Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(MeSsS @ 2013 01 07, 16:11)
lysi, paprastus, matyt reiktų kapsulių ieškot  doh.gif
aš nei nagų, nei plaukų nei odos nebeturiu, ir jaučiu iš vidaus kad išseko mano jėgos  doh.gif

As nieko negeriu, kuri laika geriau magni su vit.B, nes jauciau kaip nervai ant ribos. Dabar turbut vel reiketu pagert, nes itampa savo daro. O mazajai tai dabar duodu Pikovit vitaminu sirupelio. Nagu tai nebeturiu po geliniu priauginimo doh.gif Nutariau nusiimt, tai dabar atsiaugineju normalu naga.
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 07, 15:11)
aš nei nagų, nei plaukų nei odos nebeturiu

A+E forte - vieninteliai veiksmingi iškart visiems trims.
Atsakyti
Noriu paklausti kokia tvarka, jei įmonė perka automobilį iš savininko už 9000 Lt. blush2.gif
Atsakyti
Visos užsikąsę darbuos? rolleyes.gif
Atsakyti
Atrodo, taip unsure.gif Negaliu patikėt, bet ir Sodrai prisidaviau, ir didžiąją daugumą VMI. Ir darbo, ir diedo didis.gif Ir net PVM galiu teikt, tik kelių sąskaitų trūksta. Liko tik avansinio PLN ir taršos, ale čia dūdki irnesakyk.gif ir PLN beigi diedo balansas. Ir varysiu atostogaut, ko gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2013 01 08, 11:32)
Visos užsikąsę darbuos?  rolleyes.gif

O taip doh.gif dvi savaites savo antradieninėj įmonėj nebuvau doh.gif baisiau nei baisu doh.gif o dar pati klaidų privėliau per šventes greitai dirbdama. Srebiu dabar...
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 08, 13:39)
Atrodo, taip  unsure.gif Negaliu patikėt, bet ir Sodrai prisidaviau, ir didžiąją daugumą VMI. Ir darbo, ir diedo didis.gif Ir net PVM galiu teikt, tik kelių sąskaitų trūksta. Liko tik avansinio PLN ir taršos, ale čia dūdki  irnesakyk.gif ir PLN beigi diedo balansas. Ir varysiu atostogaut, ko gero ax.gif Kaip fainai atooooostogos ir aš nuoriu, bet... darbe nieks nejuda, diedo ir vietoj...

Aš dar nieko neatidaviau....
QUOTE(aggree @ 2013 01 08, 16:26)
O taip doh.gif dvi savaites savo antradieninėj įmonėj nebuvau doh.gif baisiau nei baisu doh.gif o dar pati klaidų privėliau per šventes greitai dirbdama. Srebiu dabar...

Jo, jo per tą skubą tai taip ir gaunas, yr visokio velnio ir pas mane, o į priekį neinas, plaukioju vietoj kaip š.... po eketę nei plaukiu nei skęstu... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 08 sausio 2013 - 19:28
sveikutės,

paskutiniu metu čia apsilankyti laiko ir nerandu....
darbai užpuolė juodai....

dar karts nuo karto paskaitau jus, o parašyti laiko ir nebelieka...
Atsakyti
user posted image

Labas rytas 4u.gif

Skaičiukai su popieriais ir vėl skaičiukai su popieriai.........
Atsakyti
Sveikos smile.gif as pradejau tikrintis 573 formai duomenis. Dir sako mielogi gal atostogu nori eiti? jo sakau mielai ale kai darbus nudirbsiu smile.gif ir siemet tikiuosi iseiti ilguuu atostogu
kaip patartumet daryti - mokejau lenkijos tiekejui skola 11 700 pln. ir pinigai sugryzo nes pakeite zasinai saskaita ir neinformavo. bet gryzo 11 625 pln. tai vestis per klienta ar tiesiog per sudengiamaja saskaita? Vakar gryzo babkes siandien vel 11 700 padariau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupute: 09 sausio 2013 - 10:57
QUOTE(pupute @ 2013 01 09, 10:57)
Sveikos smile.gif as pradejau tikrintis 573 formai duomenis. Dir sako mielogi gal atostogu nori eiti? jo sakau mielai ale kai darbus nudirbsiu smile.gif ir siemet tikiuosi iseiti ilguuu atostogu
kaip patartumet daryti - mokejau lenkijos tiekejui skola 11 700 pln. ir pinigai sugryzo nes pakeite zasinai saskaita ir neinformavo. bet gryzo 11 625 pln. tai vestis per klienta ar tiesiog per sudengiamaja saskaita? Vakar gryzo babkes siandien vel 11 700 padariau  g.gif

Skirtumas banko sanaudos uz grazinima.
Atsakyti
tai vestis per klienta smile.gif jasna.. asiu oro_buckis.gif
Atsakyti