Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 01 19, 21:10)
Man rodos galima ir nedidelėj erdvėj tamsius baldus daryt, bet tada reikia gero apšvietimo, gal šviesių grindų  g.gif

Taigi sakiau imkit Cleaf plokštę  biggrin.gif

Žinau, kad sakėt.... Juk sakau, gailiuosi smile.gif Nes tuo metu atrodė ir taip didelis pabrangimas, o dar ir korpusai būtų pabrangę, tai ir atmečiau, o kai paskui nupigo mažiau, nei tikėjaus, nepagalvojau, kad dėl tų kad ir 400lt paskui taip galiu gailėtis smile.gif

O pilkšvas ATSPALVIS ir man gražu labai, aš pati irnorėjau būten tarp pilkos ir rudos, bet kad mano Kronospan, bijau, kad bus labai jau pilka smile.gif
Ir antrinat, kad su gilia tekstūra su valymu bus tikrai nekas?..... mega_shok.gif
Mano va tokia bus plokštė.... Uooooj kokia didelė, ups
user posted image

Dėl spalvų mažoj virtuvėj, tai aš kažkaip irgi pradžioj maniau, kad TIK šviesias imsim, kai tik 6kv, nu bet nuėjus į tą butą man ten taip šviesu, kad ta virtuvė būtų prapuolus tiesiog fone, todėl nepabūgau imti tamsesnių fasadų. Sienos šviesios, 9 aukštas, tai nieks neužstoja šviesos, nu tiesiog super šviesu biggrin.gif Tai va. Rytoj jau kelsimės tenai, teks pagyvent be virtuvės savaitėlę kitą, tikiuosi labai nevėluos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 sausio 2013 - 20:43
QUOTE(irisas @ 2013 01 19, 21:10)
Man rodos galima ir nedidelėj erdvėj tamsius baldus daryt, bet tada reikia gero apšvietimo, gal šviesių grindų  g.gif

Taigi sakiau imkit Cleaf plokštę  biggrin.gif
Šiandien buvo baldininkas, susimatavo viską, eilinį kartą daug pakeitimų iš mano pusės  biggrin.gif Nuvažiavau dar kartą į Termopalą, tai jau ir Cleaf plokščių nebenoriu  biggrin.gif Pažiūrėjau, kad mano išrinktos plokštės nučiupinėtos, labai gilios faktūros ir nusprendžiau, kad spintelėms tarnaut nenoriu  schmoll.gif Tai dabar pasirinkau šviesesnes plokštes ir labai labai tikiuosi, kad patiks galutinis rezultatas  biggrin.gif Bet no pilkos spalvos nepabėgau, man kaip tik pilko atspalvio baldai gražiau, negu rudo ar ryžo atspalvio  rolleyes.gif

nu as macius irgi mazose erdvese juodas net deda ir visai man graziai ziurisi

man ryzos ir rudas nea schmoll.gif bet tamsiai rudos, kavos juodo sokolado tai wub.gif pilkos kai kurios, kuriu maloni tekstura ir jaukios, bet kitos buna pilkos daznai saltos, man jei i pilka imaisyta rusvos lb grazu tokia pilkai rusva wub.gif
as tai imsiu akmens mases tik nzn juoda ar smeline doh.gif pirkom juodo stiklo dujine kaitlente, tai galvoju gal juoda kriaukle nu vis kartu susisauktu, kiti sako kriaukle derint prie stalvirsio spalvos ne prie kaitlentes g.gif stalvirsis bus mano arba sviesus ar i kremava su kazkuo, bet ne tamsus
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 19, 21:17)
Rytoj jau kelsimės tenai, teks pagyvent be virtuvės savaitėlę kitą, tikiuosi labai nevėluos smile.gif

aš tai kaip laukiu taviškės virtuvikės bigsmile.gif bais įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 19, 21:11)
O pilkšvas ATSPALVIS ir man gražu labai, aš pati irnorėjau būten tarp pilkos ir rudos, bet kad mano Kronospan, bijau, kad bus labai jau pilka smile.gif
Ir antrinat, kad su gilia tekstūra su valymu bus tikrai nekas?.....  mega_shok.gif
Mano va tokia bus plokštė.... Uooooj kokia didelė, ups

Labai graži plokštė, bet Kronospan nesu gyvai mačius, tai nežinau kaip natūroj atrodo smile.gif Tai pas jus maža virtuve, kad ir sunkiau valysis, vis mažiau ploto bus biggrin.gif Pas mane apie 6 bėginius metrus apačioj ir tris viršuj be rankenėlių, tai valymo tikrai būtų daug biggrin.gif Dar žinau savo tingėjimą ir nevalyvumą, tai būtų visai kančia biggrin.gif Mano pasirinktos plokštės Termopalo rudas ir kreminis ąžuolas, rudas tai sakyčiau tarpinė spalva tarp rudo ir pilko, pakankamai šviesi, tai labai tikiuosi, kad šiaurinėj ir tamsioj virtuvėj bus gerai biggrin.gif
QUOTE(Elenna @ 2013 01 19, 21:25)
nu as macius irgi mazose erdvese juodas net deda ir visai man graziai ziurisi

man ryzos ir rudas nea  schmoll.gif  bet tamsiai rudos, kavos juodo sokolado tai, pilkos kai kurios, kuriu maloni tekstura ir jaukios, bet kitos buna pilkos daznai saltos, man jei i pilka imaisyta rusvos lb grazu tokia pilkai rusva  wub.gif
as tai imsiu akmens mases tik nzn juoda ar smeline  doh.gif  pirkom juodo stiklo dujine kaitlente, tai galvoju gal juoda kriaukle nu vis kartu susisauktu, kiti sako kriaukle derint prie stalvirsio spalvos ne prie kaitlentes  g.gif stalvirsis bus mano arba sviesus ar i kremava su kazkuo, bet ne tamsus

