Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(MeSsS @ 2013 01 22, 16:52)
Renri3 grįšiu prie senesnės temos, kaip tave gydė kai negirdėjai? ryte atsikeliu o galva baisi, nieko negirdžiu  verysad.gif prirašė antibiotikų ir kažkokių dar tablečių, bet o lašų ausims jokių nereikia  unsure.gif bijau likt kurčia  doh.gif

Antibiotikai ir jokiu lasiuku. as buvau prisidrbus zinok doh.gif prisiskaiciau, kad ale gerai vandenilio peroksidu praplaut ta ausi ir prisiploviau doh.gif be visa ko dar ir grybas isimete, nes gi lasinau lasiukus pati pasirinkus, ploviau tuo perosksidu ir laikiau per nakti uzkista su vata. O tai buvo tobulos salygos grybui. Geda buvo ir prisipazint gydytojui blush2.gif Tai va, visa beda man padejo uzbaigt Imasol tepaliukas ir kas vakara ausies plovimas degtine, nes gyd taip liepe ir sake, kad grybas nemyli degtines, skirtingai nei vyras, kad ir koks jis grybas butu lotuliukas.gif (su svirkstu isipili i ausi, palaikai kol uzsyla ir apsivertus ant kito sono ispili i koki ranksluostuka). Bet zinok nesiimk pati savarankiskai nieko, nes gali prisigydyt, as jau pasimokiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 22, 20:25)
Antibiotikai ir jokiu lasiuku. as buvau prisidrbus zinok  doh.gif  prisiskaiciau, kad ale gerai vandenilio peroksidu praplaut ta ausi ir prisiploviau  doh.gif  be visa ko dar ir grybas isimete, nes gi lasinau lasiukus pati pasirinkus, ploviau tuo perosksidu ir laikiau per nakti uzkista su vata. O tai buvo tobulos salygos grybui. Geda buvo ir prisipazint gydytojui  blush2.gif  Tai va, visa beda man padejo uzbaigt Imasol tepaliukas ir kas vakara ausies plovimas degtine, nes gyd taip liepe ir sake, kad grybas nemyli degtines, skirtingai nei vyras, kad ir koks jis grybas butu  lotuliukas.gif  (su svirkstu isipili i ausi, palaikai kol uzsyla ir apsivertus ant kito sono ispili i koki ranksluostuka). Bet zinok nesiimk pati savarankiskai nieko, nes gali prisigydyt, as jau pasimokiau  4u.gif

nu aš tokių priemonių nesiėmiau, tik vakar vaikiškų otipax pasilašinau, bet gyd sakė nieko tokio, jie nei pakenkė nei padėjo ax.gif tik grįžus namo pagalvojau kodėl nieko lašint nereikia, gal nors kiek atkimštų, o tai naktį jei atsigulsiu ant sveikesnės ausies negirdėsiu kai vaiks pabus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 22, 20:28)
nu aš tokių priemonių nesiėmiau, tik vakar vaikiškų otipax pasilašinau, bet gyd sakė nieko tokio, jie nei pakenkė nei padėjo  ax.gif tik grįžus namo pagalvojau kodėl nieko lašint nereikia, gal nors kiek atkimštų, o tai naktį jei atsigulsiu ant sveikesnės ausies negirdėsiu kai vaiks pabus  doh.gif

Aha, as jau buvau ipratus miegot ant desinio sono, kad su kaire ausim girdeciau, nes desine buvo komoj biggrin.gif
Vartok vaistus, kuriuos israse ir po poros keletos dienu pajausi kaip gereja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 22, 19:24)
galiu į apskaitą traukt kaip man reikia ir tikėtis kad to išrašo nieks neskaitys?  ax.gif

Susirašyk paaiškinimą ir daryk,kaip tau reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 22 sausio 2013 - 19:33
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 22, 20:24)
aciuks.gif
kol kiškiai piškiai žaidžia kišu čia nosį, sakykit jeigu ponas D persivedė sau pinigus bet pamiršo šablone pasitaisyti ne darbo užmokestis o avansas pirktoms prekėms turėjo būt, tai kū daryt? galiu į apskaitą traukt kaip man reikia ir tikėtis kad to išrašo nieks neskaitys?  ax.gif

