Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Daidute @ 2012 12 23, 11:44)
Labas rytas, kepėjėles  4u.gif
Eisiu ir aš į virtuvę jau doh.gif  Reikia gi kažką pagaminti šventėms g.gif Jei leis mano kvaila galvelė dirbti, jau kelinta diena kovoju su migrena verysad.gif

Einu ieškoti Tepaluotos recepto kučiukų mirksiukas.gif

Oi ir as turiu ta problema su galvos skausmais doh.gif Tai man tobuliausias vaistas Nimesil, jei jau isiskausta kaip reikiant. Bet siaip vos tik pajauciu, kad galva turiu, iskart isgeriu ka nors nuo skausmo. Nors kaip gyd aiskino, kad man nera migrenos, o del ko tiek skauda paaiskino - paveldeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 23, 10:57)
Oi ir as turiu ta problema su galvos skausmais  doh.gif  Tai man tobuliausias vaistas Nimesil, jei jau isiskausta kaip reikiant. Bet siaip vos tik pajauciu, kad galva turiu, iskart isgeriu ka nors nuo skausmo. Nors kaip gyd aiskino, kad man nera migrenos, o del ko tiek skauda paaiskino - paveldeta  doh.gif

Skaudi tema tas galvos skausmas. man taip pat nieko neistyre, tai pripazino itampos galvos skausmas doh.gif Nu bet tai kaip gi pas buhalterius nebus itampos lotuliukas.gif
Atsakyti
Namai kvepia meduoliais wink_3.gif Jau paskutiniai kepa smile.gif Imsiuosi citrinos ir imbiero smulkinimo smile.gif

QUOTE(Tučka @ 2012 12 23, 14:41)
Skaudi tema tas galvos skausmas. man taip pat nieko neistyre, tai pripazino itampos galvos skausmas  doh.gif  Nu bet tai kaip gi pas buhalterius nebus itampos  lotuliukas.gif

Na man irgi sake, kad nuo nervu, itampos. Sakau kad daznai ir be nervu uzeina, tai atsakymas - tu nejauti kaip nervuojies doh.gif Ai, bet jau ir nebeieskau priezasciu, tiesiog jau zinau kada be vaistu neapseisiu ir kada galiu pabut be ju smile.gif
Atsakyti
Šauniosios buhalterytės, noriu JUMS visoms palinkėti ramaus Kūčių vakaro
user posted image

ir dovanomis apipilto Kalėdų ryto user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 23 gruodžio 2012 - 22:41
Kolegės,
Noriu palinkėti Jums šilto ir ramaus Kūčių vakaro, linksmų Šv. Kalėdų ir labai dosnaus Kalėdų senio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 23, 11:57)
Oi ir as turiu ta problema su galvos skausmais  doh.gif  Tai man tobuliausias vaistas Nimesil, jei jau isiskausta kaip reikiant. Bet siaip vos tik pajauciu, kad galva turiu, iskart isgeriu ka nors nuo skausmo. Nors kaip gyd aiskino, kad man nera migrenos, o del ko tiek skauda paaiskino - paveldeta  doh.gif

man po antro pilvo atsirado nežmoniški skausmai, išsiaiškinau kad be kavos man būna šakės doh.gif jokie vaistai nuo skausmo nebepadeda, matyt spaudimas sugriuvo doh.gif

gražių švenčių Jums kolegės newyear.gif dosnaus Kalėdų senio, sotaus Kūčių stalo 4u.gif
Atsakyti
Šiltam paguodos žvilgsny — dieviška palaima
O ant pasaulio rankų vien motinos malda.
Kas buvo, lai išnyksta — mums praeities negaila…
Ir po egle, lyg tyčia, suduš lemtis žaisle.

Su Šventėmis mielos buhalterytės!!!! newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
Nu savsiem,mergai... Depresijon varo tie sveikinimai ir linkėjimai, atrodo, mirt visi ruošiasi cool.gif
Atsakyti
Laba snieguota diena biggrin.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 24, 15:11)
Nu savsiem,mergai... Depresijon varo tie sveikinimai ir linkėjimai, atrodo, mirt visi ruošiasi  cool.gif

Nu tik nedepresuokim biggrin.gif Kasmet tas pats, sveikinimai neisvengiami smile.gif
O as siandien sulaukiau dar vieno netikete siurprizo - paskambino pasveikint su Kaledom mano ex is Italijos (italas jis) ax.gif bigsmile.gif Mano mergaiciuke klausesi klausesi ka cia ta mama kalba nesuprantama kalba, paskui klausia "Kas cia buvo?" biggrin.gif Gerai, kad mb namie nebuvo tuo metu doh.gif Butu prisvaiges tuoj ka nors.

Na ir as palinkesiu visoms ramybes ir susikaupimo Kuciu vakara ir dosnaus Kaledu senelio stebuklinta Kaledu ryta smile.gif Na ir pacios nebukt skregos snieguoles savo diedam biggrin.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Linkiu tokio kaledu stalo, kad po svenciu nebutu problemu su spinta. Ir... Gero oro :-)
Atsakyti
Jaukaus kūčių vakaro ir džiaugsmingo Kalėdų ryto 4u.gif
Sutemų gniūžtes į langus mėto
Kas jisai, tas keistas juokdarys?
Aš prašau, kad Dievas jam padėtų,-
Jis tikriausiai taip ir padarys ,-
Kad lėtai per visą naktį snigtų,
O ryte pragystų vyturys.
Aš prašau, kad Meilė nepaliktų ,-
Ji tikriausiai taip ir padarys ,-
O Kalėdų žvaigždės neužgestų,
Ir languos spindetų žiburys.
Aš prašau, kad mus Viltis surastų -
Ji tikriausiai taip ir padarys.

Atsakyti
Kartais pasaulis telpa paukščio snape, meilė - ašaroje, išsigelbėjimas - šypsenoje, o Kalėdų tyla - mažo angelo muzikoje arba jaukioje bažnytėlės langų šviesoje...
Linksmų, džiaugsmingų ir laimingų šv.Kalėdų!
Atsakyti