Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 21:39)
Pabėgo žirniukas iš po širdelės...

Zinau ka tai reiskia, pati 2kartus ta patyriau. Tu bent jau diagnoze zinai del ko taip atsitiko, o mes su vyru visus daktarus aplakstem, tyrimu kruvas pasidarem ir nieks nieko blogo nerado, pareiske kad tai naturali atranka. 3kartas buvo baimiu vel pilnas, nu bet aciu Dievui sis kartas nemelavo ir dabar turim kuo dziaugtis. Nenusimink ir tu-per kancias i zvaigzdes ir anksciau ar veliau taip pat sulauksit savo stebuklelio group.gif

QUOTE(Tučka @ 2013 01 10, 10:02)
As ir is tu, kur nesuvargs  biggrin.gif  Bet piktumas ima, tai zmogus 1.80 ugio, sveria 50 kg. maximum ir laikosi dietos  doh.gif  turiu tokia bendradarbe  lotuliukas.gif

Cia kiekvienam pagal save, as ir neesu stambi, bet va man norisi atsikratyt per nestuma likusiu kg, kad as jausciausi geriau. Tuo labiau kad su metais vis sunkiau to svorio atsikratyti. Tai irgi vis bandau pasidietint, bet kazkaip sunkiai sekasi, neturiu tiek valios. Nu bet dabar bandau laikytis skysciu dietos, gali ka nori ir kiek nori gerti, bet nieko negalima valgyti. Tai nesijaucia to didelio alkio,kolkas 2dienas istveriau, su mazais nukrypimais. Ziuresiu kaip cia toliau seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 21:39)
Pabėgo žirniukas iš po širdelės...

console.gif laikykis, matyt per silpnas buvo, suveikė natūrali atranka, toks gyvenimas. Man toks įvykis buvo vasarą... Iki dabar praėjau krūvą gydytojų, dariausi daugybę tyrimų ir jokio atsakymo kodėl. Skydliaukė pas mane irgi grybauja, bet lyg viskas normoj kas metus ar du vis pasitikrinu. Tiesa, va per metus priaugau 12 kg, suverčiau tai stresui, sugertiems antibijotikams, išsekimui ir gyvenimui su MB biggrin.gif kuris tikrai mėgsta skaniai valgyt.
Viskas bus gerai.

QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 10, 09:27)
Tai čia labai skirtingai, vienoms krinta, kitoms auga. Aš iš tų laimingųjų, kurios niekada nesuvargs  doh.gif

Oi ir aš nesuvargsiu, visada buvau "sveikas" vaikas biggrin.gif dabar "skani" moteris. Ale sėdžiu ant dietos biggrin.gif noriu nusiritint arba bent nepriaugt daugiau.

QUOTE(Tučka @ 2013 01 10, 10:02)
As ir is tu, kur nesuvargs  biggrin.gif  Bet piktumas ima, tai zmogus 1.80 ugio, sveria 50 kg. maximum ir laikosi dietos  doh.gif  turiu tokia bendradarbe  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mano ex kambariokė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 23:21)
Visad mano svoris budavo idealus smile.gif bet per 2 metus priaugau 20 kg sad.gif cia reikia eiti i endemik, sorpo ir panasiai - tyrimai mokami yra 4 smile.gif TTH FT4 ATPO ir t.t. Reikia pasigooglinti apie skydliaukes tyrimus smile.gif paskui reikia seimos siuntimo pas endokrinologa ir tuos tyrimus paaiskins smile.gif dabar Ltiroksina reik gert ir visus vitaminus nuo A iki Z sad.gif

aš pirmojo ilgai laukiau, vis nėra ir nėra, tada pasidariau ir skydliauke ir dar n tyrimų, atrodo vienas nereikšmingas tyrimukas kuris buvo blogas koją vis pakišdavo, kartais negali žinot kame čia bėdos 4u.gif laikykis, ateis laikas bus ir vaikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Liepos dukra, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

Buna gyvenime stebuklu, tikrai tikrai smile.gif Nereikia tik nuleist ranku wink.gif Turiu gera pavyzdi, kai seimoje abu, vyras ir zmona, turintys problemu, kurios trukde susilaukt vaikucio ir tikimybe buvo beveik nuline..turejo dirbtini apvaisinima, nepavyko, veliau susiruose dar vienam ir likus keletui dienu iki proceduros, suzinojo, kad laukiasi smile.gif Pastojo naturaliai, nors bedos niekur nedingo...matyt atejo tam laikas ir viskas smile.gif Dabar va uz savaiteles antros bus leliukas wub.gif

