Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Aš ir turiu tokį palikimą "gėrį", tai išverčiau viską, jokių pažymų nieko nėra, tik suma pakabyta, taip ir kabo.... Nžn, o jei aš ją imesčiau į neleidžiamus,a? Nes rast tiesą šansų nebėr...
Atsakyti
Aš būčiau net neatknisus, bet sugalvojau finansinę su analitine sutikrinti. Ir te - neina. Visą dieną knisau... Ir kas - būčiau neknisus, būčiau ramiausiai gyvenus biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,

tapau daugiau pasyvia skaitytoja, nes parašyti nelabai suspėju... sunkus metas...

QUOTE(aggree @ 2012 12 18, 11:00)
Labas rytas,

radau programoj įrašą - D341 K2021 Kas tai galėtų būti??? Blogiausia, kad 2021 nesubalansuotas su jokia įmone, tiesiog į DK įvesta sad.gif

turėtų būti buh. pažyma. Turbūt nurašomas kažkopks neaškus avansas...

Merginos, ką reikėtų kur pateikti, jeigu pasikeitė įmonės direktorės pavardė? Registrų centrui gal reikia kokią formą pateikti?
Atsakyti
Gal kas galėtu paaiškinti kaip pvm deklaraciją užpildyti doh.gif kažkada seniai seniai kolegijoj aiškino, o aš neberandu niekur kur pasidėjau doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 18, 13:42)
Gal kas galėtu paaiškinti kaip pvm deklaraciją užpildyti  doh.gif kažkada seniai seniai kolegijoj aiškino, o aš neberandu niekur kur pasidėjau  doh.gif  unsure.gif

FR0600?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 18, 13:11)

ta pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 18, 12:40)
sveikutės,
Merginos, ką reikėtų kur pateikti, jeigu pasikeitė įmonės direktorės pavardė? Registrų centrui gal reikia kokią formą pateikti?

Taip, bet maniškė pati susitvarkė tai nežinau tiksliai ko reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2012 12 18, 14:26)
Taip, bet maniškė pati susitvarkė tai nežinau tiksliai ko reikia 4u.gif

na reiks tada paskambinti į Registrų centrą, kad ko nepražiopsočiau.
Nes man reikia išsiaiškinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 18, 14:24)

VMI EDS sistemoje pasirenki FR0600 forma. As renkuosi "pildyti portale" ir pildau ankstesnio pateikto dokumento pagrindu. O jei nera ankstesniu pildytu, tuomet susipildysi viska naujai.
Taigi, jei nebuvo jokiu pirkimu/pardavimu su 3 salimis, ES salimis, o vyko paprastos vietines operacijos, tai viskas vyksta taip :

1. Imones pavadinimas
2. Im.kodas
3. PVM kodas
4. Adresas (koks yra registracijos)
5. El.pasto adresas (kuriuo gausi patvirtinima apie priimta ar nepriimta dokumenta)
6. Data kada pildoma deklaracija
7. Mokestinis laikotarpis (uz kuri laikotarpi pateiki, pvz dabar pateiki uz 11men, tai ir zymi 2012-11-01 iki 2012-11-30)
8. Jei ne tikslinama, tai pazymi X Pirmine
9. x pazymi ant Mokestinio laikotarpio
10. Irasomas pagrindines vykdomos veiklos rusis (kodas), ji turi rast im. registracijos dokumentuose
11. Irasai bendra pardavimu suma (su PVM), apvalindama iki lygios sumos be centu (pvz 100,51 apvalini ir irasai 101)
25. Suapvalintas pirkimu PVM
29. Suapvalintas pardavimu PVM
35. Ta pati suma is 25 laukelio
Viska surasius paspausk raudona sauktuka, kuri rasi deklaracijos pildymo lango virsuje (tikrinti) ir pamatysi ar yra klaidu ar ne.
36. Automatiskai isiraso moketinas (+) arba grazintinas (-) PVM.

