Ačiū Oj nepadeda galvot tos bemiegės naktys, pasiguodžiu tik tuo, kad ne aš viena čia tokia neišsimiegojus
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 01 21, 15:42)
Ačiū Oj nepadeda galvot tos bemiegės naktys, pasiguodžiu tik tuo, kad ne aš viena čia tokia neišsimiegojus
aha, neišsimiegojusių čia yra...
aš va šiandien naktį dirbau iki 5,30 ryto bet paskui miegojau kartu su dukryte iki 10,30 val.
Bet va tik dabar dukrytei užmigus pietų miegelio, pasidariau kavos anksčiau nebuvo laiko
Taip ir bėga tos dienos....
Mano mazoji direktore susirgo, uzpuole vaika rimtai ligos Is pradziu kazkoks virusas zarnyno, paskui sloga ir dabar prisidejo kosulys ir temperatura. Laukiam gyd namie. Nezinau nei kada atvaziuos, laukiu nuo ryto... Tai ir as jungiuosi prie mazai mieganciu
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 21, 15:48)
Mano mazoji direktore susirgo, uzpuole vaika rimtai ligos Is pradziu kazkoks virusas zarnyno, paskui sloga ir dabar prisidejo kosulys ir temperatura. Laukiam gyd namie. Nezinau nei kada atvaziuos, laukiu nuo ryto... Tai ir as jungiuosi prie mazai mieganciu
vajei, laikykitės, sveikatėlės
Mano dukrytė irgi sloguoja nuo vakar. Kol kas daugiau nieko nėra... Bijau, kad prasidės kosulys tuoj...
O gal čia krūminiai dantys jau pradeda dygti... pamatysim greitai
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 21, 15:48)
ojei
maniškiai šiemet pirmą kart pusiau sveiki jau, mažoji tik bronchito likučius iškosėt bando, bet man visai sh... nuo slogos ausys užgulusios, o jei pasilenkiu atrodo sprogs galva vienu žodžiu jeigu nesibaigs šitas košmaras aš išprotėsiu
tai kai tokiom nuotaikom gyveni dirbt mažiausiai norisi
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 21, 19:24)
ojei
maniškiai šiemet pirmą kart pusiau sveiki jau, mažoji tik bronchito likučius iškosėt bando, bet man visai sh... nuo slogos ausys užgulusios, o jei pasilenkiu atrodo sprogs galva vienu žodžiu jeigu nesibaigs šitas košmaras aš išprotėsiu
As rudeni turejau komplikacija nuo gerkles ir slogos Praktiskai menesi negirdejau su desine ausim nieko. Ejau privaciai pas gyd, darant tyrimus kaires ausies grafikas buvo geras, o desines lygi linija (sakau negi mire jau ). Bet po tinkamo gydymo atsistate. Svarbiausia, kad nervas nebuvo pazeistas ir uzmarintas viruso. Kitaip tai amen, klausos neber
Todel su tokiom baisiom slogom geriau nelaukt nieko ir imtis rimto gydymo
O siaip geras dalykas sake nuo slogos (jei uzgulta nosis, nesa link sinusito) sumaisyt sviesto ir isspausto cesnako, pasidaryt tokia ale kosele-krema ir juo pries miega issitrint kakta, nuo nosies link ausu (na kur eina tie takai visi salia akiduobiu). Sake ryte kaipaleidzia nosi su visais baubais, atrodo kur ju tiek gali but.
Miargai, dar vieną bugalcierką iš mūsų kaimo pritravinau. Ir, jei neklystu, apačioj jau sėdi Gerbkit ir mylėkit, visai faina bobela pasirodė
myliu ir gerbiu (čia kurią )
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 21, 18:49)
myliu ir gerbiu (čia kurią )
Redane Atidaviau anai šiandien savo papildomą darbą.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 21, 18:51)
Redane Atidaviau anai šiandien savo papildomą darbą.
Laba,
Pabėgo, matyt išgązdinom. Šiaubingos pasirodėm
QUOTE(Daidute @ 2013 01 21, 18:53)
Pabėgo, matyt išgązdinom. Šiaubingos pasirodėm
Gal ne. Pas aną galvoje dabar skaičiukai kadrilius šoka, nemenkai darbelio laukia.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 21, 19:01)
Gal ne. Pas aną galvoje dabar skaičiukai kadrilius šoka, nemenkai darbelio laukia.
Na va, apkrovei žmogų darbais