Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Renri3 @ 2013 01 16, 15:46)
Pas mane Gama, tai as einu i Alga-Priskaitymy/atskaitymu analize-nusistatai laikotarpi uz kuri nori info ir spausdintuvo funkcijoj renkames Priskaitymu/atskaitymu analize (sablonas). ten kiekvieno menesio priskaiciuota, NPD, PNPD ir visus mokescius rodo. Tai jei reikia bendros sumos, tenka ranka susidet smile.gif
Gal yra kur susumuoja iskart, bet as neradau kai man reikejo  blush2.gif

Pas mane irgi GAMA, ale tokio dalyko ner. Et jau baigiu ranka susiskaiciuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 16, 16:59)
Pas mane irgi GAMA, ale tokio dalyko ner. Et jau baigiu ranka susiskaiciuot doh.gif

as knisaus per visas lenteles ir tik sitas tinkamiausias buvo. Ale vis tiek ranka skaiciavau per ziniarascius eidama, nes pas mane algos programoj tik nuo spalio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 16, 16:11)
as knisaus per visas lenteles ir tik sitas tinkamiausias buvo. Ale vis tiek ranka skaiciavau per ziniarascius eidama, nes pas mane algos programoj tik nuo spalio  doh.gif

Pas mane nei vienoj ataskaitoj nerodo kiek taikyta NPD doh.gif pas mus sena Rivile, dar su senu saskaitu planu... tai gal ir tos ataskaitos pasenusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 16, 17:17)
Pas mane nei vienoj ataskaitoj nerodo kiek taikyta NPD doh.gif pas mus sena Rivile, dar su senu saskaitu planu... tai gal ir tos ataskaitos pasenusios g.gif

Hmm, nu gal...
As sakiau apsitvarkius kitus reikalus, prasysiu siek tiek atnaujint programoj tam tikras ataskaitas, ikelt man reikalingu funkciju smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nutariau ir aš papildyti jūsų gretas. ax.gif Vis paskaitinėju pas jus, ar ko nepamiršau sumokėt ar deklaruot. Ir klausimų prisikaupė...

[quote=aggree,2013 01 16, 15:25]
Nu ne. Pildziau online, paskui kai eme mest perspejima atsisiunciau. Ir gi ziuriu, kad ten 2006 metai palikti. Jei irasau, kad visos ismokos pagal individualia veikla viskas ok, bet jei irasau verslo liudijimus tai va tada meta perspejimus.

Šiandien buvau VMI seminare, tai apie tai kalbėjo. Būtent pagal verslo liudijimus reikia nurodyti išmokas dviem eilutėmis (ir uždėti paukščiuką): 2012 01 -04 mėn. ir 2012 05 - 12 mėn. Kadangi nuo 2012 05 01 yra naujovė: jei pagal verslo liudijimą žmogus gauna pajamų 15500 Lt, jis turi arba išsiimti individualios veiklos pažymą, arba steigti įmonę.
Atsakyti
Sita tai as zinau, bet pacioj formoj jums nera 2006 metu? Gal as kokia gaidiska forma atsisiunciau???
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 16, 23:00)
Sita tai as zinau, bet pacioj formoj jums nera 2006 metu? Gal as kokia gaidiska forma atsisiunciau???

Nemoku įkelti pavyzdžio, o šiaip pavyzdyje parodyta, jei išmokėta iki 04 30, reikia pažymėti 24 langelį (nesvarbu, kad formoj įrašyti 2006 m.). Kodas 92, iš verslo liudijimo rašosi raidės ir pirmi šeši skaičiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regermo: 17 sausio 2013 - 09:44
Vienos sąskaitos trūksta ir su PLN204 psio yahoo.gif MB balansas ir PN ataskaita padaryti, bet laukiu, kol įkris pažyma apie pajamas. Šaunuolė, aš, šaunuolė bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 17, 13:42)
Vienos sąskaitos trūksta ir su PLN204 psio yahoo.gif MB balansas ir PN ataskaita padaryti, bet laukiu, kol įkris pažyma apie pajamas. Šaunuolė, aš, šaunuolė  bis.gif  bis.gif  bis.gif

Nu tu tikrai extra turbo super duper BUHALTERE showoff.gif
Atsakyti
Tepaluota, tu šaunuolė, bet vistiek nervuoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 17, 16:41)
Tepaluota, tu šaunuolė, bet vistiek nervuoji biggrin.gif

švelniai pasakyta lotuliukas.gif
sausio 17d o jin jau viską pasidarius doh.gif aš dar šviesos tunelio gale nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 17, 15:41)
bet vistiek nervuoji  biggrin.gif

tease.gif tease.gif tease.gif

Išpirdulinau namo ir sąskaitą atsiuntė laugh.gif
Atsakyti