Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 15, 13:58)

taip, čia smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
atėjau su klausimu blush2.gif Jeigu įmonės kortele pirkinys apmokėtas gruodžio 31 d., o pagal banko išrašą pinigai nuo sąskaitos nurašyti sausio 04 d. - tai sausio 01 d. yra įmonės įsiskolinimas ar nėra? Jeigu šią dieną daryčiau balansą - kaip tai atspindėtų? kaip pinigai (nes vis dar įmonės sąskaitoje) ir įsiskolinimas ar mažinamas įsiskolinimas, remiantis apmokėjimo dokumentu ir pinigai? susipainiojau galutinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2013 01 15, 15:26)
Laba diena,
atėjau su klausimu  blush2.gif  Jeigu įmonės kortele pirkinys apmokėtas gruodžio 31 d., o pagal banko išrašą pinigai nuo sąskaitos nurašyti sausio 04 d. - tai sausio 01 d. yra įmonės įsiskolinimas ar nėra? Jeigu šią dieną daryčiau balansą - kaip tai atspindėtų? kaip pinigai (nes vis dar įmonės sąskaitoje) ir įsiskolinimas ar mažinamas įsiskolinimas, remiantis apmokėjimo dokumentu ir pinigai? susipainiojau galutinai  g.gif

Kol pinigai nenuskaityti nuo saskaitos (kas mokant kortele visada buna po poros ar keletos dienu), tol saskaita skaitosi neapmoketa ir matosi skola pardavejui. Tiesiog lyg butumete pirke su mokejimo atidejimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 15, 14:42)
Kol pinigai nenuskaityti nuo saskaitos (kas mokant kortele visada buna po poros ar keletos dienu), tol saskaita skaitosi neapmoketa ir matosi skola pardavejui. Tiesiog lyg butumete pirke su mokejimo atidejimu smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš bijau, kad per daug nepridėčiau, kad iškilę nebūtų per kraštus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 15, 17:50)
Aš bijau, kad per daug nepridėčiau, kad iškilę nebūtų per kraštus smile.gif

Tai žiūrėk pradžioj pagal receptų knygelę, matysi, kiek kaušelių miltų reikia, kas gaunasi, o tada galėsi orientuotis improvizuodama.
Atsakyti
Makalinu dabar pagal save, žiūrėsim kas čia gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 15, 14:42)

Ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti dėl FR572, jei mokėjimų nebuvo per 2013 01 mėn, tai man deklaruoti nereik ar priduoti nulines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 15, 19:53)
jei mokėjimų nebuvo per 2013 01 mėn, tai man deklaruoti nereik ar priduoti nulines smile.gif

Tai kad nesibaigė mėnuo, kaip gali deklaruot? unsure.gif Dabar deklaruoji tai, ką išmokėjai per 2012 12.
Atsakyti
Pasimečiau mėnesiuose doh.gif
Atsakyti
EDS pakibo doh.gif negaliu prisijungt nei prie EDS nei prie BETA versijos. Ech, vadinasi laikas baigt siandien darbus thumbup.gif
Atsakyti