Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Merginos kaip darytumėte tokiu atveju:
turiu vieną įmonėlę, kurios vadovas labai mėgsta pamesti dokumentus. Buvo mokėta sodrai, mokėta įmonei už buh. paslaugas grynaisiais - bet tie mokėjimo dokumentai pamesti, bent jau vadovas jų neranda.

EDAS sistemoje matau, kad buvo mokėjimas, bet pačio mokėjimo tai neturiu. Ar galiu įsivesti mokėjimą remiantis EDAS suvestine? Turiu gal susirašyti buh. pažymą? Ar vadovas tegul parašo kokį pasiaiškinimą? Aišku, jis jo nerašys, reiks man surašyti, jis tik pasirašys, bet kaip jis turėtų skambėti?
Dėl apmokėjimo už buh. paslaugas taip pat - aš savo įmonėje matau, kad apmokėta, bet toje įmonėje, kuri mokėjo negaliu įvesti, nes neturiu mokėjimo dokumento. Kaip tokiu atveju, ar irgi galiu vadovautis iš buh. paslaugų įmonės banko išrašo išimtu pavedimu?
Painu čia labai....
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 10, 15:23)
Merginos kaip darytumėte tokiu atveju:
turiu vieną įmonėlę, kurios vadovas labai mėgsta pamesti dokumentus. Buvo mokėta sodrai, mokėta įmonei už buh. paslaugas grynaisiais - bet tie mokėjimo dokumentai pamesti, bent jau vadovas jų neranda.

EDAS sistemoje matau, kad buvo mokėjimas, bet pačio mokėjimo tai neturiu. Ar galiu įsivesti mokėjimą remiantis EDAS suvestine? Turiu gal susirašyti buh. pažymą? Ar vadovas tegul parašo kokį pasiaiškinimą? Aišku, jis jo nerašys, reiks man surašyti, jis tik pasirašys, bet kaip jis turėtų skambėti?
Dėl apmokėjimo už buh. paslaugas taip pat - aš savo įmonėje matau, kad apmokėta, bet toje įmonėje, kuri mokėjo negaliu įvesti, nes neturiu mokėjimo dokumento. Kaip tokiu atveju, ar irgi galiu vadovautis iš buh. paslaugų įmonės banko išrašo išimtu pavedimu?
Painu čia labai....

Del Sodros tai manau pasirasykit paaiskinima, kad ir patiems veliau kada nekiltu klausimu, o del buh.paslaugu, tai nejaugi negali sask kopijos padaryt jie? maza kiek kartu klientai pameta saskaitas, visada siunciu pas save turima kopija...Juk vis tiek mokejimas atliktas remiantis kazkokiu tai dokumentu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 10, 15:50)
Del Sodros tai manau pasirasykit paaiskinima, kad ir patiems veliau kada nekiltu klausimu, o del buh.paslaugu, tai nejaugi negali sask kopijos padaryt jie? maza kiek kartu klientai pameta saskaitas, visada siunciu pas save turima kopija...Juk vis tiek mokejimas atliktas remiantis kazkokiu tai dokumentu  g.gif

už buh. paslaugas pametė ne sąskaitą, o patį mokėjimo dokumentą....
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 10, 10:46)
Tiesa, va per metus priaugau 12 kg

Uj, visai kaip aš - kaip mėnuo, taip plius kilogramas cool.gif
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 10, 11:03)
tie papildomi keli kg vis tiek nervina smile.gif

hah.gif Galėsi parodyt man tuos papildomus savo kg. Už kiekvieną duosiu po tūkstantį jievrų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 10, 16:16)
Uj, visai kaip aš - kaip mėnuo, taip plius kilogramas  cool.gif

Nepažintum jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 10, 17:16)
Uj, visai kaip aš - kaip mėnuo, taip plius kilogramas  cool.gif

hah.gif Galėsi parodyt man tuos papildomus savo kg. Už kiekvieną duosiu po tūkstantį jievrų cool.gif

biggrin.gif nu velnias, kazin ar spesiu tiek priaugt iki antradienio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 10, 16:13)
už buh. paslaugas pametė ne sąskaitą, o patį mokėjimo dokumentą....

