Merginos kaip darytumėte tokiu atveju:
turiu vieną įmonėlę, kurios vadovas labai mėgsta pamesti dokumentus. Buvo mokėta sodrai, mokėta įmonei už buh. paslaugas grynaisiais - bet tie mokėjimo dokumentai pamesti, bent jau vadovas jų neranda.
EDAS sistemoje matau, kad buvo mokėjimas, bet pačio mokėjimo tai neturiu. Ar galiu įsivesti mokėjimą remiantis EDAS suvestine? Turiu gal susirašyti buh. pažymą? Ar vadovas tegul parašo kokį pasiaiškinimą? Aišku, jis jo nerašys, reiks man surašyti, jis tik pasirašys, bet kaip jis turėtų skambėti?
Dėl apmokėjimo už buh. paslaugas taip pat - aš savo įmonėje matau, kad apmokėta, bet toje įmonėje, kuri mokėjo negaliu įvesti, nes neturiu mokėjimo dokumento. Kaip tokiu atveju, ar irgi galiu vadovautis iš buh. paslaugų įmonės banko išrašo išimtu pavedimu?
Painu čia labai....
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 10, 15:23)
Merginos kaip darytumėte tokiu atveju:
turiu vieną įmonėlę, kurios vadovas labai mėgsta pamesti dokumentus. Buvo mokėta sodrai, mokėta įmonei už buh. paslaugas grynaisiais - bet tie mokėjimo dokumentai pamesti, bent jau vadovas jų neranda.
EDAS sistemoje matau, kad buvo mokėjimas, bet pačio mokėjimo tai neturiu. Ar galiu įsivesti mokėjimą remiantis EDAS suvestine? Turiu gal susirašyti buh. pažymą? Ar vadovas tegul parašo kokį pasiaiškinimą? Aišku, jis jo nerašys, reiks man surašyti, jis tik pasirašys, bet kaip jis turėtų skambėti?
Dėl apmokėjimo už buh. paslaugas taip pat - aš savo įmonėje matau, kad apmokėta, bet toje įmonėje, kuri mokėjo negaliu įvesti, nes neturiu mokėjimo dokumento. Kaip tokiu atveju, ar irgi galiu vadovautis iš buh. paslaugų įmonės banko išrašo išimtu pavedimu?
Painu čia labai....
Painu čia labai....
Del Sodros tai manau pasirasykit paaiskinima, kad ir patiems veliau kada nekiltu klausimu, o del buh.paslaugu, tai nejaugi negali sask kopijos padaryt jie? maza kiek kartu klientai pameta saskaitas, visada siunciu pas save turima kopija...Juk vis tiek mokejimas atliktas remiantis kazkokiu tai dokumentu
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 10, 15:50)
Del Sodros tai manau pasirasykit paaiskinima, kad ir patiems veliau kada nekiltu klausimu, o del buh.paslaugu, tai nejaugi negali sask kopijos padaryt jie? maza kiek kartu klientai pameta saskaitas, visada siunciu pas save turima kopija...Juk vis tiek mokejimas atliktas remiantis kazkokiu tai dokumentu
už buh. paslaugas pametė ne sąskaitą, o patį mokėjimo dokumentą....
QUOTE(aggree @ 2013 01 10, 10:46)
Tiesa, va per metus priaugau 12 kg
Uj, visai kaip aš - kaip mėnuo, taip plius kilogramas
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 10, 11:03)
tie papildomi keli kg vis tiek nervina
Galėsi parodyt man tuos papildomus savo kg. Už kiekvieną duosiu po tūkstantį jievrų
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 10, 16:16)
Nepažintum jau
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 10, 17:16)
Galėsi parodyt man tuos papildomus savo kg. Už kiekvieną duosiu po tūkstantį jievrų
nu velnias, kazin ar spesiu tiek priaugt iki antradienio
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 10, 16:13)
už buh. paslaugas pametė ne sąskaitą, o patį mokėjimo dokumentą....
paprašykit kokio išrašo kad sumokėjot ir dar suderinimo aktą pasirašykit
neturėčiau ir aš bėdų dėl svorio jei ne tas pilvas dar pusmetis iki vasaros reiks kažkaip jį paslėpt o tai į pliažą neįleis
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 10, 18:41)
neturėčiau ir aš bėdų dėl svorio jei ne tas pilvas dar pusmetis iki vasaros reiks kažkaip jį paslėpt o tai į pliažą neįleis
išrašas tai be problemų bus, nes mes ir esame ta buh. paslaugų įmonė, kuriai mokėjo ta įmonė. Bet galvoju, ar to pakaks... na bet kitaip tai negalėsiu ir įsivesti...
aš irgi taip galvoju - kad pridėsiu išrašą,. jo pagrindu ir įvesiu apmokėjimą.
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 10, 18:41)
Vaaaa, mano beda ta pati Nu viskas i pilva ir kojas eina. vaikstau itraukus pilva (gerai, kad dar susitraukia )
QUOTE(Renri3 @ 2013 01 10, 18:46)
Vaaaa, mano beda ta pati Nu viskas i pilva ir kojas eina. vaikstau itraukus pilva (gerai, kad dar susitraukia )
o man jau įtraukt nebeina vienas po kito ištampė kad nebesusitraukia, ir lanka suku ir atsilenkimus darau o vis tiek jau erzinu vyra sakau nieko nebus reiks vėl peilio nors gal rimčiau reiktų užsiimt, tik va bėda kad nėra laiko mažoji kai atsistos ant kojų tada bus kitas reikalas
Ai kiek as besistengciau vaiksciot itraukus pilva vos tik atsisedu vel tas pats o kadangi sedziu daugiau nei vaikstau tai galit isivaizduot rezultata... Pasiemiau apranga, planuoju siandien uzsirasyt i sporto kluba. Jei aptingsiu - muskit.
QUOTE(aggree @ 2013 01 11, 10:41)
Ai kiek as besistengciau vaiksciot itraukus pilva vos tik atsisedu vel tas pats o kadangi sedziu daugiau nei vaikstau tai galit isivaizduot rezultata... Pasiemiau apranga, planuoju siandien uzsirasyt i sporto kluba. Jei aptingsiu - muskit.
As ir pradejau lankyt sporto kluba, bet greit tie mano sportai baigias, atlankiau beveik menesi, apsirgo vaikas ir visas rezultatas perniek, pasveiko, vel palankiau gal 3sav. ir vel namie, nes neturiu kam palikt. Sia savaite tik isleidau i darza, bet vel koseja, snarglys bega, tai net nezinau ar isvis jau eisiu sportuot. Geda jau ir rodytis, sakys ot sportininke kas antra menesi lanko Tai dabar namie uztat dietinuos is to pasiutimo, jau 3d ant skysciu vien, nu kartais pasislepus suvalgau dar keleta vaisiu ar truputi salotu . Tai per 3d. minus 2kg . Nu reik dar kokias 2dienas istvert, kai dirbi issijuosus tai ner kada ir apie maista galvot. Vakarais tik nervina reklamos apie maista, taip ir gundo nusidet