Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(aggree @ 2013 01 17, 22:20)
Mano karti patirtis rodo, kad negalima daryt balansu sausi.

Kodėl negalima? Dokumentai strogo pod kontrolju cool.gif
Atsakyti
Laba.
QUOTE(salutvera @ 2013 01 17, 21:02)
Sveikos, damos. Man taip pat labai rūpimas klausimas ar skaičiuojant ligos pašalpą šį mėnesį reikia datraukti iki naujo minimumo ar ne?

Aš dirbu cu Centu, tai man iš karto meta, kad negalite priskaityti mažiau negu minimumas. Aš bet kokiu atveju traukiu prie minimumo.
QUOTE(aggree @ 2013 01 17, 22:20)
Mano karti patirtis rodo, kad negalima daryt balansu sausi. Ne anksciau vasario vidurio, nebent itin itin itin maza imone... Deja as tokiu nebeturiu...

drinks_cheers.gif Jau esu ne vieną kartą tikslinusi ir taisiusi. Tai labai ir neskubinu. Turiu pasidarius, kad paskui tik kosmetinį pataisymą padaryti ir perduoti. Bet va šiemet tai nežinau.... kažkaip užpuolę reikalai, tai galo krašto nematau.

Susidūraiu su tokiu reikalu. IĮ savininkė sugalvojo savo automobilį naudoti įmonės veikloj. Surašaiu panaudą ir įsakymą. Ir nežinau neštį į VMI įsakymą dėl naudojimo veikloj ar ne. Anksčiau tikrai žinau kad reikėjo. O dabar kokia tvarka, jau kuris laikas neturėjau tokio reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2013 01 17, 22:35)
Ir nežinau neštį į VMI įsakymą dėl naudojimo veikloj ar ne.

Aš nešiau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 17, 22:21)
Žinokit, aš netraukiau. Atostoginius traukčiau. Ligos pašalpos logiškai nesuvedu galų, kad reikia "datraukt".

O jei atlyginimas buvo kur kas didesnis nei minimumas tuos praėjusius tris mėnesius, tai padidėjęs minimumas nuo sausio mėn. jokios įtakos vidurkiui neturi, teisingai suprantu? g.gif
Atsakyti

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 17, 22:32)
Kodėl negalima? Dokumentai strogo pod kontrolju cool.gif

Pas mus visaip. Bet priezastis ne ta, kad dokumentai kontoliuojami ar ne. Priezastis ta, kad uzsienieciai tiekejai megsta net iki kovo pabaigos uztempti nuolaidu saskaitas uz praejusius metus. Karta teko per klaidu taisyma koreguoti i pelno puse net 30K tai daugiau to nebenoriu.
Atsakyti
Pas mane tokių dalykų nėra.
Atsakyti
Nu su balansais tai labai neskubu, FR0573, 0471 jau pasiteikiau, statistika atsikratyta. Iki kada už taršą pateikt reikia?
Atsakyti
Iki vasario pabaigos.
Atsakyti
Aš po gydytojos karsta.gif tai va padidino doze ir liepė gerti kalcį, vit. D ir pakramsnoti geležies lotuliukas.gif turi man svoris dabar kristi ir mane gydytoja kontroliuos dabar kas 2 savaites cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 18, 12:19)
turi man svoris dabar kristi ir mane gydytoja kontroliuos dabar kas 2 savaites  cool.gif

Turi kristi kodėl? Todėl, kad laikysies dietos, todėl kad susitvarkė rodikliai ar dėl vaistų?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 18, 12:22)
Turi kristi kodėl? Todėl, kad laikysies dietos, todėl kad susitvarkė rodikliai ar dėl vaistų?

sutvarkė dėl vaistų, ir jie išjudina organizmą ir to pasekoje turi kristi svoris. Sakė jai auga, vienas is kaltininku gali būti skydliaukė doh.gif
Atsakyti