Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(aggree @ 2012 12 21, 16:07)
Aš tikriausiai dirbsiu ryt sad.gif labai nenoriu eit paskui tas dvi dienas, tai tikriausiai aukosiu šeštadienį. Vistiek 80 proc. atostogauja nuo šiandien smile.gif

dirbsiu ir aš šias dienas smile.gif

merginos, kvailas klausimas - jeigu sako, kad 2 kartus didesnė suma, tai ją reikia dvigubinti ar 2 kart dar tiek pridėti?
pvz., suma 1000 lt, tai jeigu man sako turi būti 2 kartus didesnė suma, tai reiškia turi būti 2000 ar 3000?
nesijuokit tik iš tokio klausimo smile.gif bet pasimečiau....
Atsakyti
2000 (arba 2 kartus po 1000)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 21 gruodžio 2012 - 15:49
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 21, 16:48)
2000 (arba 2 kartus po 1000)

reiškia gerai supratau smile.gif tik paskui sudvejojau....
ačiū smile.gif
Atsakyti
As ryt dirbsiu virtuvej biggrin.gif Planai didziuliai, o kas bus matysim smile.gif Sakiau is pradziu, kad visai nieko nedarysiu, bet kazkoks vidinis kirminas eda smegenis, kad reikia gi sventems pasiruost ir negalima tinget doh.gif
Atsakyti
Žinot greičiausiai ir aš ryt nedirbsiu. Kaip žmogui gi reikia išsimiegot smile.gif paskui gi valgyt reiks, prie stalo sėdėt, tai jau ir nepailsėsi...

Pasidariau visus PVM, pereinu prie algų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 21, 17:15)
As ryt dirbsiu virtuvej biggrin.gif Planai didziuliai, o kas bus matysim smile.gif Sakiau is pradziu, kad visai nieko nedarysiu, bet kazkoks vidinis kirminas eda smegenis, kad reikia gi sventems pasiruost ir negalima tinget  doh.gif

baik tu, galima ir dar kaip biggrin.gif aš nieko nedarysiu schmoll.gif jokių silkių, jokių kalakutų, vieną turėjau, supjausčiau į gabalus ir į kamerą laugh.gif kaip baisiai skamba "į gabalus" lotuliukas.gif eisiu į svečius pas kitų valgyti hihihi.gif
nors šiandien daržely eglutėj viena mama labai skanių sausainių atnešė prikepus, gundausi pabandyti mastau.gif bet gal po švenčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 21, 22:24)
baik tu, galima ir dar kaip  biggrin.gif aš nieko nedarysiu  schmoll.gif jokių silkių, jokių kalakutų, vieną turėjau, supjausčiau į gabalus ir į kamerą laugh.gif kaip baisiai skamba "į gabalus" lotuliukas.gif eisiu į svečius pas kitų valgyti hihihi.gif
nors šiandien daržely eglutėj viena mama labai skanių sausainių atnešė prikepus, gundausi pabandyti mastau.gif bet gal po švenčių  ax.gif

Neee, po sio vakaro siurprizo jau nebegaliu nieko nedaryt biggrin.gif Gryzo brolis is UK nieko niekam nesakes. Isgasdino mane kaip reikiant biggrin.gif Bet tai laimes pilnos kelnes man uztai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 21, 23:53)
Neee, po sio vakaro siurprizo jau nebegaliu nieko nedaryt biggrin.gif Gryzo brolis is UK nieko niekam nesakes. Isgasdino mane kaip reikiant biggrin.gif Bet tai laimes pilnos kelnes man uztai  thumbup.gif

nu bet šaunu smile.gif gera staigmena smile.gif Kalėdos - stebuklų metas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 21, 14:51)
Vyriausia dar tik šiandien sužinojo, kad minimumas 1000,00 lt nuo sausio  blink.gif

na dabar gal ir durnai nuskambės bet tas 1000 patvirtinta jau g.gif

QUOTE(aggree @ 2012 12 21, 15:07)
Aš tikriausiai dirbsiu ryt sad.gif labai nenoriu eit paskui tas dvi dienas, tai tikriausiai aukosiu šeštadienį. Vistiek 80 proc. atostogauja nuo šiandien smile.gif

dirbsiu ir aš ryt, o prie puodu sekmadieni

baigėsi ši savaitė vaikams visi festivaliai baigėsi kaip ir laisviau bus jau smile.gif

Atsakyti
Nedirbu :-) balius baiges tik 3 valanda...
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 22, 00:20)
nu bet šaunu smile.gif gera staigmena smile.gif Kalėdos - stebuklų metas smile.gif

Aha, super staigmena smile.gif Buvau pas kaimyne, apie 21val paskambino mb, sako gryzau namo, kada pareisi. Galvoju keista, nes niekada siaip neskambina. Nu sakau tuoj. pareinu, ziuriu sedi mano mama. Sakau ka cia dabar darai vakare. Sako kava geriu biggrin.gif Einu padet dukros rubelius ir prasidaro miegamojo durys, as prieinu ju uzdaryt, nes maniau blogai uzdarytos buvo ir prasidare. O ten is tamsos isnyra kazkas doh.gif Kai sokau atbula biggrin.gif Pakeliu galva, o ten brolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 22, 12:18)
Aha, super staigmena smile.gif Buvau pas kaimyne, apie 21val paskambino mb, sako gryzau namo, kada pareisi. Galvoju keista, nes niekada siaip neskambina. Nu sakau tuoj. pareinu, ziuriu sedi mano mama. Sakau ka cia dabar darai vakare. Sako kava geriu biggrin.gif Einu padet dukros rubelius ir prasidaro miegamojo durys, as prieinu ju uzdaryt, nes maniau blogai uzdarytos buvo ir prasidare. O ten is tamsos isnyra kazkas  doh.gif  Kai sokau atbula  biggrin.gif  Pakeliu galva, o ten brolis  thumbup.gif

Staigmena thumbup.gif
Atsakyti