Siaip smulkia instrukcija galima rasti VMI puslapyje wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 18, 14:27)
na reiks tada paskambinti į Registrų centrą, kad ko nepražiopsočiau.
Nes man reikia išsiaiškinti smile.gif

Kazkur senojoj temoj siek tiek buvo kalbeta apie tai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 18, 14:39)
VMI EDS sistemoje pasirenki FR0600 forma. As renkuosi "pildyti portale" ir pildau ankstesnio pateikto dokumento pagrindu. O jei nera ankstesniu pildytu, tuomet susipildysi viska naujai.
Taigi, jei nebuvo jokiu pirkimu/pardavimu su 3 salimis, ES salimis, o vyko paprastos vietines operacijos, tai viskas vyksta taip :

1. Imones pavadinimas
2. Im.kodas
3. PVM kodas
4. Adresas (koks yra registracijos)
5. El.pasto adresas (kuriuo gausi patvirtinima apie priimta ar nepriimta dokumenta)
6. Data kada pildoma deklaracija
7. Mokestinis laikotarpis (uz kuri laikotarpi pateiki, pvz dabar pateiki uz 11men, tai ir zymi 2012-11-01 iki 2012-11-30)
8. Jei ne tikslinama, tai pazymi X Pirmine
9. x pazymi ant Mokestinio laikotarpio
10. Irasomas pagrindines vykdomos veiklos rusis (kodas), ji turi rast im. registracijos dokumentuose
11. Irasai bendra pardavimu suma (su PVM), apvalindama iki lygios sumos be centu (pvz 100,51 apvalini ir irasai 101)
25. Suapvalintas pirkimu PVM
29. Suapvalintas pardavimu PVM
35. Ta pati suma is 25 laukelio
Viska surasius paspausk raudona sauktuka, kuri rasi deklaracijos pildymo lango virsuje (tikrinti) ir pamatysi ar yra klaidu ar ne.
36. Automatiskai isiraso moketinas (+) arba grazintinas (-) PVM.

Siaip smulkia instrukcija galima rasti VMI puslapyje wink.gif

Papildyta:

Rudaake2 va citata is tavo posto smile.gif "žinau tik, kad keičiantis direktoriui, reikia pranešti Registrų centrui:
pateikti JAR-1, JAR-VO-V, sprendimą dėl vadovo, ir turi būti įgaliojimas, jeigu dokumentus pateikia nei vadovas.
Tokius dokumentus ruošiau prieš metus. Gal niekas nepasikeitė....."
Bet, aisku, kai taip viskas keiciasi, tai geriau pasiskambint ir pasitikslint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 18, 14:42)

Papildyta:
Rudaake2 va citata is tavo posto smile.gif "žinau tik, kad keičiantis direktoriui, reikia pranešti Registrų centrui:
pateikti JAR-1, JAR-VO-V, sprendimą dėl vadovo, ir turi būti įgaliojimas, jeigu dokumentus pateikia nei vadovas.
Tokius dokumentus ruošiau prieš metus. Gal niekas nepasikeitė....."
Bet, aisku, kai taip viskas keiciasi, tai geriau pasiskambint ir pasitikslint smile.gif

taip, taip, kai direktorius keičiasi, tai aš žinau, ką reikia pateikti smile.gif ]
bet čia atvejis, kai pasikeitė tik direktorės pavardė, t.y. lieka ta pati direktorė, tik su kita pavarde smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 18, 15:03)
taip, taip, kai direktorius keičiasi, tai aš žinau, ką reikia pateikti smile.gif ]
bet čia atvejis, kai pasikeitė tik direktorės pavardė, t.y. lieka ta pati direktorė, tik su kita pavarde smile.gif

aaa, ne taip supratau tada blush2.gif
Atsakyti
Gal kas dirba Rivile Solo smile.gif kaip sukurti naują įmone senos pagrindu smile.gif?
Atsakyti