Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Avansą deklaruosi dabar, likutį - po metų. Deklaruojama pagal išmokėjimo faktą.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 20, 14:34)
Avansą deklaruosi dabar, likutį - po metų. Deklaruojama pagal išmokėjimo faktą.

ačiū wink.gif ir dar klausimas. Kas sumokėta iki 2012.04.30 ir po tos datos reikia išskirti tik dirbantiems pagal VL, o ne pagal pažymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mango: 20 sausio 2013 - 16:12
Sveikos,
norėčiau paklausti, gal kas nors esate išsilaikę buhalterių profesionalų egzaminus (http://www.lbaa.lt/)?
Kadangi temos neseku, gal galite į až parašyti. Norėčiau paklausti dėl egzaminavimo tvarkos.
Atsakyti
Labas vakarėlis, tikiuos pomidorais neapmėtysit wink.gif Esu pradedanti buhalterė, t.y. kol mokiausi dirbau buhaltere pusę metų ir po mokslų baigimo dirbu buhaltere dar pusę metų. Pamaniau, kad galbūt kuriai nors iš jūsų reikia pagalbininkės už minimalų atlygį sąskaitoms, banko išrašams suvesti, kasai sutvarkyti, tabeliams užpildyti ir t.t. Galėčiau dirbti po darbo ar savaitgaliais.
Suprantu, kad mažai kas norės įsileisti nepažįstamą žmogų tokiam darbui, bet kaip sakoma: viltis - durnių motina.
Atsakyti
QUOTE(D-i-a . . . @ 2013 01 20, 19:34)
Labas vakarėlis, tikiuos pomidorais neapmėtysit wink.gif Esu pradedanti buhalterė, t.y. kol mokiausi dirbau buhaltere pusę metų ir po mokslų baigimo dirbu buhaltere dar pusę metų. Pamaniau, kad galbūt kuriai nors iš jūsų reikia pagalbininkės už minimalų atlygį sąskaitoms, banko išrašams suvesti, kasai sutvarkyti, tabeliams užpildyti ir t.t. Galėčiau dirbti po darbo ar savaitgaliais.
Suprantu, kad mažai kas norės įsileisti nepažįstamą žmogų tokiam darbui, bet kaip sakoma: viltis - durnių motina.

Man tai labai reikia pagalbininkes, bet tik normaliu darbo laiku, tik va direktoriai kitaip galvoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 20, 20:16)
Man tai labai reikia pagalbininkes, bet tik normaliu darbo laiku, tik va direktoriai kitaip galvoja  doh.gif

Kaune, jeigu kam reikes tai rasykit blush2.gif As galiu visa diena dirbt.
Atsakyti
Ar aš durna, ar akla, bet PLN deklaracijoj nebematau eilutės, kurioje įrašyt sumoikėtą avansinį pelno mkestį unsure.gif Nepaskaičiuos man visos sumos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 21, 08:35)
Ar aš durna, ar akla, bet PLN deklaracijoj nebematau eilutės, kurioje įrašyt sumoikėtą avansinį pelno mkestį unsure.gif Nepaskaičiuos man visos sumos?  unsure.gif

Man rods ir pernai jau nebuvo...

Kam reikia darbo? Aš galiu atiduoti vieną savo įmonę... Nestebuklas tikrai, alga maža, darbo daug biggrin.gif šalta dirbti...
Atsakyti
Pernai avansinio nemokėjom, tai neaktualu buvo unsure.gif Tai dabar pyškinasi visas, o paskui susidengia su jau sumokėtom sumom? unsure.gif Mokėti 1001 kodu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 21 sausio 2013 - 09:32
Kad nebesirašo dabar sumokėtas, jau pernai ieškojau...
Atsakyti
Pirkom kompą, traukiu į IT. O kaip su PVM? Visą grąžintiną deklaruojuos tada kai pirkom?
Kažkaip nujaučiu, kad labai žioplas klausimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 01 21, 15:38)
Pirkom kompą, traukiu į IT. O kaip su PVM? Visą grąžintiną deklaruojuos tada kai pirkom?
Kažkaip nujaučiu, kad labai žioplas klausimas  doh.gif

visą PVM traukį atskaitą tą mėn., kada išrašyta sąskaita už kompiuterį, jeigu tas kompiuteris naudojamas PVM veikloje.
Kvailų klausimų nebūna smile.gif visada geriau paklausti, jeigu dvejoji smile.gif
Atsakyti