Merginos į GF mokate be centų?
Aš visur moku su centais.
Ech... kaip pasakyti, kad noriu išeiti?..
Vakar įspyriau sau į užpakalį - išėjau pasportuot. Gal atsiras ūpas džiaugtis gyvenimu.
Vakar įspyriau sau į užpakalį - išėjau pasportuot. Gal atsiras ūpas džiaugtis gyvenimu.
Miargai, kiek už savininką Sodrai pensijų draudimui mokėti reikia? Nuo MMA?
Sveikos, buhalterės
nežinau kokioje temoje klausti, bet tikiuosi čia atsiras žinančių
kur aš internete galėčiau patikrinti ar fizinis asmuo yra socialiai draustas, ar dirba kur nors kažkada kolegė darbe parodė kur internete įvedus asmens kodą rodo ar daraustas ar ne. O dabar neprisimenu koks tai puslapis ir niekaip nerandu.
nežinau kokioje temoje klausti, bet tikiuosi čia atsiras žinančių
kur aš internete galėčiau patikrinti ar fizinis asmuo yra socialiai draustas, ar dirba kur nors kažkada kolegė darbe parodė kur internete įvedus asmens kodą rodo ar daraustas ar ne. O dabar neprisimenu koks tai puslapis ir niekaip nerandu.
Per el.bankininkystę prisijunkite prie el.valdžios vartų, susiraskite socialinę apsaugą (ar kažkaip panašiai skamba) ir pasižiūrėsite draudiminius laikotarpius.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 15, 13:19)
Per el.bankininkystę prisijunkite prie el.valdžios vartų, susiraskite socialinę apsaugą (ar kažkaip panašiai skamba) ir pasižiūrėsite draudiminius laikotarpius.
Ačiū, radau nuorodą el.valdžios vartų puslapyje į valstybines ligonių kasas, o ten būtent tas puslapiukas kurio aš ieškojau
taip supratau, kad čia :
https://dpsdr.vlk.lt/PublicSearch.aspx
https://dpsdr.vlk.lt/PublicSearch.aspx
Labas
Su centais.
GPM ir PVM apvalinu, o visa kita centas i centa
QUOTE(jonike @ 2013 01 15, 02:56)
Su centais.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 15, 08:00)
Aš visur moku su centais.
GPM ir PVM apvalinu, o visa kita centas i centa
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 14, 18:24)
O receptų knygelės nebuvo? Yra motušėj Maximoj mišinio - supili, vandenuko dapili ir vualia
O šiaip vakarienei gali ir baltos bulkos išsikept- sumušk porą kiaušų, mielių, pieno šlakelį, pusę šaukštelio druskos, porą šaukštų cukraus, aliejaus šlakelį, vandens ir miltų. Ir psio.
O šiaip vakarienei gali ir baltos bulkos išsikept- sumušk porą kiaušų, mielių, pieno šlakelį, pusę šaukštelio druskos, porą šaukštų cukraus, aliejaus šlakelį, vandens ir miltų. Ir psio.
Duonkepe megsta tiksluma
Vakare jei nepamirsiu galesiu parasyt kas patiko ir batonu, o juodos nekepiau duonkepej, man skaniau su raugu ir orkaitej kepta
Papildyta:
QUOTE(jonike @ 2013 01 15, 01:56)
Viska moku su centais
QUOTE(Tučka @ 2013 01 15, 13:18)
Duonkepe megsta tiksluma
Niekada nekepu "tiksliai"
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 15, 14:23)
Niekada nekepu "tiksliai"
Nemegstu ir as vadovautis 100proc receptu megstu improvizacijas ir visada ziuriu pagal save kiek ko reikia Buna, kad nepavyksta, bet juk taip ateina patirtis