Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 23:21)
Visad mano svoris budavo idealus smile.gif bet per 2 metus priaugau 20 kg sad.gif cia reikia eiti i endemik, sorpo ir panasiai - tyrimai mokami yra 4 smile.gif TTH FT4 ATPO ir t.t. Reikia pasigooglinti apie skydliaukes tyrimus smile.gif paskui reikia seimos siuntimo pas endokrinologa ir tuos tyrimus paaiskins smile.gif dabar Ltiroksina reik gert ir visus vitaminus nuo A iki Z sad.gif

mano anksčiau (iki vestuvių) irgi svoris buvo idealus, bet paskui pradėjo augti po truputį ir per 10 metų jau 30 kg viršaus turiu...
nugasdinai mane... reiks gal išsitirti...
bet visto laiko nėra...
pas ginę neprisiruošiu nueiti... o tyrimus atlikti tai išvis nežinau, ar prisiruošiu...
sėkmės tau, laikykis! Turėsi dar ne vieną žirniuką.
Aš va irgi galvojau, kad gal ir neturėsiu, nes susilaukėm vaikelio tik praėjus 9 metams po vestuvių... O dabar jau ir apie antrą vis dažniau pagalvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 09, 22:27)
mano anksčiau (iki vestuvių) irgi svoris buvo idealus, bet paskui pradėjo augti po truputį ir per 10 metų jau 30 kg viršaus turiu...
nugasdinai mane... reiks gal išsitirti...
bet visto laiko nėra...
pas ginę neprisiruošiu nueiti... o tyrimus atlikti tai išvis nežinau, ar prisiruošiu...
sėkmės tau, laikykis! Turėsi dar ne vieną žirniuką.
Aš va irgi galvojau, kad gal ir neturėsiu, nes susilaukėm vaikelio tik praėjus 9 metams po vestuvių...  O dabar jau ir apie antrą vis dažniau pagalvoju smile.gif

Skydliaule - hormonu principu bendrauja su visais organais, netgi jei sirdi bado gali buti kalta skydliauke, ar regejimas suprasteja smile.gif sake kol sitie rodikliai iki normos nenukris, nera sansu isnesioti leliaus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 23:33)
Skydliaule - hormonu principu bendrauja su visais organais, netgi jei sirdi bado gali buti kalta skydliauke, ar regejimas suprasteja smile.gif sake kol sitie rodikliai iki normos nenukris, nera sansu isnesioti leliaus sad.gif

eina sau....
na bet viskas bus gerai smile.gif išnešiosi dar ne vieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 09, 22:35)
eina sau....
na bet viskas bus gerai smile.gif išnešiosi dar ne vieną smile.gif

Gyvenime esu optimiste smile.gif ir tikiu, kad turesiu bent jau pora smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 23:38)
Gyvenime esu optimiste smile.gif ir tikiu, kad turesiu bent jau pora smile.gif

šaunuolė smile.gif taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 22:33)
sake kol sitie rodikliai iki normos nenukris, nera sansu isnesioti leliaus sad.gif

yra šansai tik jie sunkus, mano sesutė tik su vaistai , gydymais ir gulėjimais pasigimdė dukryte .

vaistai brangus, gydymas brangus, bet leliukas vertas kiekvieno cento. žinau kad vaistai buvo specialus su keliu daktaru parašais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 22:05)
Jau truputi lengviau

Taip turėjo būti, taviškis dar susiras savo mamą mirksiukas.gif
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 09, 22:05)
pasitikrinkit skydliauke

Man irgi tas pats verysad.gif Per porą metų plius 20, benagė, beplaukė, oda baisi, prieš naujus pasidarau tyrimus - ups, yra. Kad ir nedaug, bet... Vasarį vėl važiuoju į KMUK.
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 01 09, 22:14)
O kas tikrina skydliaukę - koks gydytojas? šeimos gydytoja sturbūt siuntiomą duoda?

Nereikia siuntimo, nueikit į bet kurią šeimos kliniką ar tiesiai į laboratoriją ir pasidarykit TTH, FT3, FT4 ir anti. Normos būna surašytos, taip pat internete galit rasti daug info. Jei bus negerai, pasiimat siuntimą pas endokrinologą ir gydotės.
Atsakyti
tyrimams nereikia siuntimo, juk susimokam smile.gif
Atsakyti
Laikykis Liepos dukra 4u.gif Viskas bus gerai mirksiukas.gif

As taip pat kazkada geriau l tiroksina, tai man nuo jo svoris uzaugo. Bet reik butinai vel eit tyrimus pasidaryt. Pas mane mazgine skydliauke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 10, 08:40)
As taip pat kazkada geriau l tiroksina, tai man nuo jo svoris uzaugo.

Tai čia labai skirtingai, vienoms krinta, kitoms auga. Aš iš tų laimingųjų, kurios niekada nesuvargs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 10, 09:27)
Tai čia labai skirtingai, vienoms krinta, kitoms auga. Aš iš tų laimingųjų, kurios niekada nesuvargs  doh.gif

Aš irgi - per liekna nebūsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 10, 09:27)
Tai čia labai skirtingai, vienoms krinta, kitoms auga. Aš iš tų laimingųjų, kurios niekada nesuvargs  doh.gif

As ir is tu, kur nesuvargs biggrin.gif Bet piktumas ima, tai zmogus 1.80 ugio, sveria 50 kg. maximum ir laikosi dietos doh.gif turiu tokia bendradarbe lotuliukas.gif
Atsakyti