Priminkit, jei deklaruoju savininko pajamas 02, 27 ir 28 kodu - kiek ir kam moku?
Labas rytas, seniai besirodžiau nėra man nuotaikos po švenčių nors tu ką
Labas rytas... pradedam dirbt...
Labas rytas
Darbų krūvos, o nuotaikos jiems atlikt nerasta...
Sėkmės visoms
Darbų krūvos, o nuotaikos jiems atlikt nerasta...
Sėkmės visoms
Laba diena
Aš tai visa pikta spausdinimo milijonas, o spausdintuvas nuduso
Aš tai visa pikta spausdinimo milijonas, o spausdintuvas nuduso
QUOTE(Liepos dukra @ 2013 01 07, 09:08)
Labas rytas, seniai besirodžiau nėra man nuotaikos po švenčių nors tu ką
pošventinė depresija
o man laiko trūkumas, para per trumpa teks kažko atsisakyti, turbūt tų kelių valandų miego
kaip stiprinatės buhalterės a? vakar su vaikais pradėjau gert žuvų taukus, nu bet apsaugok D kas per šlykštynė dičkis pamatė tai irgi maivės kol išgėrė
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 07, 10:16)
pošventinė depresija
o man laiko trūkumas, para per trumpa teks kažko atsisakyti, turbūt tų kelių valandų miego
kaip stiprinatės buhalterės a? vakar su vaikais pradėjau gert žuvų taukus, nu bet apsaugok D kas per šlykštynė dičkis pamatė tai irgi maivės kol išgėrė
Vaikams auksine zuvele geriausia, o suaugusiem kapsules
O kokius jus geriat?
QUOTE(MeSsS @ 2013 01 07, 10:16)
nieko negeriu bet tikriausiai reiks pradėt, nes nagai pradėjo lūžinėt
Sveikos, ir as jungiuosi i posventini depresuojanciu buri. Taip ner meiles darbui Bet niekur nedingsi reiks be meiles dirbt
Labas
Ner ir man meiles darbui ir isvis po svenciu toks liudesys..Ale gi zinau, kad kitaip nebus ir reikia dirbt. Tai sedziu prie papkiu ir popieriu kruvos, daraus metiniu deklaraciju spargalkes, kad pildant tikrasias nereiketu klaidziot. Sunku, kai ne pats pildei pries tai ir skaiciavai, ieskot klaidu..na bet man cia ir gera praktika, guodziuos tuo Ne is tokio s... issikapanojus senajam darbe buvau, tai susitvarkysiu ir cia
Ner ir man meiles darbui ir isvis po svenciu toks liudesys..Ale gi zinau, kad kitaip nebus ir reikia dirbt. Tai sedziu prie papkiu ir popieriu kruvos, daraus metiniu deklaraciju spargalkes, kad pildant tikrasias nereiketu klaidziot. Sunku, kai ne pats pildei pries tai ir skaiciavai, ieskot klaidu..na bet man cia ir gera praktika, guodziuos tuo Ne is tokio s... issikapanojus senajam darbe buvau, tai susitvarkysiu ir cia
Sveikos, buhalterės ,
labai atsiprašau, kad rašau ne į tema ir gaišinu Jūsų brangų laiką , bet gal kuri nors iš jūsų galėtų pagelbėti? Žodžiu, rašau kursinį darbą apie mažaverčio turto apskaitą ir šiai temai radau labai man tinkantį 2007 m. D. Mačernienės straipsnį "Mažaverčio turto apskaitos problemos ir jų sprendimai" iš Aktualijos.lt, tačiau pagal turimus prisijungimo duomenis galiu skaityti straipsnius tik nuo 2009 m. Todėl labai prašau, jeigu galite, padėti "pasiekti" šį straipsnį, lauksiu žinučių į AŽ.
labai atsiprašau, kad rašau ne į tema ir gaišinu Jūsų brangų laiką , bet gal kuri nors iš jūsų galėtų pagelbėti? Žodžiu, rašau kursinį darbą apie mažaverčio turto apskaitą ir šiai temai radau labai man tinkantį 2007 m. D. Mačernienės straipsnį "Mažaverčio turto apskaitos problemos ir jų sprendimai" iš Aktualijos.lt, tačiau pagal turimus prisijungimo duomenis galiu skaityti straipsnius tik nuo 2009 m. Todėl labai prašau, jeigu galite, padėti "pasiekti" šį straipsnį, lauksiu žinučių į AŽ.
QUOTE(Tučka @ 2013 01 07, 11:34)
lysi, paprastus, matyt reiktų kapsulių ieškot
QUOTE(aggree @ 2013 01 07, 11:42)
nieko negeriu bet tikriausiai reiks pradėt, nes nagai pradėjo lūžinėt
aš nei nagų, nei plaukų nei odos nebeturiu, ir jaučiu iš vidaus kad išseko mano jėgos