sveikutės,
man iki tepaluotos dar labai labai toli....
Mano deklaracijos dar tik planuose
Šaunuolė tepaluota
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 17, 17:49)
sveikutės,
Šaunuolė tepaluota
Šaunuolė tepaluota
pas mane ta pati padetis, plius dar vaikas serga tai nezinau kada prisesiu.
Na, aš pasistiprint noriu išlėkt trumpam, tai noriu viską pasidaryt, kad kas kur neišlįstų paskum.
QUOTE(tutska2 @ 2013 01 17, 18:57)
pas manes du serga ir aš vos krutu, sloga baigia nužudyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 01 17, 18:57)
svaikatytės vaikučiui pažįstama situacija. Pas mane bent gerai, kad dabar neserga dukrytė, bet dėmesio tai ojojoj kaip reikalauja...
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 17, 18:59)
Na, aš pasistiprint noriu išlėkt trumpam, tai noriu viską pasidaryt, kad kas kur neišlįstų paskum.
šaunuolė, reikia sveikatytės žiūrėti. Tai ir stimulą dabar turi greičiau viską pasidaryti
o aš kaip visada laukiu terminų pabaigos, nes kitaip nesigauna....
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 17, 18:59)
pas manes du serga ir aš vos krutu, sloga baigia nužudyti
laikykis su savo šeimynėle! Buvo ne per seniausiai ir pas mus tokia situacija, buvom viosi trys iškritę... Dabar jau gerai jaučiamės kad tik neprisišnekėčiau
Na, Tepaluota, tikrai šaunuolė šitokie greičiai
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 17, 18:24)
šitokie greičiai
Tai kad jei viskas tvarkingai, nereikia jokio ypatingo greičio, tik skaičiukus sutikrint ir į deklaracijas sustatyt. Pašiurpinimui išduosiu paslaptį - darbe programos nėra, dirbu su exeliu Programoj tik MB popierizmai.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 17, 19:25)
Tai kad jei viskas tvarkingai, nereikia jokio ypatingo greičio, tik skaičiukus sutikrint ir į deklaracijas sustatyt. Pašiurpinimui išduosiu paslaptį - darbe programos nėra, dirbu su exeliu Programoj tik MB popierizmai.
Dar man augti ir augti iki tokio apskaitos tvarkymo nu bet aš sau pažadėjus - būsiu ir vyr, būsiu ir auditore
Sveikos, damos. Man taip pat labai rūpimas klausimas ar skaičiuojant ligos pašalpą šį mėnesį reikia datraukti iki naujo minimumo ar ne?
QUOTE(salutvera @ 2013 01 17, 21:02)
ar skaičiuojant ligos pašalpą šį mėnesį reikia datraukti iki naujo minimumo ar ne?
Žinokit, aš netraukiau. Atostoginius traukčiau. Ligos pašalpos logiškai nesuvedu galų, kad reikia "datraukt".
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 17, 20:25)
aš tada visai apakus
Mano karti patirtis rodo, kad negalima daryt balansu sausi. Ne anksciau vasario vidurio, nebent itin itin itin maza imone... Deja as tokiu nebeturiu...