Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Merginos į GF mokate be centų? smile.gif
Atsakyti
Aš visur moku su centais.
Atsakyti
Ech... kaip pasakyti, kad noriu išeiti?..

Vakar įspyriau sau į užpakalį - išėjau pasportuot. Gal atsiras ūpas džiaugtis gyvenimu.
Atsakyti
Miargai, kiek už savininką Sodrai pensijų draudimui mokėti reikia? Nuo MMA?
Atsakyti
Sveikos, buhalterės
nežinau kokioje temoje klausti, bet tikiuosi čia atsiras žinančių 4u.gif
kur aš internete galėčiau patikrinti ar fizinis asmuo yra socialiai draustas, ar dirba kur nors ax.gif kažkada kolegė darbe parodė kur internete įvedus asmens kodą rodo ar daraustas ar ne. O dabar neprisimenu koks tai puslapis ir niekaip nerandu.
Atsakyti
Per el.bankininkystę prisijunkite prie el.valdžios vartų, susiraskite socialinę apsaugą (ar kažkaip panašiai skamba) ir pasižiūrėsite draudiminius laikotarpius.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 15, 13:19)
Per el.bankininkystę prisijunkite prie el.valdžios vartų, susiraskite socialinę apsaugą (ar kažkaip panašiai skamba) ir pasižiūrėsite draudiminius laikotarpius.

Ačiū, radau nuorodą el.valdžios vartų puslapyje į valstybines ligonių kasas, o ten būtent tas puslapiukas kurio aš ieškojau thumbup.gif
Atsakyti
taip supratau, kad čia :
https://dpsdr.vlk.lt/PublicSearch.aspx
Atsakyti
Labas wink.gif

QUOTE(jonike @ 2013 01 15, 02:56)

Su centais.

QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 15, 08:00)
Aš visur moku su centais.

GPM ir PVM apvalinu, o visa kita centas i centa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 14, 18:24)
O receptų knygelės nebuvo?  unsure.gif Yra motušėj Maximoj mišinio - supili, vandenuko dapili ir vualia laugh.gif
O šiaip vakarienei gali ir baltos bulkos išsikept- sumušk porą kiaušų, mielių, pieno šlakelį, pusę šaukštelio druskos, porą šaukštų cukraus, aliejaus šlakelį, vandens ir miltų. Ir psio.

schmoll.gif Duonkepe megsta tiksluma tongue.gif

Vakare jei nepamirsiu galesiu parasyt kas patiko ir batonu, o juodos nekepiau duonkepej, man skaniau su raugu ir orkaitej kepta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jonike @ 2013 01 15, 01:56)

Viska moku su centais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 15, 13:18)
Duonkepe megsta tiksluma  tongue.gif

Niekada nekepu "tiksliai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 15, 14:23)
Niekada nekepu "tiksliai"  smile.gif

Nemegstu ir as vadovautis 100proc receptu smile.gif megstu improvizacijas ir visada ziuriu pagal save kiek ko reikia smile.gif Buna, kad nepavyksta, bet juk taip ateina patirtis smile.gif
Atsakyti