Labai tavo mažiukę brolis myli, kaip supratau?
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 22, 14:21)
Labai tavo mažiukę brolis myli, kaip supratau?
Aha
QUOTE(aggree @ 2012 12 22, 13:05)
Nedirbu :-) balius baiges tik 3 valanda...
fainai, jaučiasi, kad šventės:)
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 22, 13:18)
Aha, super staigmena Buvau pas kaimyne, apie 21val paskambino mb, sako gryzau namo, kada pareisi. Galvoju keista, nes niekada siaip neskambina. Nu sakau tuoj. pareinu, ziuriu sedi mano mama. Sakau ka cia dabar darai vakare. Sako kava geriu Einu padet dukros rubelius ir prasidaro miegamojo durys, as prieinu ju uzdaryt, nes maniau blogai uzdarytos buvo ir prasidare. O ten is tamsos isnyra kazkas Kai sokau atbula Pakeliu galva, o ten brolis
nu tikrai puikią staigmeną padarė
Pagal Tepaluotos recepta superiniai slyzikai gavosi Aisku knisiuos as su jais dabar visa vakara, bet skonis man labai labai
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 22, 15:39)
superiniai slyzikai gavosi
Žinau
Aisku knisiuos as su jais dabar visa vakara
Bet verta, ania?
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 22, 17:00)
Baigiau Bet VERTA tikrai Mama, brolis, kaimyne uzbegus buvo ir isgyre, brangusis irgi Zodziu bus ka lest dabar Ryt laukia meduoliniai sausainiai, arbatos misinio gamyba.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 21, 09:16)
Aš jau geriau negraži
Mes jau ir be darbo labai gražios
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 22, 12:18)
Aha, super staigmena
Pagal Tepaluotos recepta superiniai slyzikai gavosi Aisku knisiuos as su jais dabar visa vakara, bet skonis man labai labai
Aš ryt mėgysiu
Tepaluota, zemai tau lenkiuos uz slyziku recepta. Tuoj paskutine partija sausiu orkaiten
Maniskiai irgi pagal tepaluotos recepta. Aciu, jie puikus!
Nesilankstykit tik, gerbiamosios, smagu, kad patiko Sakiau, nekepsiu pati šiemet, ale po po tokių ditirambų nebėr kaip Einu tešlą užstatysiu minkymui, tegu mano pavaduotoja ir minko, ir kildina
Labas rytas
Aha, pati papuolei dabar Niu bet tai kaip nekept, kai tokie skanus gaunasi Ir siaip visada skaniau ir smagiau savo gaminta valgyt, nei pirktini
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 23, 09:00)
Nesilankstykit tik, gerbiamosios, smagu, kad patiko Sakiau, nekepsiu pati šiemet, ale po po tokių ditirambų nebėr kaip Einu tešlą užstatysiu minkymui, tegu mano pavaduotoja ir minko, ir kildina
Aha, pati papuolei dabar Niu bet tai kaip nekept, kai tokie skanus gaunasi Ir siaip visada skaniau ir smagiau savo gaminta valgyt, nei pirktini
Labas rytas, kepėjėles
Eisiu ir aš į virtuvę jau Reikia gi kažką pagaminti šventėms Jei leis mano kvaila galvelė dirbti, jau kelinta diena kovoju su migrena
Einu ieškoti Tepaluotos recepto kučiukų
Eisiu ir aš į virtuvę jau Reikia gi kažką pagaminti šventėms Jei leis mano kvaila galvelė dirbti, jau kelinta diena kovoju su migrena
Einu ieškoti Tepaluotos recepto kučiukų