paprašykit kokio išrašo kad sumokėjot ir dar suderinimo aktą pasirašykit ax.gif

neturėčiau ir aš bėdų dėl svorio jei ne tas pilvas wacko.gif dar pusmetis iki vasaros reiks kažkaip jį paslėpt o tai į pliažą neįleis laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeSsS: 10 sausio 2013 - 17:42
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 10, 18:41)
paprašykit kokio išrašo kad sumokėjot ir dar suderinimo aktą pasirašykit  ax.gif

neturėčiau ir aš bėdų dėl svorio jei ne tas pilvas wacko.gif dar pusmetis iki vasaros reiks kažkaip jį paslėpt o tai į pliažą neįleis laugh.gif

išrašas tai be problemų bus, nes mes ir esame ta buh. paslaugų įmonė, kuriai mokėjo ta įmonė. Bet galvoju, ar to pakaks... na bet kitaip tai negalėsiu ir įsivesti...
aš irgi taip galvoju - kad pridėsiu išrašą,. jo pagrindu ir įvesiu apmokėjimą.
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 10, 18:41)
paprašykit kokio išrašo kad sumokėjot ir dar suderinimo aktą pasirašykit  ax.gif

Vaaaa, mano beda ta pati drinks_cheers.gif Nu viskas i pilva ir kojas eina. vaikstau itraukus pilva (gerai, kad dar susitraukia lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 10, 18:46)
Vaaaa, mano beda ta pati  drinks_cheers.gif  Nu viskas i pilva ir kojas eina. vaikstau itraukus pilva (gerai, kad dar susitraukia  lotuliukas.gif )

o man jau įtraukt nebeina doh.gif vienas po kito nestuke.gif ištampė kad nebesusitraukia, ir lanka suku ir atsilenkimus darau o vis tiek wacko.gif jau erzinu vyra sakau nieko nebus reiks vėl peilio biggrin.gif nors gal rimčiau reiktų užsiimt, tik va bėda kad nėra laiko doh.gif mažoji kai atsistos ant kojų tada bus kitas reikalas ax.gif
Atsakyti
Ai kiek as besistengciau vaiksciot itraukus pilva vos tik atsisedu vel tas pats sad.gif o kadangi sedziu daugiau nei vaikstau tai galit isivaizduot rezultata... Pasiemiau apranga, planuoju siandien uzsirasyt i sporto kluba. Jei aptingsiu - muskit.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 01 11, 10:41)
Ai kiek as besistengciau vaiksciot itraukus pilva vos tik atsisedu vel tas pats sad.gif o kadangi sedziu daugiau nei vaikstau tai galit isivaizduot rezultata... Pasiemiau apranga, planuoju siandien uzsirasyt i sporto kluba. Jei aptingsiu - muskit.

As ir pradejau lankyt sporto kluba, bet greit tie mano sportai baigias, atlankiau beveik menesi, apsirgo vaikas ir visas rezultatas perniek, pasveiko, vel palankiau gal 3sav. ir vel namie, nes neturiu kam palikt. Sia savaite tik isleidau i darza, bet vel koseja, snarglys bega, tai net nezinau ar isvis jau eisiu sportuot. Geda jau ir rodytis, sakys ot sportininke kas antra menesi lanko doh.gif Tai dabar namie uztat dietinuos is to pasiutimo, jau 3d ant skysciu vien, nu kartais pasislepus suvalgau dar keleta vaisiu ar truputi salotu biggrin.gif . Tai per 3d. minus 2kg thumbup.gif . Nu reik dar kokias 2dienas istvert, kai dirbi issijuosus tai ner kada ir apie maista galvot. Vakarais tik nervina reklamos apie maista, taip ir gundo nusidet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutska2: 11 sausio 2013 - 12:30