Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

laba 4u.gif

QUOTE(Ž.J. @ 2012 12 18, 10:53)
Labas rytas... labai labai šalta........... nors vienintelė darbe sėždiu su paltu.... g.gif

aš irgi šiandiena darbe su paltu sedėjau doh.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 18, 21:51)

Registrų centras sakė, kad VMi ir sodra duomenis mato iš jų, tai kaip ir nereikėtų pranešinėti atskirai jiems.
Na kai direktorė susitvarkys Registrų centre, tada matysim, ar EDAS bus pakeista.

VMI tai tikrai mato
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 18, 21:13)
Iš tiesų pagerėjo nuotaika smile.gif vat sugalvojau - papasakokit kas yra atsitikę įdomaus būnant buhaltere smile.gif  thumbup.gif

Geriausias bajeris, tai kad VMI mane buvo numarine blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 18, 21:51)

Na kai direktorė susitvarkys Registrų centre, tada matysim, ar EDAS bus pakeista.

Jei jungiesi per registrų centrą, tai reiks ir USB raktą atnaujinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 18, 23:13)
* Geriausias bajeris, tai kad VMI mane buvo numarine  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
** Jei jungiesi per registrų centrą, tai reiks ir USB raktą atnaujinti  4u.gif

* kaip suprasti? papasakok smile.gif
** aš ne direktorė, čia turbūt direktorei, kuri pasikeitė pavardę reiktų keisti USB (nežinau, ar ji turi)...
Man kaip buhalterei turbūt nereikia keisti USB? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 18, 22:18)
* kaip suprasti? papasakok smile.gif
** aš ne direktorė, čia turbūt direktorei, kuri pasikeitė pavardę reiktų keisti USB (nežinau, ar ji turi)...
Man kaip buhalterei turbūt nereikia keisti USB? smile.gif

*Neleido prisijungti prie įstaigos EDS, asmeninis yra, o įstaigos- ne. Skambinu klaust kokios problemos, o man ir sako "Taigi jūsų buhalterė numirė tai ir užblokavom" blink.gif blink.gif blink.gif pasirodo įstaigas sumaišė doh.gif lotuliukas.gif
**Jei tu įgaliota priduot ir pridavinėji, tai tau nereiks, tik direktorei, jeigu ji turi
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 19, 00:06)
*Neleido prisijungti prie įstaigos EDS, asmeninis yra, o įstaigos- ne. Skambinu klaust kokios problemos, o man ir sako "Taigi jūsų buhalterė numirė tai ir užblokavom"  blink.gif  blink.gif  blink.gif pasirodo įstaigas sumaišė  doh.gif  lotuliukas.gif
**Jei tu įgaliota priduot ir pridavinėji, tai tau nereiks, tik direktorei, jeigu ji turi

* nu čia tai geras.... doh.gif už tokį pokštą į teismą paduoti galima....
** jo, jo, aš pridavinėju vsiką smile.gif Direktorė man rodos net neturi el.parašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 18, 23:20)
* nu čia tai geras....  doh.gif  už tokį pokštą į teismą paduoti galima.... 
** jo, jo, aš pridavinėju vsiką smile.gif Direktorė man rodos net neturi el.parašo smile.gif

Kolegė sakė atrodžiau "gerai" lotuliukas.gif . Labai gražiai atsiprašė, tai ką čia duosi, tik nervus be reikalo pasigadinsi. Šiaip tai nei žalos kokios buvo, o dar sako, jei kas žmogų pirma laiko paskelbia mirusiu, tai jis ilgai gyvena biggrin.gif Tai dabar ilgai gyvensiu dar ir proanukius užknist suspėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 19, 00:27)
Kolegė sakė atrodžiau "gerai"  lotuliukas.gif . Labai gražiai atsiprašė, tai ką čia duosi, tik nervus be reikalo pasigadinsi. Šiaip tai nei žalos kokios buvo, o dar sako, jei kas žmogų pirma laiko paskelbia mirusiu, tai jis ilgai gyvena  biggrin.gif Tai dabar ilgai gyvensiu dar ir proanukius užknist suspėsiu  lotuliukas.gif

aha, ir aš tą girdėjusi smile.gif
taigi ir linkiu gyventi ilgai ilgai smile.gif
tikiu, kad veidas turėjo perikreipti išgirdus tokią žinią smile.gif
Atsakyti
Kuliuosi su autorine sutartimi. Gal kas galit pasakyt ar autorius gali būti įstaiga. Mano galva tai ne g.gif nes kaip visus mokesčius išplaukiančius iš tos sutarties paskaičiuoti įstaigai (GPM, Sodrai) g.gif .
Atsakyti
Labas rytas,

ale kad susaliau doh.gif Suo daves po pusnis kaip pasiutus ir nei kiek nesiklause manes kai kvieciau. O dar ziuriu ateina mergike, tokia kaip as, su 2 dyyyydeliais suniais, kuriuos vos nulaiko doh.gif Mano ta snargle puole aisku zaist su anais, o ten kale kad puole dantis issiepus, maniau jau kaput maniskei bus blink.gif Bet aciu Dievui be traumu.
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 18, 20:34)
Pas mane yra naujas, koreguoti, išmesti, ataskaitų sąrašo indeksavimas, pagalba  g.gif

Na jooo, tikrai mazokai mygtuku doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 18, 22:13)
Geriausias bajeris, tai kad VMI mane buvo numarine  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Jei jungiesi per registrų centrą, tai reiks ir USB raktą atnaujinti  4u.gif

Mjo...

Aš prieš porą metų neegzistavau išvis... Kai norėjau pasidaryti elektroninį parašą, tai man pasakė, kad tokio žmogaus su tokiu asmens kodu išvis nėra. Paskui kažkaip atsiradau per savaitę...
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 19, 10:07)
Kuliuosi su autorine sutartimi. Gal kas galit pasakyt ar autorius gali būti įstaiga. Mano galva tai ne  g.gif nes kaip visus mokesčius išplaukiančius iš tos sutarties paskaičiuoti įstaigai (GPM, Sodrai)  g.gif .

na kiek žinau, tai autorinė tik su fiziniu asmenimi sudaroma....
Atsakyti