aš tai paimčiau pono D pasiaiškinimą, kad nurodyta netiksli okėjimo paskirtis, kad turi būti taip ir taip ir prisidėčiau prie banko išrašo. Tada tikrai būtų ramu smile.gif
Atsakyti
Padedu draugike sprest uzduotis buh.kursu ir pati sakau tuo paciu pasiziurinesiu ka sugebu biggrin.gif Tai klausimas :
Suteikta paslaugu uz 350, uz kurias pirkejai sumokes po 5 dienu. Tai
2411 Pirkeju skolos D350
5001 Sut.paslaugu pajamos K350
5000 Pardavimo pajamos rasosi ar nieko siuo atveju? ar cia rasom tik kai gaunam pinigus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renri3: 22 sausio 2013 - 20:09
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 22, 21:08)
Padedu draugike sprest uzduotis buh.kursu ir pati sakau tuo paciu pasiziurinesiu ka sugebu biggrin.gif Tai klausimas :
Suteikta paslaugu uz 350, uz kurias pirkejai sumokes po 5 dienu. Tai
2411 Pirkeju skolos D350
5001 Sut.paslaugu pajamos K350
5000 Pardavimo pajamos rasosi ar nieko siuo atveju? ar cia rasom tik kai gaunam pinigus?

tai tu jau parašei 5001, tada 5000 rašyti nereikia. pasirenki vieną pajamų sąskaita (kuri tinka pagal sąskaitų planą).
D ir K gerą pasirinkai.
Dar jeigu būtų PVM, tai K būtų 44841 Mokėtinas PVM.
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 22, 21:24)
tai tu jau parašei 5001, tada 5000 rašyti nereikia. pasirenki vieną pajamų sąskaita (kuri tinka pagal sąskaitų planą).
D ir K gerą pasirinkai.
Dar jeigu būtų PVM, tai K būtų 44841 Mokėtinas PVM.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

noriu jūsų patarimo 4u.gif , vidutinė gamybos įmonė - darbuotojų 50, ieško buhalterinės programos. Šiuo metu renkamės tarp DB apskaita, Pragma, Rivilė ir Finvalda. Aišku siųsimės visas demo versijas ir bandinėsimės, bet įdomu kokių jūs turite pastebėjimu apie šias programas. Kaina nėra labai svarbi, svarbu kad jau kaip įsigysim, nesigailėtumėm blush2.gif gal kas iš jūsų yra dirbę su keliom iš šių programų, jau išskaičiau visus buhalterių forumus, labai sunku susigaudyti doh.gif
Atsakyti
Kiek čiupinėjau, iš šitų siūlyčiau Pragmą.
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2013 01 23, 10:32)
Laba diena,

noriu jūsų patarimo 4u.gif , vidutinė gamybos įmonė - darbuotojų 50, ieško buhalterinės programos. Šiuo metu renkamės  tarp DB apskaita, Pragma, Rivilė ir Finvalda. Aišku siųsimės visas demo versijas ir bandinėsimės, bet įdomu kokių jūs turite pastebėjimu apie šias programas. Kaina nėra labai svarbi, svarbu kad jau kaip įsigysim, nesigailėtumėm blush2.gif  gal kas iš jūsų yra dirbę su keliom iš šių programų, jau išskaičiau visus buhalterių forumus, labai sunku susigaudyti doh.gif

Esu dirbus su finvalda, dabar dirbu su Rivile. Abi man patinka 4u.gif taciau imones abi prekybines, ne gamyba. Rivile gera tuo, kad turi daug moduliu, galima pasirinkt kokie reikalingiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2013 01 23, 10:32)
Laba diena,

noriu jūsų patarimo 4u.gif , vidutinė gamybos įmonė - darbuotojų 50, ieško buhalterinės programos. Šiuo metu renkamės  tarp DB apskaita, Pragma, Rivilė ir Finvalda. Aišku siųsimės visas demo versijas ir bandinėsimės, bet įdomu kokių jūs turite pastebėjimu apie šias programas. Kaina nėra labai svarbi, svarbu kad jau kaip įsigysim, nesigailėtumėm blush2.gif  gal kas iš jūsų yra dirbę su keliom iš šių programų, jau išskaičiau visus buhalterių forumus, labai sunku susigaudyti doh.gif

esu dirbus su finvalda mini ir maksi. tai nepatiko tai kada darbo užmokesti skaičiuojies atskirai arba perki kita programa g.gif

su rivile nedaug dirbus nieko negaliu pasakyti schmoll.gif

būtenta dar yra programa tai visai nieko ir gamybai tinka

Atsakyti