Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Labas nesušalusioms ir neapsirgusioms kolegėms smile.gif
kaip jūs darytote tokiu atveju - sandėlyje turime pasigaminę prekėms sandėliuoti lentynų. Nuo jų nuėmė rūdis, nudažė, sutvarkė, atsiuntė sąskaitą 3 tūkstančiai litų. Kaip siūlote daryti - ar nusirašyti į sanaudas ar perskaičiuoti ilgalaikio turto vertę?
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 01 24, 13:56)
kaip jūs darytote tokiu atveju - sandėlyje turime pasigaminę prekėms sandėliuoti lentynų. Nuo jų nuėmė rūdis, nudažė, sutvarkė, atsiuntė sąskaitą 3 tūkstančiai litų. Kaip siūlote daryti - ar nusirašyti į sanaudas ar perskaičiuoti ilgalaikio turto vertę?

dėčiau į sąnaudas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 01 24, 12:56)

I sanaudas ir as deciau 4u.gif
Atsakyti
mergaites, noriu paklausti. Isidarbinus pamirsau priduoti FR0791. Ar labai gausim per kepure? Pora menesiu praejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 25, 12:48)
mergaites, noriu paklausti. Isidarbinus pamirsau priduoti FR0791. Ar labai gausim per kepure? Pora menesiu praejo  doh.gif

Pateik db ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 25, 12:51)
Pateik db ir viskas.

pasirodo, negaliu taip paprastai. Per EDS ner galimybes, galima tik per manovmi.lt.. o ten kol kas neturiu direktoriaus igaliojimo doh.gif
Tai sakot, negausiu velniu? unsure.gif Ale pamirsk tu man taip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 sausio 2013 - 13:02
Per įmonės el.bankininkystę prisijunkit prie VMI ir pateiksit.
Atsakyti
Labas,

o FR0791 pildyti reikia tik savarankiskai buh paslaugas teikiancioms buhalterems.? Dirbancioms tik vienam UAB, pvz kaip as, nereikia?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 25, 13:48)
mergaites, noriu paklausti. Isidarbinus pamirsau priduoti FR0791. Ar labai gausim per kepure? Pora menesiu praejo  doh.gif

pateik dabar, aš irgi esu vėlavusi ir nieko.

QUOTE(saintlina @ 2013 01 25, 13:58)
pasirodo, negaliu taip paprastai. Per EDS ner galimybes, galima tik per manovmi.lt.. o ten kol kas neturiu direktoriaus igaliojimo  doh.gif
Tai sakot, negausiu velniu?  unsure.gif  Ale pamirsk tu man taip  doh.gif

o per VMI puslapį jau negalima išsiųsti? jau pasikeitė? nes kiek siunčiau, tai per vmi puslapį, el.paslaugos, pažymų užsakymas ir prašymų teikimas, pasirinkti Juridinio asmens pranešimas apie jo duomenų Mokesčių mokėtojų registre papildymą/ pakeitimą ir tada išsiųsti užpilddžius tuos laukelius.

QUOTE(Renri3 @ 2013 01 25, 14:05)
Labas,

o FR0791 pildyti reikia tik savarankiskai buh paslaugas teikiancioms buhalterems.? Dirbancioms tik vienam UAB, pvz kaip as, nereikia?

reikia pranešti apie tave kaip buhalterę tam uab, kur tu dirbi.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 25, 14:10)
o per VMI puslapį jau negalima išsiųsti? jau pasikeitė? nes kiek siunčiau, tai per vmi puslapį, el.paslaugos, pažymų užsakymas ir prašymų teikimas, pasirinkti Juridinio asmens pranešimas apie jo duomenų Mokesčių mokėtojų registre papildymą/ pakeitimą ir tada išsiųsti užpilddžius tuos laukelius. 
reikia pranešti apie tave kaip buhalterę tam uab, kur tu dirbi.

Siaip VMI pristatem dokumentus, kad keitesi buhaltere, del dokumentu teikimo el.budu pakeitimus. Bet tai va FR0791 nematau pildytos.. EDS neduoda tokios formos, reikia paklaust anos buhalteres, gal ji teike ir neatspausidino.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 25, 13:02)
Per įmonės el.bankininkystę prisijunkit prie VMI ir pateiksit.

negaliu. Toj imonej el.bankininkyste naudojasi tik direktorius. As tik parasau, kokius mokescius reik sumoket.
Papildyta:
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 25, 13:10)
o per VMI puslapį jau negalima išsiųsti?

nea, nebegalima. Skambinau klaust, sake - tik per Mano Vmi.
Siaip tai nelabai suprantu, kam taip sudetingai padaro? Jei visas ataskaitas per EDS darom, tai kam sita isskirt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 25 sausio 2013 - 13:26
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 25, 14:17)
Siaip VMI pristatem dokumentus, kad keitesi buhaltere, del dokumentu teikimo el.budu pakeitimus. Bet tai va FR0791 nematau pildytos..  EDS neduoda tokios formos, reikia paklaust anos buhalteres, gal ji teike ir neatspausidino.

o kokius dokumentus pristatėt, kad keitėsi buhalterė?
FR0791 formoje ir pranešama apie buhalterę. Ši forma nesiunčiama per EDS, ji buvo pateikinėjama per vmi puslapį.

QUOTE(saintlina @ 2013 01 25, 14:22)
nea, nebegalima. Skambinau klaust, sake - tik per Mano Vmi.
Siaip tai nelabai suprantu, kam taip sudetingai padaro? Jei visas ataskaitas per EDS darom, tai kam sita isskirt?

vadinasi, psikeitimai yra...
Jo, galėtų priimti per EDS ir būtų tvarka....
Atsakyti