Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Aš turiu, bet nemoku blush2.gif Man berniukai rivilistai sukūrė smile.gif
Atsakyti
Kadangi dirbu pagrindinėje įmonėje ir pabėgti negaliu sad.gif o sąskaitas jau reikia pajamuotis smile.gif pati nemoku ir nežinau kada galėsiu parlėkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 18, 19:59)
Kadangi dirbu pagrindinėje įmonėje ir pabėgti negaliu sad.gif o sąskaitas jau reikia pajamuotis smile.gif pati nemoku ir nežinau kada galėsiu parlėkti smile.gif

Man irgi viska Riviles vyrukai sutvarko, kas liecia programos reikalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 18, 19:10)
Man irgi viska Riviles vyrukai sutvarko, kas liecia programos reikalus smile.gif

Reiks tada pasiplauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ten kelių minučių darbas jiems irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 18, 18:42)
Gal kas dirba Rivile Solo smile.gif kaip sukurti naują įmone senos pagrindu smile.gif?

Atsistok ant tos imones, kurios pagrindu nori kurti ir paspausk raudona kryziuka desiniau (ivedant nauja kopijuoti), jis pasidarys kaip varnele. Tada daryk naujas ir vsio smile.gif kai kas nusikopijuos nuo senosios imones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 18, 20:02)
Atsistok ant tos imones, kurios pagrindu nori kurti ir paspausk raudona kryziuka desiniau (ivedant nauja kopijuoti), jis pasidarys kaip varnele. Tada daryk naujas ir vsio  smile.gif kai kas nusikopijuos nuo senosios imones.  4u.gif

Nėra pas mane tokio mygtuko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 18, 20:05)
Nėra pas mane tokio mygtuko  blink.gif

Oj, tai gal cia tik su Gama galima daryt g.gif pas mane ne Solo unsure.gif
Ta prasme, kiek pas tave is viso yra raudonu kryziuku? 2 ar 1? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 18 gruodžio 2012 - 20:17
QUOTE(Tučka @ 2012 12 18, 20:16)
kiek pas tave is viso yra raudonu kryziuku? 2 ar 1?  g.gif

Solo 1 yra. Nėra varnos, nuo kurios nusiima kryžiukas.
Atsakyti
Pas mane yra naujas, koreguoti, išmesti, ataskaitų sąrašo indeksavimas, pagalba g.gif
Atsakyti
Iš tiesų pagerėjo nuotaika smile.gif vat sugalvojau - papasakokit kas yra atsitikę įdomaus būnant buhaltere smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kam pravers ši info. Išsiaiškinau šiandien su Registrų centru, kad pasikeitus direktorės pavardei (tik pavardei, ne pačiai direktorei, pvz., ištekėjus, išsiskyrus ir pasikeitus pavardę) reikai į Registrų centrą per 30 k.d. pristatyti: JAR-1, JAR-V-OV ir turėti dokumentą, kurio pagrindu pakeista pavardė. Šiuos dokumentus turi pristatyti pati direktorė arba įgaliotas asmuo (su įgaliojimu).
Registrų centras sakė, kad VMi ir sodra duomenis mato iš jų, tai kaip ir nereikėtų pranešinėti atskirai jiems.
Na kai direktorė susitvarkys Registrų centre, tada matysim, ar EDAS bus pakeista.
Atsakyti