Su Naujaisiais, kolegės
Jei darbuotojas jau yra išnaudojęs 14 d. nemokamų atostogų, tada galiu forminti tik neatvykimą administracijos leidimu? Tokiu atveju, kiek laikogalima neatvykti į darbą administracijai leidus? Ieškojau info ir tax'uose bet nelabai radau vieningos nuomonės.
Beje, jei forminamas neatvykimas administracijai leidus, tai reikia pranešti Sodrai kaip ir imant nemokamas atostogas?
Taip, pranešat Sodrai, žymit ND. Kiek susitariat, tiek galima ir neatvykti.
Labas, merginos. Kaip Naujus sutikot? Žiūru dirbat net per šventes O aš su savo BMD vargstu
Sveikutės...
Su Naujais Gyvatės metais.
Darbingų, kūrybingų, ramių Jums metų!!!!!
Tiesiog buvau su tuom susidūrus. bandysiu paieškoti kuo remiantis taip dariau. Turiu tokį ūkiniką, kuris deklaravo pajamas VMI pats (ta prasme, nešėsi į mokesčius popierius, net ten sudėtingas deklaravimas buvo - vertybiniai popieriai, užsienio įmonėje turi akcijų, gavo dividendus iš užsienio įmonės, gavo dovanoto turto, pats dovanojo ir dar ten visokių vikruntasų buvo). Taigi mokesčių inspektorė iš leidžiamų atskaitymų išminusavo seno ilgalaikio turto, kuris buvo įneštas į ūkį pagal aktą. Į balansą viską dėjau, viso turto nusidėvėjimą, tik GPM ir pelno mokesčio atžvilgiu man išminusavo.
Su Naujais Gyvatės metais.
Darbingų, kūrybingų, ramių Jums metų!!!!!
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 29, 23:37)
Vėjo pasaka, kažką apie neleidžiamus grybauji - ar nebūsi LŽŪKT vėjų prisiklausius? Ar aš vėl ne taip ką nors supratau?
Tiesiog buvau su tuom susidūrus. bandysiu paieškoti kuo remiantis taip dariau. Turiu tokį ūkiniką, kuris deklaravo pajamas VMI pats (ta prasme, nešėsi į mokesčius popierius, net ten sudėtingas deklaravimas buvo - vertybiniai popieriai, užsienio įmonėje turi akcijų, gavo dividendus iš užsienio įmonės, gavo dovanoto turto, pats dovanojo ir dar ten visokių vikruntasų buvo). Taigi mokesčių inspektorė iš leidžiamų atskaitymų išminusavo seno ilgalaikio turto, kuris buvo įneštas į ūkį pagal aktą. Į balansą viską dėjau, viso turto nusidėvėjimą, tik GPM ir pelno mokesčio atžvilgiu man išminusavo.
QUOTE(Vėjo pasaka @ 2013 01 02, 09:45)
iš leidžiamų atskaitymų išminusavo seno ilgalaikio turto, kuris buvo įneštas į ūkį pagal aktą
Tai čia visiškai skirtingi dalykai. Jei nėra įsigijimo vertę pagrindžiančių dokumentų, tada taip, bet jei yra, tai jokio išminusavimo negali būti, kad ir senas tas IT.
Su Naujausiais viskas
Buvau be rysio o jau gera buvo, pailsejau, dabar kimbu i darbus. Nauji metai, o pas mus senieji dar nesibaige As kazkada pajuokavau, kad buhalteriams nauji metai prasideda mazdaug kovo pabaigoj
Buvau be rysio o jau gera buvo, pailsejau, dabar kimbu i darbus. Nauji metai, o pas mus senieji dar nesibaige As kazkada pajuokavau, kad buhalteriams nauji metai prasideda mazdaug kovo pabaigoj
Kaip su tuo FR0572? Rašome dvejas sumas: ir gruodį sumokėtą už lapkritį DU ir GPM, ir plius tai ką priskaičiavome už gruodžio mėn.?
Rašome tai, ką išmokėjome per gruodį, o ne ką priskaičiavome. Gal aš mokėsiu tik sausį tai, ką priskaičiavau už gruodį.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 01 02, 22:54)
Rašome tai, ką išmokėjome per gruodį, o ne ką priskaičiavome. Gal aš mokėsiu tik sausį tai, ką priskaičiavau už gruodį.
Na taip taip, bet galvojau, jog deklaruojant už paskutinįjį metų mėnesį, reikia abejas sumas rašyti Tai tas pats ir su SAM, taip?
Jei gruodį išmokėjai už lapkritį ir už gruodį, tai rašai bendrą sumą to, ką išmokėjai. Taip pat ir su GPM (ir nepamiršt sumokėt reikėjo). Su Sodra ne taip pat, čia niekas nesikeičia - viskas kaip kiekvieną mėnesį.