Avansą deklaruosi dabar, likutį - po metų. Deklaruojama pagal išmokėjimo faktą.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 20, 14:34)
Avansą deklaruosi dabar, likutį - po metų. Deklaruojama pagal išmokėjimo faktą.
ačiū ir dar klausimas. Kas sumokėta iki 2012.04.30 ir po tos datos reikia išskirti tik dirbantiems pagal VL, o ne pagal pažymą?
Sveikos,
norėčiau paklausti, gal kas nors esate išsilaikę buhalterių profesionalų egzaminus (http://www.lbaa.lt/)?
Kadangi temos neseku, gal galite į až parašyti. Norėčiau paklausti dėl egzaminavimo tvarkos.
norėčiau paklausti, gal kas nors esate išsilaikę buhalterių profesionalų egzaminus (http://www.lbaa.lt/)?
Kadangi temos neseku, gal galite į až parašyti. Norėčiau paklausti dėl egzaminavimo tvarkos.
Labas vakarėlis, tikiuos pomidorais neapmėtysit Esu pradedanti buhalterė, t.y. kol mokiausi dirbau buhaltere pusę metų ir po mokslų baigimo dirbu buhaltere dar pusę metų. Pamaniau, kad galbūt kuriai nors iš jūsų reikia pagalbininkės už minimalų atlygį sąskaitoms, banko išrašams suvesti, kasai sutvarkyti, tabeliams užpildyti ir t.t. Galėčiau dirbti po darbo ar savaitgaliais.
Suprantu, kad mažai kas norės įsileisti nepažįstamą žmogų tokiam darbui, bet kaip sakoma: viltis - durnių motina.
Suprantu, kad mažai kas norės įsileisti nepažįstamą žmogų tokiam darbui, bet kaip sakoma: viltis - durnių motina.
QUOTE(D-i-a . . . @ 2013 01 20, 19:34)
Labas vakarėlis, tikiuos pomidorais neapmėtysit Esu pradedanti buhalterė, t.y. kol mokiausi dirbau buhaltere pusę metų ir po mokslų baigimo dirbu buhaltere dar pusę metų. Pamaniau, kad galbūt kuriai nors iš jūsų reikia pagalbininkės už minimalų atlygį sąskaitoms, banko išrašams suvesti, kasai sutvarkyti, tabeliams užpildyti ir t.t. Galėčiau dirbti po darbo ar savaitgaliais.
Man tai labai reikia pagalbininkes, bet tik normaliu darbo laiku, tik va direktoriai kitaip galvoja
QUOTE(Tučka @ 2013 01 20, 20:16)
Man tai labai reikia pagalbininkes, bet tik normaliu darbo laiku, tik va direktoriai kitaip galvoja
Kaune, jeigu kam reikes tai rasykit As galiu visa diena dirbt.
Ar aš durna, ar akla, bet PLN deklaracijoj nebematau eilutės, kurioje įrašyt sumoikėtą avansinį pelno mkestį Nepaskaičiuos man visos sumos?
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 21, 08:35)
Ar aš durna, ar akla, bet PLN deklaracijoj nebematau eilutės, kurioje įrašyt sumoikėtą avansinį pelno mkestį Nepaskaičiuos man visos sumos?
Man rods ir pernai jau nebuvo...
Kam reikia darbo? Aš galiu atiduoti vieną savo įmonę... Nestebuklas tikrai, alga maža, darbo daug šalta dirbti...
Pernai avansinio nemokėjom, tai neaktualu buvo Tai dabar pyškinasi visas, o paskui susidengia su jau sumokėtom sumom? Mokėti 1001 kodu?
Kad nebesirašo dabar sumokėtas, jau pernai ieškojau...
Pirkom kompą, traukiu į IT. O kaip su PVM? Visą grąžintiną deklaruojuos tada kai pirkom?
Kažkaip nujaučiu, kad labai žioplas klausimas
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 01 21, 15:38)
Pirkom kompą, traukiu į IT. O kaip su PVM? Visą grąžintiną deklaruojuos tada kai pirkom?
visą PVM traukį atskaitą tą mėn., kada išrašyta sąskaita už kompiuterį, jeigu tas kompiuteris naudojamas PVM veikloje.
Kvailų klausimų nebūna visada geriau paklausti, jeigu dvejoji