Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

Labai tavo mažiukę brolis myli, kaip supratau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 22, 14:21)
Labai tavo mažiukę brolis myli, kaip supratau?  smile.gif

Aha smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 22, 13:05)
Nedirbu :-)  balius baiges tik 3 valanda...

fainai, jaučiasi, kad šventės:)

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 22, 13:18)
Aha, super staigmena smile.gif Buvau pas kaimyne, apie 21val paskambino mb, sako gryzau namo, kada pareisi. Galvoju keista, nes niekada siaip neskambina. Nu sakau tuoj. pareinu, ziuriu sedi mano mama. Sakau ka cia dabar darai vakare. Sako kava geriu biggrin.gif Einu padet dukros rubelius ir prasidaro miegamojo durys, as prieinu ju uzdaryt, nes maniau blogai uzdarytos buvo ir prasidare. O ten is tamsos isnyra kazkas  doh.gif  Kai sokau atbula  biggrin.gif  Pakeliu galva, o ten brolis  thumbup.gif

nu tikrai puikią staigmeną padarė smile.gif
Atsakyti
Pagal Tepaluotos recepta superiniai slyzikai gavosi thumbup.gif Aisku knisiuos as su jais dabar visa vakara, bet skonis man labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 22, 15:39)
superiniai slyzikai gavosi  thumbup.gif

Žinau didis.gif
Aisku knisiuos as su jais dabar visa vakara

Bet verta, ania? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 22, 17:00)
Žinau  didis.gif

Bet verta, ania?  bigsmile.gif

Baigiau karsta.gif Bet VERTA tikrai thumbup.gif Mama, brolis, kaimyne uzbegus buvo ir isgyre, brangusis irgi smile.gif Zodziu bus ka lest dabar biggrin.gif Ryt laukia meduoliniai sausainiai, arbatos misinio gamyba.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 21, 09:16)
Aš jau geriau negraži  cool.gif

Mes jau ir be darbo labai gražios cool.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 22, 12:18)
Aha, super staigmena smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pagal Tepaluotos recepta superiniai slyzikai gavosi  thumbup.gif Aisku knisiuos as su jais dabar visa vakara, bet skonis man labai labai smile.gif

Aš ryt mėgysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tepaluota, zemai tau lenkiuos uz slyziku recepta. Tuoj paskutine partija sausiu orkaiten thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Maniskiai irgi pagal tepaluotos recepta. Aciu, jie puikus!
Atsakyti
Nesilankstykit tik, gerbiamosios, smagu, kad patiko smile.gif Sakiau, nekepsiu pati šiemet, ale po po tokių ditirambų nebėr kaip laugh.gif Einu tešlą užstatysiu minkymui, tegu mano pavaduotoja ir minko, ir kildina ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 23, 09:00)
Nesilankstykit tik, gerbiamosios, smagu, kad patiko smile.gif Sakiau, nekepsiu pati šiemet, ale po po tokių ditirambų nebėr kaip laugh.gif Einu tešlą užstatysiu minkymui, tegu mano pavaduotoja ir minko, ir kildina  ax.gif

Aha, pati papuolei dabar biggrin.gif Niu bet tai kaip nekept, kai tokie skanus gaunasi smile.gif Ir siaip visada skaniau ir smagiau savo gaminta valgyt, nei pirktini smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, kepėjėles 4u.gif

Eisiu ir aš į virtuvę jau doh.gif Reikia gi kažką pagaminti šventėms g.gif Jei leis mano kvaila galvelė dirbti, jau kelinta diena kovoju su migrena verysad.gif

Einu ieškoti Tepaluotos recepto kučiukų mirksiukas.gif
Atsakyti