Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 19:53)
Tai turbut, jei pasiraso po isakymu "susipazinau", tai gal jau ir nebereikia atskirai nieko.

gerai taip ir padarysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuriai aktualu
http://www.kiauletau...mones-apskaitai
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 20, 18:52)
procedūra ta pati, bet įdomu ar turi būti koks nors raštiškas susitarimas, ar užteks įsakymo mastau.gif

Taigi po kiekvienu DS pakeitimu turi but direktoriaus ir darbuotojo parasas. Manau to tikrai uztenka 4u.gif
Atsakyti
Neužtenka. Darbuotojas, likus mažiausiai mėnesiui iki fakto, turi būti raštiškai supažindintas apie atlyginimo sumažinimą, pasirašyti, kad susipažino ir sutinka. Jei sutinka, rašot įsakymą ir pakeitimą DS. Jei nesutinka, ieškot kitų išeičių.
Atsakyti
QUOTE(tutska2 @ 2012 12 20, 19:42)

aš šia turiu tai nelabai patenkinta, geriau būčiau atgailėjus ir nusipirkus kita arba šios midi doh.gif

nors iš kitos pusės tai vis geriau ši nei rankom doh.gif

sveikinu kas atotogauja, o aš darbais užsivertus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(hera Bastet @ 2012 12 21, 00:31)
aš šia turiu tai nelabai patenkinta, geriau būčiau atgailėjus ir nusipirkus kita arba šios midi  doh.gif

nors iš kitos pusės tai vis geriau ši nei rankom  doh.gif

sveikinu kas atotogauja, o aš darbais užsivertus  cool.gif

Ne tu viena, as ir apsivertus, nes vaikas apsirgo pakoregavo planus, tai reik nakti atsigriebt, nes diena su ja nieko nepadirbsi. Tuoj bus visi popieriai supaisyti, surasyti, puse isvis nerasi, vienu zodziu jokio susikaupimo doh.gif
O dar sventes ant nosies, kiek visokiu reikalu
Atsakyti
Reik pagalbos, gal kuri susidurusi?
Jei ES valstybei PVM moketojai pritaikeme 0 PVM tarifa uz suteiktas paslaugas, tai kokia man nuostata fakturoj pritaikyt 45 str 1-3dali. ar 49str 1dali g.gif
Atsakyti
Tai ką, dar gyvos, zarazos? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 21, 08:42)
Tai ką, dar gyvos, zarazos?  huh.gif

nu dar ne vakaras.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 21, 09:42)
Tai ką, dar gyvos, zarazos?  huh.gif

Zaraza tam ir zaraza, kad ja sunaikint sudetinga biggrin.gif
Kaimyne vakare kvieciasi sampano kalt, sako kalsim samonao, o paskui nors ir pasaulio pabaiga biggrin.gif

Pagalvojau, kad reikia siandien susipirkt viska, kas reikalinga, nes paskui mergina bus namie, ne darzelyje, tai bus sudetinga man su ja tampytis visur.
Papildyta:
Astronomai pranešė, kad į žemę skrieja didžiulis asteroidas. Visi, gruodžio 21-ą, laukia pasaulio pabaigos. Karinės pajėgos visaip bando išmušti asteroidą iš kurso, bet niekaip nepavyksta. Žemėje panika. Žodžiu "šakės". Asteroidas įlekia į atmosferą ir praradęs masę, plumpteli Meksikoje. Nusėda dulkės ir žmonės prieina arčiau pažiūrėt. Ant žemės guli didžiulė akmeninė plyta, o ant jos parašyta:
Majų kalendorius nuo 22/12/2012 iki 30/05/3005m. Ačiū kad naudojatės mūsų kalendorium
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 20, 10:51)
Psio. ATOSTOGOS!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 20, 13:19)
Man irgi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Labas rytas,

Kokios dar atostogos g.gif g.gif Tik marš dirb lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš irgi dirbsiu, dirbsiu, dirbsiu..... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daidute: 21 gruodžio 2012 - 09:01
QUOTE(Daidute @ 2012 12 21, 10:00)
Labas rytas,

Kokios dar atostogos g.gif  g.gif  Tik marš dirb  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš irgi dirbsiu, dirbsiu, dirbsiu..... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Darbas zmogu puosia biggrin.gif Tad puosiames, puosiames ir puosiames biggrin.gif
Atsakyti