Kas del svorio, tai as zema, visada buvau normalaus svorio, dabar sveriu siek tiek daugiau, bet tie papildomi keli kg vis tiek nervina smile.gif Cia matyt visu moteru beda, nusistatom sau smegenyse kazkokius standartus ir bandom tilpt i juos ir baisiai nervai ima, jei iseini uz tu ribu biggrin.gif Nu durnizmas is tikro gi. As nekalbu apie antsvori rimta, kai jis del ligos ar kitu bedu, bet va gi durna as, kai nervuojuos del keliu kg blush2.gif bet gi nervuojuos vis tiek, nors protas sako, kad ner ko. Tikrai tas moters organizmas visai is atskiru daliu ir jos veikia kas sau lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, reikia pagalbos. Ar galima išleisti darbuotoją nemokamų atostogų, jei jis dar neišnaudojo kasmetinių apmokamų atostogų? Beje darbuotojas dirba dar ne pilnus metus. Ar tikrai būtina išleisti apmokamų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suknele123 @ 2013 01 10, 11:15)
Laba diena, reikia pagalbos. Ar galima išleisti darbuotoją nemokamų atostogų, jei jis dar neišnaudojo kasmetinių apmokamų atostogų? Beje darbuotojas dirba dar ne pilnus metus. Ar tikrai būtina išleisti apmokamų? g.gif

O tai ko mokamų nenorit leisti, bent jau tos dalies kiek užsidirbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 01 10, 10:36)
Cia kiekvienam pagal save, as ir neesu stambi, bet va man norisi atsikratyt per nestuma likusiu kg, kad as jausciausi geriau. Tuo labiau kad su metais vis sunkiau to svorio atsikratyti. Tai irgi vis bandau pasidietint, bet kazkaip sunkiai sekasi, neturiu tiek valios. Nu bet dabar bandau laikytis skysciu dietos, gali ka nori ir kiek nori gerti, bet nieko negalima valgyti. Tai nesijaucia to didelio alkio,kolkas 2dienas istveriau, su mazais nukrypimais. Ziuresiu kaip cia toliau seksis smile.gif

Viska as suprantu, na bet dietu reikia laikytis ne tada kai KMI yra labai per mazas doh.gif

Cia is tos serijos, kai anoreksike ziuri i veidrodi ir mato save baaaisiai stora blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 10 sausio 2013 - 11:56
Apie svorį... Storulė nuo gimimo esu, jau 1 metų svėriau 16 kg... Dabar po trijų gimdymų sveriu mažiau nei merga būdama, bet tai tikrai daug darbo su savim įdėta... Paskutiniu metu žiauriai svoris sukilo, tiesiog dienom... Turiu problemų su skydliauke, bet vaistus mečiau, nes juos pradėjus gert pradėjau pūstis ir žiauriai... Dar plius mano toks būdas, kad esu emocinė ėdikė: jei liūdna ėdu, jei linksma irgi ėdu... O kai ateina ryjimo momentai, kai atsipaipalioju tai baisu pažiūrėt kokius kiekius į save sukišus, o ėsti dar vis noriu... Svorį reikia žiet, bet ne liguistai, gaila tikrai tų moterų ir merginų, kurios už stulpo tryse pasislėptų, bet vistiek sau storos...
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 10, 11:54)
Viska as suprantu, na bet dietu reikia laikytis ne tada kai KMI yra labai per mazas  doh.gif

Cia is tos serijos, kai anoreksike ziuri i veidrodi ir mato save baaaisiai stora  blink.gif

drinks_cheers.gif kas ne proto ribose, tas nesveika.
As tai visa diena prie draudimu knisuos, nesueina niekaip galai nors tu ka doh.gif . Jau nuo tu nervu norisi ziauriai sokolada suest, gal proto dadetu biggrin.gif , nu bet vis dar bandau atsilaikyt.

Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2013 01 10, 14:48)
drinks_cheers.gif kas ne proto ribose, tas nesveika.
As tai visa diena prie draudimu knisuos, nesueina niekaip galai nors tu ka  doh.gif . Jau nuo tu nervu norisi ziauriai sokolada suest, gal proto dadetu biggrin.gif , nu bet vis dar bandau atsilaikyt.

Man amzinai draudimai nesueina centas i centa, kazkaip jie idomiai skaiciuoja pas save, nesuprantu...
Atsakyti
sveikutės,

kai paėjo tema apie svorį, tai ojojoj kiek prikalbėta smile.gif
skaudi tema man..
Nors aš niekada tų dietų ir nesiliaukiau. Pabandžiau gal pora kartų, bet ne man jos sukurtos turbūt...
Negaliu aš būti nepavalgiusi...
Tada ir dirbti negaliu...
O dar naktimis kai dirbu, tai tik ir einu į virtuvę, nu negaliu sustoti... baisu..
Atsakyti