Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2012 12 26, 18:43)
Sveikinu, liuks gavosi , tik va akis uzmate plyseli prie sienos virs saldytuvo... taip turi buti ?

Kol nepasaket, paciai i akis ir nekrito smile.gif net nz, realiai nelabai pastebima ir man nemaiso, o kodel taip gavosi, negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 26, 01:19)
Pagaliau radau laiko prisesti prie kompiuterio ir parodyti jums savo virtuve (sumontavo sestadieni).

[

thumbup.gif , grazi virtuve...
o koks pas jus stalvirsis blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 12 26, 20:00)
thumbup.gif , grazi virtuve...
o koks pas jus stalvirsis  blush2.gif  g.gif

Ecopal baltas stalvirsis deimanto strukturos pavirsiumi, valosi gerai kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 26, 23:48)
Ecopal baltas stalvirsis deimanto strukturos pavirsiumi, valosi gerai kolkas smile.gif

Labai grazi jusu virtuve 4u.gif gal galit isduoti kas jums ja gamino mirksiukas.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 26, 18:03)
Kol nepasaket, paciai i akis ir nekrito smile.gif net nz, realiai nelabai pastebima ir man nemaiso, o kodel taip gavosi, negaliu pasakyti.

tikriausiai jis ten mikroskopinis thumbup.gif nors nuotraukoje labai matosi verysad.gif - geras rakursas
as pagalvojau, kad ten tame plysy dulkes rinksis, o prie ju reiks prieiti pavalyti...
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2012 12 26, 12:57)
Sveiki  4u.gif
va ka suprojektavo man.Nzn.negaliu pasakyti vienareiksmiskai patinka ar ne. doh.gif gal del to,kad savo vaizduoteje matau kita varianta.Pacios suprojektuota.Kaip jum tokia virtuve?Ka pakeistumete ka paliktumete.Ar kampe taip gerai kriaukle?o gal kaip mano variante-deti tame kampe kaitlente?

user posted image
user posted image

blogai, tokiame kampe kriaukle tureti nepatogu, kaip suprantu plaunant indus langas bus uz nugaros?
as gal kaitlente traukciau arciau lango, ir plautve apsukciau, liktu Jums ir darbastalio kokie 40-60cm g.gif

sirdute, grazi virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 26, 00:19)
Pagaliau radau laiko prisesti prie kompiuterio ir parodyti jums savo virtuve (sumontavo sestadieni).

tikrai grazi virtuve thumbup.gif
o virsutines spinteles ant lango biski uzeina?
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 12 26, 23:55)
Labai grazi jusu virtuve  4u.gif  gal galit isduoti kas jums ja gamino  mirksiukas.gif  Aciu!

www.ievutakas.lt

QUOTE(natuliona @ 2012 12 27, 09:32)
tikrai grazi virtuve  thumbup.gif
o virsutines spinteles ant lango biski uzeina?

Taip, siek tiek uzeina.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2012 12 27, 08:18)
blogai, tokiame kampe kriaukle tureti nepatogu, kaip suprantu plaunant indus langas bus uz nugaros?
as gal kaitlente traukciau arciau lango, ir plautve apsukciau, liktu Jums ir darbastalio kokie 40-60cm  g.gif

sirdute, grazi virtuve  smile.gif

Taip uz nugaros langas.As isvis planavau ten kur kriaukle det kaitlente su orkaite apacioje,salia kriaukle, ir stalvirsio tada tureciau apie 150cm bet dizaineris,sake,kad per platu tame kampe gausis,issikis labai i virtuve orkaite,bus ~80cm,o dabar,nuotraukoje-50cm(nzn ar supratote ka noriu pasakyt smile.gif )tad pasiule vietoj orkaites-kriaukle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 27 gruodžio 2012 - 10:28
Pirmiausiai su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visas ir visus newyear.gif

Iškilo tokia dilema - kaip geriau sudalinti stalčius. Vieni baldininkai siūlo daryti viršuje 1 žemą, apačioje 2 gilius, kiti - iš viso tik 2 ir viršutiniame dėti vidinį stalčių, o aš galvoju, kad patogiau būtų viršuje 2 žemi po 15cm ir 1 gilus apatinis 45cm. Man atrodo, kad žemi stalčiai patogiau, nes aukštuose didesnė betvarkė pasidaro. Be to darant vieną žemą viršuje 15cm, kiti 2 gautųsi po 30cm ir didesnis puodas į tokį jau netilps g.gif .
Kažin kaip kas darotės, būtų labai idomu, jei kas iš patirties pasakytų kaip kam patogiau.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 27, 12:25)
Pirmiausiai su praėjusiom ir ateinančiom šventėm visas ir visus  newyear.gif

Iškilo tokia dilema - kaip geriau sudalinti stalčius. Vieni baldininkai siūlo daryti viršuje 1 žemą, apačioje 2 gilius, kiti - iš viso tik 2 ir viršutiniame dėti vidinį stalčių, o aš galvoju, kad patogiau būtų viršuje 2 žemi po 15cm ir 1 gilus apatinis 45cm. Man atrodo, kad žemi stalčiai patogiau, nes aukštuose didesnė betvarkė pasidaro. Be to darant vieną žemą viršuje 15cm, kiti 2 gautųsi po 30cm ir didesnis puodas į tokį jau netilps g.gif .
Kažin kaip kas darotės, būtų labai idomu, jei kas iš patirties pasakytų kaip kam patogiau.

Ačiū už sveikinimus!
Žiūrint ką ketinate sudėti į šiuos stalčius. Jei viršutiniame stalčiuje bus stalo įrankiai, tai jis bus neaukštas. Taigi pirmas variantas: penki vienodi žemi stalčiai kuriuose patogu laikyti smulkius daiktus. Antras variantas: keturi kiek aukštesni irgi vienodi stalčiai, kuriuose patogu laikyti smulkius daiktus. Trečias variantas - trys stalčiai: viršutinis stalčius žemas, skirtas stalo įrankiams, apatiniai du stalčiai aukšti (šonai 15 cm, gali būti su paaukštinimais arba be paaukštinimų), juose galima laikyti, kad ir puodus, dubenis ir t.t.
Visgi stačiuose patogu laikyti smulkius daiktus. Jeigu stalčius labai platus, verta daryti vertikalią pertvarėlę per vidurį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 27 gruodžio 2012 - 12:46
QUOTE(rim @ 2012 12 27, 12:25)

Iškilo tokia dilema - kaip geriau sudalinti stalčius. 

mane irgi dabar tas klausimas jau labai svarbus

virsutinis stalcius - grazus isplanavimas cia kai platus stalcius

puodams stalcius bet dydzio nera, nors matosi virsuje yra dar - pagal puodus galim apaslaiciuot

lekstes virs puodu
Atsakyti