nurasyma atsargose.
prasuuuuu pagalbos sad.gif

Atsargos - operacijos su atsargomis - tipas "Nurasymas", data menesio pabaigos, dokumento nr pagal save (as rasau menesio pabaigos data), padalinys K (kuro), aprasymas (pvz koks sunaudoto kuro nurasymas OPEL XXX111).
Tada imat "nauja", renkates kuro tipa is prekiu saraso - saskaita 61196 (kuro sanaudos) ir nurasot reikalinga kuro kieki su minusiuko zenklu.
Suma rodys tik perkelus operacija. Atsispausdinat nurasymo akta ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 28, 22:51)
Atsargos - operacijos su atsargomis - tipas "Nurasymas", data menesio pabaigos, dokumento nr pagal save (as rasau menesio pabaigos data), padalinys K (kuro), aprasymas (pvz koks sunaudoto kuro nurasymas OPEL XXX111).
Tada imat "nauja", renkates kuro tipa is prekiu saraso - saskaita 61196 (kuro sanaudos) ir nurasot reikalinga kuro kieki su minusiuko zenklu.
Suma rodys tik perkelus operacija. Atsispausdinat nurasymo akta ir viskas smile.gif

aciu LABAI :* :* :*
as ir pasimeciau, kai man nerode sumos ir kuro ltr kainos.
bandau is naujo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 28, 22:51)

Labas rytas mirksiukas.gif aš irgi taip darau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2013 01 27, 14:26)
Tada aš traukčiau į kaip remontą į sąnaudas tiesiai ir nedidinčiau IT vertės.

tada gaunas 2012m nuostolis doh.gif
o didint IT vertę daug žaidimo? kaip tas vyksta? rolleyes.gif
Atsakyti
Žiūriu tema į pabaigą smile.gif kas temą naują kurs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 29, 13:09)
Žiūriu tema į pabaigą smile.gif kas temą naują kurs  blush2.gif

Labas wink.gif

Tai sukursiu, ka jau darysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 29, 10:38)
tada gaunas 2012m nuostolis  doh.gif
o didint IT vertę daug žaidimo? kaip tas vyksta? rolleyes.gif

Kas per doh.gif biggrin.gif
Kiti bosai kaip tik verkia, kad iš kur pelnas, reikės pelno mokečio daug mokėt ir t.t.t. smile.gif
Atsakyti