Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Sveikos, pradejau pildyti 0573 deklaracija ir iskilo beda, kad susumavus gpm pagal darbuotojus jis gaunasi 1 lt mazesnis nei kad deklaruota suma per visus metus. Kur man ta lita kisti, ar taip ir palikti, kad skirtusi menesiniu ir metines suma?
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2013 01 13, 19:01)
Sveikos, pradejau pildyti 0573 deklaracija ir iskilo beda, kad susumavus gpm pagal darbuotojus jis gaunasi 1 lt mazesnis nei kad deklaruota suma per visus metus. Kur man ta lita kisti, ar taip ir palikti, kad skirtusi menesiniu ir metines suma?

Laba, aš tikrinau kiekvieną mėn ir taisiau, kad sutaptu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2013 01 13, 19:01)
Kur man ta lita kisti, ar taip ir palikti, kad skirtusi menesiniu ir metines suma?

Pasitaisyk, kad viskas sutaptų, dėl lito niekas nesikabinės.

Daidute, įsikalk visam laikui - esant galimybei NETAISYTI! Pasakysiu prie kOvos cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 13 sausio 2013 - 19:09
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 13, 19:07)
Daidute, įsikalk visam laikui - esant galimybei NETAISYTI! Pasakysiu prie kOvos cool.gif

Deja, bet man teko koreguoti mėnesio deklracijas, kitaip būtų netikę pagal darbuotojus. schmoll.gif Ir tai buvo neišvengiama lotuliukas.gif
Atsakyti
Galėjai pakoreguot vieną cool.gif Dabar eisi ant kilimėlio. Vėl mūsų kaime ponia Z blūdija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 13, 19:23)
Galėjai pakoreguot vieną cool.gif Dabar eisi ant kilimėlio. Vėl mūsų kaime ponia Z blūdija  doh.gif

Nesupratau blink.gif Negazdink doh.gif doh.gif doh.gif Na, pamatysime kaip bus. blink.gif O kur parašyta, kad negalima tikslinti deklaracijų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 13 sausio 2013 - 19:29
As galvoju gal tiesiog gruodzio men padeklarut litu maziau 0572 formoje ir tada sutaps gpm suma metineje.. Ar nesamone sugalvojau?
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2013 01 13, 19:27)
Nesupratau  blink.gif  Negazdink  doh.gif  doh.gif  doh.gif Na, pamatysime kaip bus.  blink.gif O kur parašyta, kad negalima tikslinti deklaracijų g.gif

Negąsdinu. Neparašyta niekur, bet įrodinėti, kad esi ne kupranugaris vietoj to, kad ramiai sau dirbtum, tikriausiai nelabai norisi? cool.gif
QUOTE(mango @ 2013 01 13, 19:27)
As galvoju gal tiesiog gruodzio men padeklarut litu maziau 0572 formoje ir tada sutaps gpm suma metineje.. Ar nesamone sugalvojau?

Labai protinga mergaitė mirksiukas.gif Nebus taip, kad sueis galai, juk DU skaičiuojam su centais, deklaruojam apvalinant. O jei porą mėnesių buvo 10,50 ir 10,50, deklaruojam jau 22Lt, o realiai sumoje gaunasi tik 21Lt. Matyt, ir tau taip gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 13, 19:55)
Negąsdinu. Neparašyta niekur, bet įrodinėti, kad esi ne kupranugaris vietoj to, kad ramiai sau dirbtum, tikriausiai nelabai norisi? cool.gif

Viltis durnių motina blush2.gif , tikėkimės praslinks g.gif
Atsakyti
Dėl deklaracijų tikslinimo, tai taip niekur neparašyta, kad negalima, bet jei pradėsi dažnai, daug tikslinti, tai gali iššaukti patikrinimą, teip man mokesčiuos sakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 13, 22:23)
Dėl deklaracijų tikslinimo, tai taip niekur neparašyta, kad negalima, bet jei pradėsi dažnai, daug tikslinti, tai gali iššaukti patikrinimą, teip man mokesčiuos sakė smile.gif

Man irgi taip sakė. Bet kita inspektorė liepė tikslinti vos tik gaunu kokią sąskaitą... Bet vistiek tikslinu tik porą kartų per metus.
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 13, 22:23)

Labas rytas,

Aš ir netikslinu kas mėn. schmoll.gif GPM dažniausiai tenka tik kartą per metus tikslinti, kai darau metinę. doh.gif O kitas tai dar rečiau tikslinu, arba iš vis to nedarau blush2.gif
Atsakyti