Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(MeSsS @ 2013 01 18, 20:28)
o kaip tau centas? galvoju nusipirkti, kaina nesikandžioja  ax.gif
aš irgi žiemos nemėgstu, man dabar turbūt taip sunku gyvent nes baisiai pavasario laukiu, nu žudo mane tas šaltis, ta balta spalva wacko.gif
pradžia sunki, paskui viską išmoksi  4u.gif
100gramų ir gerai išsimiegot  4u.gif  mirksiukas.gif

šiandien ir aš pas diriką buvau, tipo metinius balansus peržiūrėjo, nesupratau kiek daug jis suprato, bet aš supratau kad reiktų ieškotis kitur darbelio, nes jaučiu kad užsisėdėjau  g.gif

Ta prasme kabinejasi ar tiesiog pati jau nori keist?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 18, 22:09)
Ta prasme kabinejasi ar tiesiog pati jau nori keist?

ne, nesikabinėja, bet kartais nori neįmanomų dalykų rolleyes.gif ir alga nelabai tenkina, galima rasti už tokį atlygį vieną įmone, o aš jam keturias tvarkau, kas kad nėra didelių apyvartų, bet deklaracijas vis tiek reikia teikti, finansines ataskaitas ruošti ir tt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 18, 21:14)
ne, nesikabinėja, bet kartais nori neįmanomų dalykų  rolleyes.gif  ir alga nelabai tenkina, galima rasti už tokį atlygį vieną įmone, o aš jam keturias tvarkau, kas kad nėra didelių apyvartų, bet deklaracijas vis tiek reikia teikti, finansines ataskaitas ruošti ir tt  ax.gif

Kaip mano rajono galva pareiškė, kad taupymo sumetimais reik mažint buhalterių krūvius, nes "ką jos ten dirba irnesakyk.gif ... " bash.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 18, 22:14)
ne, nesikabinėja, bet kartais nori neįmanomų dalykų  rolleyes.gif  ir alga nelabai tenkina, galima rasti už tokį atlygį vieną įmone, o aš jam keturias tvarkau, kas kad nėra didelių apyvartų, bet deklaracijas vis tiek reikia teikti, finansines ataskaitas ruošti ir tt  ax.gif

Na jei neiseina suderint abiems tinkamu salygu, tada iseitis keist smile.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2013 01 18, 22:35)
Kaip mano rajono galva pareiškė, kad taupymo sumetimais reik mažint buhalterių krūvius, nes "ką jos ten dirba irnesakyk.gif ... "  bash.gif

Aha, mano buves sefas vis sakydavo, kad ner cia nikeo darbo tom buhalterem, sedi per dienas ir tiek. Dirbo tada viena buhaltere imonej. Po to, kai ji isejo, isejau as vaiko augint..O kai atejau rasyt prasymo del atleidmo, ziuriu sedi net 3 biggrin.gif Ir verkia kaip nespeja doh.gif Va tau ir nera darbo..
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 18, 22:42)
Na jei neiseina suderint abiems tinkamu salygu, tada iseitis keist smile.gif
Aha, mano buves sefas vis sakydavo, kad ner cia nikeo darbo tom buhalterem, sedi per dienas ir tiek. Dirbo tada viena buhaltere imonej. Po to, kai ji isejo, isejau as vaiko augint..O kai atejau rasyt prasymo del atleidmo, ziuriu sedi net 3 biggrin.gif Ir verkia kaip nespeja  doh.gif  Va tau ir nera darbo..

kai ne patiem su tais poperiais tasytis tai aišku atrodo ką ten veikt, nors ten tikrai smulkios tos įmonės, bet tai nieko nereiškia, man kad ir 0 parašyti laiko reikia tongue.gif ir turi už tai būti atlyginta biggrin.gif
laukiu kol mažoji šiek tiek paaugs, tada ieškosiu, nes taip stačia galva kažkur pulti irgi nesinori, dabar tiek gerai kad jie žino kad su vaikais ir taip turiu ką veikti, stengiasi be reikalo netrukdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 18, 19:28)
o kaip tau centas? galvoju nusipirkti, kaina nesikandžioja  ax.gif

Man nieko. Yra savų fintų, bet vis ne Exell arba rankom. Man patinka, yra kas labai keikia. Man geresnė nei Konto ar Pragma. Mano kolegė sako kad nėr ką lyginti, jai nepatinka. Nori kad pamosikavai sąskaita palei ekraną ir sulystu info visa į kompą. Nu taip nebus. Visteik turi tikrintis, turi peržiūrėti. Man užtenka ir pakanka. Ir atnaijinimų daug ir laiku, ir pasikonsultuoti bet kada gali.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2013 01 18, 23:59)
Man nieko. Yra savų fintų, bet vis ne Exell arba rankom. Man patinka, yra kas labai keikia. Man geresnė nei Konto ar Pragma. Mano kolegė sako kad nėr ką lyginti, jai nepatinka.  Nori kad pamosikavai sąskaita palei ekraną ir sulystu info visa į kompą. Nu taip nebus. Visteik turi tikrintis, turi peržiūrėti. Man užtenka ir pakanka. Ir atnaijinimų daug ir laiku, ir pasikonsultuoti bet kada gali.

na va aš dabar su nemokama darbavausi, kai smulki įmonė pakanka, bet paskui nemažai ką reikia su exceliu pasidaryti, tai jeigu planuose kažką naujo pradėti pirksiu turbūt centą, o jei ir tas pačias pasiliksiu gal jau laikas sau gyvenimą pasilengvinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 17, 13:42)
Vienos sąskaitos trūksta ir su PLN204 psio yahoo.gif MB balansas ir PN ataskaita padaryti, bet laukiu, kol įkris pažyma apie pajamas. Šaunuolė, aš, šaunuolė  bis.gif  bis.gif  bis.gif

O kam taip skubėti? Juk iki gegužės 31 d. PLN204 - ar kas pasiketė?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2013 01 19, 09:52)
O kam taip skubėti?

O kam atidėlioti?
Atsakyti
Labas,

nu as sb turbut prie sienos prikalsiu, niekaip nesugeba parnest man vienos ano men saskaitos ir negaliu PVM susitvarkyt doh.gif Nuo ryto pasakiau, kad jei sivakar nebus sask. tai deklaruosiu be jos ir tegu papucia man i uodega biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 19, 11:01)
O kam atidėlioti?

Ka gali daryti tuoj, niekad nesakyk rytoj smile.gif geras vis tik posakis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Teisingai, greičiau susitvarkai, greičiau rami galva palieka. Man dabar reiks aiškintis su tom taršom...

Parsibasčiau po egzamino ir atsiskaitymo, viskas ok, dar kitą savaitgalį egzą išlaikyt ir bus pusmetis baigtas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos buhalterės! norėjau pasitikslinti dėl 0471. mes dažnai perkame paslaugas iš asmenų dirbančių pagal individualias veiklas. Kartais jiem mokame avansus. Kaip deklaruotųsi, jei 2012 gruodį sumokame avansą, o dokumentą už atliktus darbus jis išrašys tik 2012 vasarį?
Atsakyti