Ūkauja miške pelėdos, nes atejo jau Kalėdos. Jeigu geras tu buvai gausi dovanu tikrai!Su sventem visas
Sveikinu visas su Šv. Kalėdomis Linkiu, kad nepersivalgytumėt ir smagioj aplinkoje praleistumėte šias šventes
Rivilistės, kaip teisingai įsivesti IT, kad galėčiau nupirkti, o po to parduoti? Nes meta "kodas ne pirkimo/ pardavimo tipo" Kokį kodą rinktis vedant IT kortelę?
Su šventėmis
labas rytas,
sveikinu visas su Šv.Kalėdomis!
gražių likusių šių metų dienelių...
Kaip sunku įsivažiuoti į darbus.... galvojau, kad vakar kiek padirbėsiu, bet galva visai nedirbo...
Na tai dabar kimbam į darbus su puodelius kavos
gražios dienelės
sveikinu visas su Šv.Kalėdomis!
gražių likusių šių metų dienelių...
Kaip sunku įsivažiuoti į darbus.... galvojau, kad vakar kiek padirbėsiu, bet galva visai nedirbo...
Na tai dabar kimbam į darbus su puodelius kavos
gražios dienelės
Labas Na, neapsivalget per sventes?
Pas mane vedasi paprastai, kodas IT-00* ir leido pardavima daryt. Uzsipajamuota kaip IT, sask 181 ir parduota taip pat.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 26, 14:30)
Rivilistės, kaip teisingai įsivesti IT, kad galėčiau nupirkti, o po to parduoti? Nes meta "kodas ne pirkimo/ pardavimo tipo" Kokį kodą rinktis vedant IT kortelę?
Pas mane vedasi paprastai, kodas IT-00* ir leido pardavima daryt. Uzsipajamuota kaip IT, sask 181 ir parduota taip pat.
Aš kitaip padariau, per nurašymus. Bet suvaikščiojo viskas.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 26, 13:30)
IT pardavinėsi kaip prekes? Tai reikia kaip prekes ir susivest.
Jei pasinaudosi sau, o paskui kada nors pardavinėsi, tai reikia susikurti IT pardavimo kodą. Pirkimą darai per tarpinę pvz. 125, o pardavimą kaip normalų pardavimą pvz., 52.
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 27, 09:27)
Aš kitaip padariau, per nurašymus. Bet suvaikščiojo viskas.
šitą norėjau parašyt bet žiūriu aplenkei.
Sveikos merginos....
Ar norim, ar ne, bet iš šalčio delnų
Kalėdos alsuoja į langą šerkšnu.
Šuoliuoja Naujieji žvaigždėtu taku -
Taip metai iš metų,
ir viskas ratu.
Ar norim - nenorim, jie neša mus vėl
Į naują rytojų tikriausiai todėl,
Kad viską pradėtume jau be klaidų..
Ir meilė pripildytų širdis visų!
Sveikutės kaip po švenčių
turiu klausimą - jei žmogus gauna algos 1200,00 su mokesčiais, dienpinigiai už komandiruotę, tai kaip man apskaičiuoti ar apmokestinami dienpinigiai
turiu klausimą - jei žmogus gauna algos 1200,00 su mokesčiais, dienpinigiai už komandiruotę, tai kaip man apskaičiuoti ar apmokestinami dienpinigiai
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 27, 13:02)
Sveikutės kaip po švenčių
šventės prėjo per greitai
sunku įsivažiuoti dabar
iki 2012 12 31d. jei priskaičiuota alga ne mažesnė nei 1105 lt, tada dienp;inigiai neapmokestinami. Nuo 2013 01 01d. kad neapsimokestintų dienpinogiai, alga turi būti ne mažesnė nei 1300 lt.
O skaičiuojama MMA*1,3.
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 27, 12:09)
šventės prėjo per greitai
sunku įsivažiuoti dabar
iki 2012 12 31d. jei priskaičiuota alga ne mažesnė nei 1105 lt, tada dienp;inigiai neapmokestinami. Nuo 2013 01 01d. kad neapsimokestintų dienpinogiai, alga turi būti ne mažesnė nei 1300 lt.
O skaičiuojama MMA*1,3.
sunku įsivažiuoti dabar
O skaičiuojama MMA*1,3.
Ačiū