Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Priminkit, jei deklaruoju savininko pajamas 02, 27 ir 28 kodu - kiek ir kam moku? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, seniai besirodžiau unsure.gif nėra man nuotaikos po švenčių nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Labas rytas... pradedam dirbt...
Atsakyti
Labas rytas
Darbų krūvos, o nuotaikos jiems atlikt nerasta...
Sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Aš tai visa pikta bash.gif spausdinimo milijonas, o spausdintuvas nuduso
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 07, 09:08)
Labas rytas, seniai besirodžiau  unsure.gif nėra man nuotaikos po švenčių nors tu ką  doh.gif

pošventinė depresija ax.gif
o man laiko trūkumas, para per trumpa doh.gif teks kažko atsisakyti, turbūt tų kelių valandų miego wacko.gif

kaip stiprinatės buhalterės a? vakar su vaikais pradėjau gert žuvų taukus, nu bet apsaugok D kas per šlykštynė laugh.gif dičkis pamatė tai irgi maivės kol išgėrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 07, 10:16)
pošventinė depresija  ax.gif
o man laiko trūkumas, para per trumpa  doh.gif teks kažko atsisakyti, turbūt tų kelių valandų miego wacko.gif

kaip stiprinatės buhalterės a? vakar su vaikais pradėjau gert žuvų taukus, nu bet apsaugok D kas per šlykštynė laugh.gif dičkis pamatė tai irgi maivės kol išgėrė  biggrin.gif

Vaikams auksine zuvele geriausia, o suaugusiem kapsules biggrin.gif

O kokius jus geriat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 07, 10:16)
kaip stiprinatės buhalterės a? vakar su vaikais pradėjau gert žuvų taukus, nu bet apsaugok D kas per šlykštynė laugh.gif dičkis pamatė tai irgi maivės kol išgėrė  biggrin.gif

nieko negeriu biggrin.gif bet tikriausiai reiks pradėt, nes nagai pradėjo lūžinėt verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuosi i posventini depresuojanciu buri. Taip ner meiles darbui doh.gif doh.gif Bet niekur nedingsi reiks be meiles dirbt smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Ner ir man meiles darbui ir isvis po svenciu toks liudesys..Ale gi zinau, kad kitaip nebus ir reikia dirbt. Tai sedziu prie papkiu ir popieriu kruvos, daraus metiniu deklaraciju spargalkes, kad pildant tikrasias nereiketu klaidziot. Sunku, kai ne pats pildei pries tai ir skaiciavai, ieskot klaidu..na bet man cia ir gera praktika, guodziuos tuo smile.gif Ne is tokio s... issikapanojus senajam darbe buvau, tai susitvarkysiu ir cia ok.gif
Atsakyti
Sveikos, buhalterės 4u.gif ,
labai atsiprašau, kad rašau ne į tema ir gaišinu Jūsų brangų laiką blush2.gif , bet gal kuri nors iš jūsų galėtų pagelbėti? Žodžiu, rašau kursinį darbą apie mažaverčio turto apskaitą ir šiai temai radau labai man tinkantį 2007 m. D. Mačernienės straipsnį "Mažaverčio turto apskaitos problemos ir jų sprendimai" iš Aktualijos.lt, tačiau pagal turimus prisijungimo duomenis galiu skaityti straipsnius tik nuo 2009 m. Todėl labai prašau, jeigu galite, padėti "pasiekti" šį straipsnį, lauksiu žinučių į AŽ. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2013 01 07, 11:34)
Vaikams auksine zuvele geriausia, o suaugusiem kapsules  biggrin.gif

O kokius jus geriat?  g.gif

lysi, paprastus, matyt reiktų kapsulių ieškot doh.gif

QUOTE(aggree @ 2013 01 07, 11:42)
nieko negeriu biggrin.gif bet tikriausiai reiks pradėt, nes nagai pradėjo lūžinėt  verysad.gif

aš nei nagų, nei plaukų nei odos nebeturiu, ir jaučiu iš vidaus kad išseko mano jėgos doh.gif
Atsakyti