man atrodo, kad tie smukinimai i kargo krepselius, siauros indaploves nei patogumo , nei grozio neduoda. Kam smulkinti, jei galima praktiskai visas spinteles po 60 cm pafaryti?
man taip geriau butu:
QUOTE(wspring @ 2012 12 21, 10:44)
O man pirma mintis kilo, kad kaitlente perkelti kairiau, prie orkaites, pakabinti grazu garu surinkeja, ir tada nuo garu surinkejo link kriaukles per visa siena viena ilga lentyna su imontuotu joje apsvietimu.
Gatraukis jau nupirktas, va toks
QUOTE(gitulia @ 2012 12 21, 11:04)
man atrodo, kad tie smukinimai i kargo krepselius, siauros indaploves nei patogumo , nei grozio neduoda. Kam smulkinti, jei galima praktiskai visas spinteles po 60 cm pafaryti?
man taip geriau butu:
man taip geriau butu:
Sakot nepatogus Kargo krepsiai? Ar cia del bendro grozio?
As vis bijau kad man neuzteks vietos daiktams sudeti kai neturejom normalios virtuves tai neisivaizduoju, kiek reikia tos vietos.
Del kriaukles aciu, as irgi manau geriau i desine pastumti. O kaitliete gal tada prie orkaites? Tik ta plokste reikes visalaika valyti nuo rebalu, ar kokiu stiklu uzdengti?
Toj pabandysiu dar nupiesti pavyzdziu
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 21, 23:34)
... galiu pasmalsauti, kokios firmos ir kiek kainavo...Maciau Gagenau firmos, tai kainos man kosmines...
Idomu, kaip toki gartrauki montuoti, jei vamzdis ventiliacinis yra aukstai ?
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 21, 22:34)
[img]]
As vis bijau kad man neuzteks vietos daiktams sudeti kai neturejom normalios virtuves tai neisivaizduoju, kiek reikia tos vietos.
Del kriaukles aciu, as irgi manau geriau i desine pastumti. O kaitliete gal tada prie orkaites? Tik ta plokste reikes visalaika valyti nuo rebalu, ar kokiu stiklu uzdengti?
[img]]
As gal kaitlentes prie pat tos sienos nestumciau, o tai klius pastoviai kokios keptuviu , katilu rankenos, negalesit patogiai virtuvej sukinetis
Del valymo irgi, kad apsitaskys ir apgaruos tai tiksliai, o kaip gerai valysis, priklausys kokia plokste pasirinksit, jei kokia biski grubleta ar faneruote medzio, tai gal nelabai smagus tas valymas butu
Kargo krepsi istriniau del grozio, man graziau kaip nera visokiu prismulkinimu, o ir indaplove didesne patogiau ir atitraukus ja nuo sienos, sudeti - isismti indus patogiau.
QUOTE(Klasta @ 2012 12 21, 23:56)
... galiu pasmalsauti, kokios firmos ir kiek kainavo...Maciau Gagenau firmos, tai kainos man kosmines...
Oj laabai pigiai gavom. Pati nustebau Je reikia i AZ parasysiu. Pas mus ventiliacines shahtos nera, mes i lauka vesim vamzdi.
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 22, 01:34)
Oj laabai pigiai gavom. Pati nustebau Je reikia i AZ parasysiu. Pas mus ventiliacines shahtos nera, mes i lauka vesim vamzdi.
butu malonu
Brukstelkit ir man del to gartraukio kur ir uz kiek galima gauti. aciukas
QUOTE(plyta @ 2012 12 22, 15:47)
Brukstelkit ir man del to gartraukio kur ir uz kiek galima gauti. aciukas
Nu ka cia slepti parasysiu viesai. Seip kiek ziurejome tokio tipo gatraukiai labai brangiai kainuoja. O mes radom su nedideliu defektu (nesimatys kai sumontuosim) uz 1000lt Tikiuosi veiks gerai 2 metus garantija dar dave.
o su kokia programele geriausia-lengviausia pasidaryti virtuves projekta?
is anksto dekoju uz astsakyma
is anksto dekoju uz astsakyma
QUOTE(gitulia @ 2012 12 21, 10:04)
Jau kelis kartus esu čia rašęs, pasikartosiu dar kartą. Virtuvėje 60 cm durelės durelės gali būti tik tada kai spintelė yra kampe prie sienos ir durelės atsidaro į sienos pusę, bet ir tai jos yra per plačios. Visais kitais atvėjais daugiausiai 50 cm.
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 12 23, 21:35)
Jau kelis kartus esu čia rašęs, pasikartosiu dar kartą. Virtuvėje 60 cm durelės durelės gali būti tik tada kai spintelė yra kampe prie sienos ir durelės atsidaro į sienos pusę, bet ir tai jos yra per plačios. Visais kitais atvėjais daugiausiai 50 cm.
o kaip jei virsutiniu spinteliu dureles 30 cm plocio, bet 1,10 aukscio? neatrodytu per kudos ir ilgos tos spinteles?
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 12 23, 20:35)
Spinteliu dureles gali buti visokios, kokias tik ju savininkas sugalvoja. Pas mane yra kriaukles spintele su 60 cm durelem, ukine spinta su tokiom pat durelem ir viskas puiku. Man labai negraziai atrodytu, o ir nepatogu, neekonomiska pasidejimo vietos atzvilgiu, jei salia 60 cm indaploves ar saldytuvo dureliu butu padaryta 45 cm. dureles ir koks vienas 15 cm kargo, tam kad likusi nuo siauros spinteles tarpa uzpildyti. Kazkoks chaosas virtuvej butu.
o jei paziuretumet atidziau i nupiesta projekta, kur siuliau 60 cm daryti viska, tai tas viskas - trys stalciu blokai, indaplove ir pati paskutine spintele prie sienos - kraiukle su siuksliu kibiro spintele. Kame nepatogumas?