O ką jūs galvojat apie atliekų smulkintuvą po virtuvės kriaukle? Gal kas turit įsirengę? Labai įdomu būtų išgirst atsiliepimus. Norėtųsi tokį daikčiuką įsirengti, nes teoriškai atrodo tobulas. O praktiškai?
QUOTE(mozelė @ 2012 12 24, 14:22)
O ką jūs galvojat apie atliekų smulkintuvą po virtuvės kriaukle? Gal kas turit įsirengę? Labai įdomu būtų išgirst atsiliepimus. Norėtųsi tokį daikčiuką įsirengti, nes teoriškai atrodo tobulas. O praktiškai?
oho...kas cia per stebuklas ...kam tas atliekas smulkinti>?....butu idomu bonkas ir pieno pakelius smulkinti
QUOTE(gitulia @ 2012 12 23, 23:45)
Spinteliu dureles gali buti visokios, kokias tik ju savininkas sugalvoja. Pas mane yra kriaukles spintele su 60 cm durelem, ukine spinta su tokiom pat durelem ir viskas puiku. Man labai negraziai atrodytu, o ir nepatogu, neekonomiska pasidejimo vietos atzvilgiu, jei salia 60 cm indaploves ar saldytuvo dureliu butu padaryta 45 cm. dureles ir koks vienas 15 cm kargo, tam kad likusi nuo siauros spinteles tarpa uzpildyti. Kazkoks chaosas virtuvej butu.
o jei paziuretumet atidziau i nupiesta projekta, kur siuliau 60 cm daryti viska, tai tas viskas - trys stalciu blokai, indaplove ir pati paskutine spintele prie sienos - kraiukle su siuksliu kibiro spintele. Kame nepatogumas?
o jei paziuretumet atidziau i nupiesta projekta, kur siuliau 60 cm daryti viska, tai tas viskas - trys stalciu blokai, indaplove ir pati paskutine spintele prie sienos - kraiukle su siuksliu kibiro spintele. Kame nepatogumas?
Čia ir yra didžiausia klaida ir baldų konstruktorių darbo nuvertinimas jei įsivaizduojate, kad galima viską daryti kaip klientas užsimanys, neturintis tam profesinių šios srities žinių. Padorus baldininkas arba atkalbės klientą nuo baldų konstravimo alfabeto neatitinkančių norų, arba mandagiai pasakys, kad mes to nedarome. Bėda, kad po to ateina chalturščikas ir tuos norus "įgyvendina". Kalbu iš patirties, nes esu baldininkas jau daug metų. Jei paskaitysite atidžiau, kalbu tik apie dureles, apie stalčius atskira kalba. Tam kad skirtingų pločių durelės vizualiai nekontrastuotų yra kitų gudrybių (čia jau profesinės paslaptys), o pločiai skirtingi yra ir bus daromi pagal poreikį ir prisitaikant prie situacijos.
Papildyta:
Sveikinimai visoms esančioms ir busimoms mamytėms šv. Kalėdų proga!
Linkiu, kad Jūsų noras pagražinti namus kuo greičiau išsipildytų ir Jūs galėtumėte patogiai šeimininkauti savo naujose, jaukiose virtuvėse!
Norejau paklausti ka galetut patart del virsutiniu spinteliu, dabar jos apie 980mm aukscio. Ar nebus per aukstos, nes virtuves plotis iki saldytuvo 2700mm.
Ir kaip isdestyt tinkamiau konfiguracija virsutiniu spinteliu. nes dar norisi mikrobangu krosnele ikomponuot kazkur.
P.S Kur Kaune jus darotes virtuvinius
Sveiki
va ka suprojektavo man.Nzn.negaliu pasakyti vienareiksmiskai patinka ar ne. gal del to,kad savo vaizduoteje matau kita varianta.Pacios suprojektuota.Kaip jum tokia virtuve?Ka pakeistumete ka paliktumete.Ar kampe taip gerai kriaukle?o gal kaip mano variante-deti tame kampe kaitlente?
va ka suprojektavo man.Nzn.negaliu pasakyti vienareiksmiskai patinka ar ne. gal del to,kad savo vaizduoteje matau kita varianta.Pacios suprojektuota.Kaip jum tokia virtuve?Ka pakeistumete ka paliktumete.Ar kampe taip gerai kriaukle?o gal kaip mano variante-deti tame kampe kaitlente?
QUOTE(mozelė @ 2012 12 24, 13:22)
Bute visai neblogas dalykas.
Tik reikia siek tiek galingesni imti, kad kramtytu kaulus ir pan.
Jeigu rusiuojamos siuksles, tuomet siukslems i buitini konteineri tereikes maziuko kibiriuko.
O name - praktiskai viskas turetu eiti i komposta...
Be to, jis naudoja ir elektros, ir vandens...
Taciau, manau, patogu plaunant indus visas maisto atliekas sumesti i kriaukle...
Papildyta:
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 26, 00:19)
Sveiki,
su sventemis visus!
Pagaliau radau laiko prisesti prie kompiuterio ir parodyti jums savo virtuve (sumontavo sestadieni).
su sventemis visus!
Pagaliau radau laiko prisesti prie kompiuterio ir parodyti jums savo virtuve (sumontavo sestadieni).
Labai grazu!
QUOTE(Nanita @ 2012 12 26, 12:57)
Sveiki
Kriauklė kampe nėra jau taip blogai, kaip gali atrodyti. Man asmeniškai būtų nepatogiau prie sienos turėti. Viskas lyg ir nieko, tik viršutinės spintelės laaabai jau aukštai. Kita vertus, jei jų paskirtis nėra kasdieninio naudojimo, tada kaip pasidėjimui - visai nieko.
Virsutines,sleptu ventiliacijos vamzdi plius sudeciau retai naudojamus daiktus ten.Cia buvo mano sumanymas,taip prasiau.O apatiniai stalciai neperplatus?
QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 26, 00:19)
Sveikinu, liuks gavosi , tik va akis uzmate plyseli prie sienos virs saldytuvo... taip turi buti ?
ir ant lango norisi kakokios ryskesnes spalvos...
bet cia mano akims norisi...
mano virtuve labai panasi, tik ten ,kur pas jus langas, bus siena - uz jos koridorius... ir paleis siena bus spinteles, o langas priesais... va tas bariukas prie duru patiko gal virs jo man tv ir mikrobange spinteleje tiktu ? va taip ir buna - pamatai kazka ir mintys susimakaluoja...
QUOTE(Kasco E-robot @ 2012 12 24, 20:07)
oho...kas cia per stebuklas ...kam tas atliekas smulkinti>?....butu idomu bonkas ir pieno pakelius smulkinti
Atliekų smulkintuvas sumala visus trupinius ir kitus maisto likučius, kurie patenka į kriauklę, o tada viskas gražiai nusileidžia į kanalizaciją. Matyt, amerikiečių sumanyta, bet, kiek žinau, jau ir Lietuvoj tokių įsigyt galima. Tik dar nieko nepažįstu, kas tokį turėtų.