Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 18, 12:25)
sutvarkė dėl vaistų, ir jie išjudina organizmą ir to pasekoje turi kristi svoris. Sakė jai auga, vienas is kaltininku gali būti skydliaukė  doh.gif

tep... todel as visa gyvenima ir esu apvali... Pamenu mokyklos laikais del to baseino negalejau lankyt.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 12:36)
tep... todel as visa gyvenima ir esu apvali... Pamenu mokyklos laikais del to baseino negalejau lankyt.

tai kaip tik reikėjo eiti, nes reikia mums judesio rolleyes.gif ir sakė soliariumą reikia žiemą lankyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 18, 12:37)
tai kaip tik reikėjo eiti, nes reikia mums judesio  rolleyes.gif  ir sakė soliariumą reikia žiemą lankyti  lotuliukas.gif

kad pati gydytoja neleido. Labai pykau pamenu, nes bais norejau moket plaukt, plius visos drauges lanke unsure.gif
soliariumus rekomenduoja??? reit tada butinai nueit, nes niekaip neprisiruosiu ir vis svarstau reikia ar ne. Bet va pasportuot jau buvau 2 kartus.
Atsakyti
Taip, šviesa ir šiluma skydliaukės priešas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 18, 12:42)
Taip, šviesa ir šiluma skydliaukės priešas smile.gif

bigsmile.gif tai va kodel visa gyvenima nekenciu ziemos ir tamsos biggrin.gif o mama is manes dar pasisaipydavo, kad man nuolat salta, nors kambary apie +21 budavo. Dabar ir MB kokia replika pareplikuoja, kad noriu isigyt buta su langais i pietus ir vakarus, kad tik saules daugiau butu. Pasirodo nesamoningai kovoju su ta nelemta skydliauke.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 12:49)
bigsmile.gif tai va kodel visa gyvenima nekenciu ziemos ir tamsos biggrin.gif o mama is manes dar pasisaipydavo, kad man nuolat salta, nors kambary apie +21 budavo. Dabar ir MB kokia replika pareplikuoja, kad noriu isigyt buta su langais i pietus ir vakarus, kad tik saules daugiau butu. Pasirodo nesamoningai kovoju su ta nelemta skydliauke.

žiūriu į šitą komentarą ir galvoju ar ne aš čia parašiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 12:49)

Man su skydliauke problemų nėr, bet man irgi reikia daug saulės ir šilumos, gal praeitam gyvenime kokioj Afrikoj gyvenau g.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau papildomą darba picerijoj, ten pagrinde išsinešimui viskas, pati dirbu transporte, drąsiai ėmiausi, bet jau bijot pradedu blink.gif
Atsakyti
Visi naujo bijo, bet paskui pagauni kas kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2013 01 18, 15:28)
Sveikos, gavau papildomą darba picerijoj, ten pagrinde išsinešimui viskas, pati dirbu transporte, drąsiai ėmiausi, bet jau bijot pradedu  blink.gif

Turėjau aš iki dekretinių kavinę (dabar su dviem vaikais nespėju). Nedidukę. Darbo aišku nemažai, naujovių buvo krūva (pagrindinis darbas yra didmeninė ir mažmeninė prekyba bei paslaugų teikimas). Bet forumų, VMI komentarų, VAS metodinių išsiaiškinau. Ir pasirodo ne toks baisus tas vilkas, kaip atrodė iš pradžių 4u.gif

Svarbiausia nebijot ir viskas bus gerai thumbup.gif

O pas mane pagrindiniame auditas metinis doh.gif Durnėju jau visą savaitę iki nakties, miegot normaliai negaliu, vis skaičiukai sukasi galvoje. doh.gif O galo dar nematyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2013 01 18, 16:04)
Turėjau aš iki dekretinių kavinę (dabar su dviem vaikais nespėju). Nedidukę. Darbo aišku nemažai, naujovių buvo krūva (pagrindinis darbas yra didmeninė ir mažmeninė prekyba bei paslaugų teikimas). Bet forumų, VMI komentarų, VAS metodinių išsiaiškinau. Ir pasirodo ne toks baisus tas vilkas, kaip atrodė iš pradžių  4u.gif

Svarbiausia nebijot ir viskas bus gerai  thumbup.gif

O pas mane pagrindiniame auditas metinis  doh.gif Durnėju jau visą savaitę iki nakties, miegot normaliai negaliu, vis skaičiukai sukasi galvoje.  doh.gif  O galo dar nematyt  doh.gif

Bandau nebijot, ačiū už padrąsinimus 4u.gif Geriausia, kad darbas namuose
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2013 01 17, 23:35)
Laba.
Aš dirbu cu Centu, tai man iš karto meta, kad negalite priskaityti mažiau negu minimumas.  Aš bet kokiu atveju traukiu prie minimumo.

o kaip tau centas? galvoju nusipirkti, kaina nesikandžioja ax.gif

QUOTE(aggree @ 2013 01 18, 13:49)
bigsmile.gif tai va kodel visa gyvenima nekenciu ziemos ir tamsos biggrin.gif

aš irgi žiemos nemėgstu, man dabar turbūt taip sunku gyvent nes baisiai pavasario laukiu, nu žudo mane tas šaltis, ta balta spalva wacko.gif

QUOTE(Cashmere @ 2013 01 18, 15:28)
Sveikos, gavau papildomą darba picerijoj, ten pagrinde išsinešimui viskas, pati dirbu transporte, drąsiai ėmiausi, bet jau bijot pradedu  blink.gif

pradžia sunki, paskui viską išmoksi 4u.gif

QUOTE(sunflow @ 2013 01 18, 17:04)
O pas mane pagrindiniame auditas metinis  doh.gif Durnėju jau visą savaitę iki nakties, miegot normaliai negaliu, vis skaičiukai sukasi galvoje.  doh.gif  O galo dar nematyt  doh.gif

100gramų ir gerai išsimiegot 4u.gif mirksiukas.gif

šiandien ir aš pas diriką buvau, tipo metinius balansus peržiūrėjo, nesupratau kiek daug jis suprato, bet aš supratau kad reiktų ieškotis kitur darbelio, nes jaučiu kad užsisėdėjau g.gif
Atsakyti