Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Bandau ir aš jungtis doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras, skaičiavau darbuotojui pašalpą už pirmas 2 ligos dienas sausio mėn, atlyginimas minimumas, gautas vidurkis nesiekia 6,06 lt/val. Turbūt skaičiavimui naudoti šiuo metu galiojantį minimumą?
Atsakyti
Atostoginiams - taip, biuleteniui nežinau unsure.gif Gal kuri gudresnė pasakys ax.gif
MIArgai, kokiais kodais mokėt pakuotės mokestį ir mokestį iš mobilių taršos šaltinių?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 15, 20:23)
EDS pakibo  doh.gif  negaliu prisijungt nei prie EDS nei prie BETA versijos. Ech, vadinasi laikas baigt siandien darbus  thumbup.gif

4u.gif man blogiau buvo - supildziau visa metini gpm ir tada pakibo, zodziu susinervavau ir isejau namo.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2013 01 15, 22:41)
Labas vakaras, skaičiavau darbuotojui pašalpą už pirmas 2 ligos dienas sausio mėn, atlyginimas minimumas, gautas vidurkis nesiekia 6,06 lt/val. Turbūt skaičiavimui naudoti šiuo metu galiojantį minimumą?

Man taip pat analogiška situacija, nežinau, ką daryti su biuletenio skaičiavimu: pritempti iki naujojo minimumo ar ne g.gif Gal kuri patars ?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 16, 07:58)
Atostoginiams - taip, biuleteniui nežinau unsure.gif Gal kuri gudresnė pasakys ax.gif
MIArgai, kokiais kodais mokėt pakuotės mokestį ir mokestį iš mobilių taršos šaltinių?

1001, bet pasitikslink, nes pati dar nemokejau, tai 100proc. negarantuota.
O zinai, kad jei nevirsijai pakuotems 0.5 tonos tai uz 2012 m deklaracijos teikti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 01 16, 10:54)
O zinai...

Žinau. Bet jau per vėlu doh.gif cool.gif
Atsakyti
Klausykit, pildau B klase, ir ismeta perspejima, kad jei buvo ismoketa 2012 sausio-balandzio men reikia uzdet varnele. Bet tas langelis skirtas ismokoms iki 2006 06 30. Kaip cia taip?
Atsakyti
Laba diena, koleg4s. Kaip susivesti man tokias s1skaitas patarkite prašau. Mes, Lietuvos įmonė vadybininku darbiname lenką. Jis dirbs namuose pas save. Tas lenkas atnešė man sąskaitą už atvykimą autobusu į Lietuvą. direktorius užvizavo kad reikia jam atiduoti pinigėlius. Ir dar - jis dirbti pradeda nuo šiandien. Vakar atvyko ir įmonė jam apmokėjo už nakvynę (sąskaitą taip pat turiu). Iškilo klausimai..
1. kaip sąskaitą už bilietą įsitrauktį į apskaitą (sąskaita lenkiška, eurais)?
2. ar darbuotojo avanisnę apyskaitą vesti valiutinę?
3. kaip forminti viešbučio sąskaitą? kaip kokiu tiekėjų apgyvendinimą ar kaip??? doh.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 16, 07:58)

Tepaluota, kiek paskaitau forumą tai Jūs viską labai greit pasidarote. šaunuolė 4u.gif aš tesugebėjau nt ir pm deklaracijas pasidaryti, ruošiuosi metinei 573 iki savaitgalio. Dar tarša laukia ir viskas ar kokias dar deklaracijas reikia pateikti? Taršos iš mobilių šaltinių jau yra koeficientai? pernai pamenu ieškojau. Ar deklaracijoje iškart išmeta?
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 16, 13:31)
Kaip cia taip?

Gal forma pasenus? Man nemetė nieko schmoll.gif
QUOTE(dangiski migdolai @ 2013 01 16, 13:32)
s ar kokias dar deklaracijas reikia pateikti?

FR0572, 573, B klasės išmokų, nekilnojamo turto, taršos iš mobilių šaltinių, pakuotės, avansinę pelno, metinę pelno - neaišku, ką jums reikia teikti. Iš mobilių koeficientas 1,118, tik formą naujai reikia atsisiųsti, pernykštė netinka, meta klaidą.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 16, 14:21)
Gal forma pasenus? Man nemetė nieko  schmoll.gif

Nu ne. Pildziau online, paskui kai eme mest perspejima atsisiunciau. Ir gi ziuriu, kad ten 2006 metai palikti. Jei irasau, kad visos ismokos pagal individualia veikla viskas ok, bet jei irasau verslo liudijimus tai va tada meta perspejimus.
Papildyta:
Dar klausimas apie Rivile - kur rast koks NPD naudojamas ar isvis nenaudojamas zmogui. Kazkur susivedziau, o dabar nu niekaip nerandu...
Radau atrodo, bet gal kazkas ne taip - jei nera ivesta koks NPD skaiciuojamas, t.y. isvis nera iraso apie NPD, tai kodel Rivile ji paskaiciuoja??? blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 16 sausio 2013 - 14:39
QUOTE(aggree @ 2013 01 16, 15:25)
Nu ne. Pildziau online, paskui kai eme mest perspejima atsisiunciau. Ir gi ziuriu, kad ten 2006 metai palikti. Jei irasau, kad visos ismokos pagal individualia veikla viskas ok, bet jei irasau verslo liudijimus tai va tada meta perspejimus.
Papildyta:
Dar klausimas apie Rivile - kur rast koks NPD naudojamas ar isvis nenaudojamas zmogui. Kazkur susivedziau, o dabar nu niekaip nerandu...
Radau atrodo, bet gal kazkas ne taip - jei nera ivesta koks NPD skaiciuojamas, t.y. isvis nera iraso apie NPD, tai kodel Rivile ji paskaiciuoja??? blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pas mane Gama, tai as einu i Alga-Priskaitymy/atskaitymu analize-nusistatai laikotarpi uz kuri nori info ir spausdintuvo funkcijoj renkames Priskaitymu/atskaitymu analize (sablonas). ten kiekvieno menesio priskaiciuota, NPD, PNPD ir visus mokescius rodo. Tai jei reikia bendros sumos, tenka ranka susidet smile.gif
Gal yra kur susumuoja iskart, bet as neradau kai man reikejo blush2.gif
Atsakyti