Įkraunama...
Įkraunama...

Šventiniai BUHALTERIŲ namai

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 13:26)
Kai laiko lieka mazai, tai tenka imtis ranku darbo biggrin.gif

as manau, kad ranku darbas kaip tik daug laiko pareikalauja. Ir sirdies, zinoma smile.gif Labai miela tokias dovanas gauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 12 20, 13:19)

O aš dirbsiu visuose darbuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 12 20, 14:14)
O aš dirbsiu visuose darbuose  doh.gif

Ir aš dirbsiu. Man darbas kaip šventė laugh.gif namuose jaučiu nupuščiau nuo neaišku ko veikimo biggrin.gif

Žiūriu šiemet Kalėdų senelis dosnus, beveik kaip prieš krizę smile.gif man patinka. Keliauju pas klientus - susirinksiu dovanas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 12 20, 10:20)
Ta proga vakar nupirkau dovanų čekių už 600 litų biggrin.gif kol kas jie dar mano kišenėj biggrin.gif

Reikejo daugiau
QUOTE(saintlina @ 2012 12 20, 10:20)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 
O jei visgi isaus diena po rytojaus???  biggrin.gif

Tai nereik galvoti kad isaus, o kai isaus tada jau ir galvosi kaip suktis, gal koki aukso puoda laimesi biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2012 12 20, 10:33)
mergikes, pasikeitus direktoriui Sodrai ir Vmi nereik pranesinet? Uztenka Registru Centra informuot?
Papildyta:
ee, pala pala, man rodos, tu dar kazkiek svenciu pries tvana  nuknist nori  g.gif  biggrin.gif

Taip
QUOTE(saintlina @ 2012 12 20, 10:58)
tai nors tokios nusipelne, vistiek dovana  biggrin.gif 
O as savajam nieko dar nesugalvojau.. Jokiu ideju neturiu  doh.gif

As tai pinigine nupirkau, nes daugiau ir nieko nesugalvoju. Cia su mintim, kad daugiau pinbigu i seima parnestu biggrin.gif

QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 13:26)
Kai nieko kito nesugalvoji ir laiko lieka mazai, tai tenka imtis ranku darbo biggrin.gif

Saunuole smile.gif
Atsakyti
O siaubeli kokios eiles paste prie siuntu doh.gif Atstovejau, gi mergeliukes kaledine dovana atejus smile.gif Virtuvele seimininkutei nupirkom, gales kept, virt ir seimininkaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 14:26)
Kai nieko kito nesugalvoji ir laiko lieka mazai, tai tenka imtis ranku darbo biggrin.gif

man rankų dovanos pačios pačiausios wub.gif

labas mielosios, ale kol radau, buvo matyt gerai užpustę kelią čia biggrin.gif

kas ten nelegalaus pirmam lape, neleido man skaityt, kenkėjiška programa rašė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 17:29)
O siaubeli kokios eiles paste prie siuntu  doh.gif  Atstovejau, gi mergeliukes kaledine dovana atejus smile.gif Virtuvele seimininkutei nupirkom, gales kept, virt ir seimininkaut smile.gif

thumbup.gif dovana
mes šią savaite keliaujam iš eglutės į eglutę,ryt paskutinė, dovanas susirinkinėjam, tai nei darbui laiko nelieka blush2.gif kuponų gavom krūvą bandysiu ryt dar dovanų vaikam nupirkt, po egle vėl netilps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 20, 19:00)

kas ten nelegalaus pirmam lape, neleido man skaityt, kenkėjiška programa rašė  biggrin.gif
Papildyta:

Hmmm, gal tavo kompui nepatiko sventiniai burbuliukai arba kava su meduoliais biggrin.gif
Papildyta:
Jei nutariam didinti alga darbuotojui, tai uztenka tik direktoriaus isakymo ar reikia is DS irasyti, kad alga keliama nuo tokios iki tokios?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 19:24)
Hmmm, gal tavo kompui nepatiko sventiniai burbuliukai arba kava su meduoliais biggrin.gif
Papildyta:
Jei nutariam didinti alga darbuotojui, tai uztenka tik direktoriaus isakymo ar reikia is DS irasyti, kad alga keliama nuo tokios iki tokios?

nu jeigu kava nepatiko tai tada jis man ne draugas laugh.gif

įsakymas ir DS pakeitimas tikrai reikalingi

o man toks klausimas, direktorius ir darbuotojas susitarė sumažint algą, kaip šitą reikia įformint, įsakymą, supažindint darbuotoją ir taip pat DS pakeitimas? ar reikia kokio nors rašto "ale susitarimo"?
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 18:24)
Papildyta:

Ir darbo sutarty reik irasyt
Atsakyti
Aciu uz atsakymus smile.gif

O su mazinimu tai gal irgi ta pati procedura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renri3 @ 2012 12 20, 19:50)

O su mazinimu tai gal irgi ta pati procedura  g.gif

procedūra ta pati, bet įdomu ar turi būti koks nors raštiškas susitarimas, ar užteks įsakymo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 12 20, 19:52)
procedūra ta pati, bet įdomu ar turi būti koks nors raštiškas susitarimas, ar užteks įsakymo mastau.gif

Tai turbut, jei pasiraso po isakymu "susipazinau", tai gal jau ir nebereikia atskirai nieko.
Atsakyti