Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 21, 09:01)
Darbas zmogu puosia biggrin.gif Tad puosiames, puosiames ir puosiames biggrin.gif

Tai jau taip, o jau kokios gražiuolės būsim brunette.gif brunette.gif
Atsakyti
Aš jau geriau negraži cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 21, 04:31)
Reik pagalbos, gal kuri susidurusi?
Jei ES valstybei PVM moketojai pritaikeme 0 PVM tarifa uz suteiktas paslaugas, tai kokia man nuostata fakturoj pritaikyt 45 str 1-3dali. ar 49str 1dali  g.gif

Už paslaugas reikia 13 str. rašyt, o dalį jau reikėtų prisitaikyti pagal situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 21, 09:00)
Astronomai pranešė, kad į žemę skrieja didžiulis asteroidas. Visi, gruodžio 21-ą, laukia pasaulio pabaigos. Karinės pajėgos visaip bando išmušti asteroidą iš kurso, bet niekaip nepavyksta. Žemėje panika. Žodžiu "šakės". Asteroidas įlekia į atmosferą ir praradęs masę, plumpteli Meksikoje. Nusėda dulkės ir žmonės prieina arčiau pažiūrėt. Ant žemės guli didžiulė akmeninė plyta, o ant jos parašyta:
Majų kalendorius nuo 22/12/2012 iki 30/05/3005m. Ačiū kad naudojatės mūsų kalendorium

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2012 12 21, 09:19)
Už paslaugas reikia 13 str. rašyt, o dalį jau reikėtų prisitaikyti pagal situaciją  4u.gif

Aciu
Atsakyti
sveikutės,

na tai kur pasaulio pabaigą? lotuliukas.gif

Merginos, ar fiksuojate apskaitoje avansinį pelno mokestį? Jeigu taip, kokią korespondencija? galva nedirba....
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 21, 13:55)
sveikutės,

na tai kur pasaulio pabaigą?  lotuliukas.gif

Merginos, ar fiksuojate apskaitoje avansinį pelno mokestį? Jeigu taip, kokią korespondencija? galva nedirba....

I antra klase - is anksto sumoketas pelno mokestis 4u.gif

Pas mus darbe jau pasaulio pabaiga - PASIRUOŠIMAS INVENTORIZACIJAI doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 gruodžio 2012 - 14:40
QUOTE(Tučka @ 2012 12 21, 15:38)
I antra klase - is anksto sumoketas pelno mokestis  4u.gif

Pas mus darbe jau pasaulio pabaiga - PASIRUOŠIMAS INVENTORIZACIJAI  doh.gif  lotuliukas.gif

ačiū smile.gif

aš irgi dirbu išsijuosu... skaičiuoju atlyginimus, Dar ir PVM deklaracijas ruošiu...
kai ne viena įmonė, tai darbelio netrūksta....

sėkmingo pasiruošimo inventorizacijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2012 12 21, 14:47)
ačiū smile.gif

aš irgi dirbu išsijuosu... skaičiuoju atlyginimus, Dar ir PVM deklaracijas ruošiu...
kai ne viena įmonė, tai darbelio netrūksta....

sėkmingo pasiruošimo inventorizacijai smile.gif

As jau atlyginimus suskaiciavus ir PVM ir intrastata pridavus, tai siuo klausimu ramu, ir inventorizacijai nereik ruostis man, tik suziuret, kad visi dokumentai butu perkelti ir psio thumbup.gif
Atsakyti
Vyriausia dar tik šiandien sužinojo, kad minimumas 1000,00 lt nuo sausio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 12 21, 15:50)
As jau atlyginimus suskaiciavus ir PVM ir intrastata pridavus, tai siuo klausimu ramu, ir inventorizacijai nereik ruostis man, tik suziuret, kad visi dokumentai butu perkelti ir psio  thumbup.gif

tu šaunuolė smile.gif
aš vis planavau anksčiau vsiką susitvarkyti, bet vis pritrūkdavo laiko...

o mums jau atkeliavo kalėdinė dovana - pasidovanojom sau televizorių smile.gif
Atsakyti
Aš tikriausiai dirbsiu ryt sad.gif labai nenoriu eit paskui tas dvi dienas, tai tikriausiai aukosiu šeštadienį. Vistiek 80 proc. atostogauja nuo šiandien smile.gif
Atsakyti