Man deriniai kava + kapučino ar pieno jau žiauriai atsibodę ax.gif Ir šiaip nemėgstu tamsių baldų, pas kitus pažiūrėti kartais tikrai labai gražu būna, bet namie tai nenorėčiau rolleyes.gif Pilkų spalvų plokščių yra daug, bet jos kaip ir sakote šaltos vienspalvės pilkos, tai man nea schmoll.gif Va su faktūra, arba šiltesnis pilkas atspalvis tai thumbup.gif Kai pagalvoju labai daug pas mane kur bus pilka, net neplanuotai kažkaip gavosi biggrin.gif Net visas namas išorėj pilkas biggrin.gif
Plautuvę turbūt dėčiau juodą, nes kitaip plautuvė turi būti lygiai tokia pati kaip stalviršis, arba labai labai artimos spalvos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 20 sausio 2013 - 00:05
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 19, 18:33)
tu lavonas biggrin.gif niekur nedingau ir dar ilgai tau pagadinsiu nervus essen.gif

skanaus thumbup.gif ...pati geriau rupinkis toliau ta savo virtuve,o tai pasensim visi belaukdami g.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 19, 19:45)
biggrin.gif Na aš tai jau laukiu tosios savo 150lt pigesnės.... biggrin.gif "Truputį" gailiuosi, kad nepasilikau Cleaf (na būtų tekę ir korpusą iš jos daryt, tai būtų dar pabrangę, todėl atmečiau, o dabar gailiuosi biggrin.gif ), gailiuosi, kad užšoko kažkas ant proto ir užsinorėjau pilkos plokštės  doh.gif  , gailiuosi, kad nepagalvojau anksčiau, kaip dėl gilios tekstūros valysiu apsitaškiusias spinteles iš tokių gilių dryžių), gailiuosi, kad korpusų neėmiau pigesnių, jei jau neėmiau cleaf, bet jau nebeteršiu eterio su verkšlenimais, pasigailėsiu viepa pati sau biggrin.gif 4u.gif  blush2.gif

Tai vyras kiba irgi santechnika prekiauja?  bigsmile.gif Nes manasis irgi bet kada plautuvę parneš  lotuliukas.gif  Net sakėm, kad kai atveš virtuvę, paims cielas dvi ir vietoj nuspręsim, kuri geriau žiūrisi  lotuliukas.gif Nes niekaip nenutariam - metalinė ar akmens masės smile.gif
Papildyta:

O va būtent dėl šito labiausiai aš ir susinervinau. Nes jei man įvardinama plokštės kvadrato ir kantų metro kaina, tai maždaug ir primetu, kiek kas gali brangt, kiek pigt, o kai skirtumas gavosi visai ne toks, kokio tikėtasi, tai kaip nesusinervinsi. Juk nebūčiau laksčius aplink pusę Lietuvos, jei būčiau žinojus, kad galutiniam variante nupigs tik 150lt  doh.gif

o tai kur tu buvai kai sakiau,kad reikia imt CLEAF ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 20, 01:05)
Labai graži plokštė, bet Kronospan nesu gyvai mačius, tai nežinau kaip natūroj atrodo smile.gif Tai pas jus maža virtuve, kad ir sunkiau valysis, vis mažiau ploto bus  biggrin.gif Pas mane apie 6 bėginius metrus apačioj ir tris viršuj be rankenėlių, tai valymo tikrai būtų daug  biggrin.gif Dar žinau savo tingėjimą ir nevalyvumą, tai būtų visai kančia  biggrin.gif Mano pasirinktos plokštės Termopalo rudas ir kreminis ąžuolas, rudas tai sakyčiau tarpinė spalva tarp rudo ir pilko, pakankamai šviesi, tai labai tikiuosi, kad šiaurinėj ir tamsioj virtuvėj bus gerai  biggrin.gif

Man deriniai kava + kapučino ar pieno jau žiauriai atsibodę  ax.gif Ir šiaip nemėgstu tamsių baldų, pas kitus pažiūrėti kartais tikrai labai gražu būna, bet namie tai nenorėčiau  rolleyes.gif Pilkų spalvų plokščių yra daug, bet jos kaip ir sakote šaltos vienspalvės pilkos, tai man nea  schmoll.gif Va su faktūra, arba šiltesnis pilkas atspalvis tai  thumbup.gif Kai pagalvoju labai daug pas mane kur bus pilka, net neplanuotai kažkaip gavosi  biggrin.gif Net visas namas išorėj pilkas  biggrin.gif
Plautuvę turbūt dėčiau juodą, nes kitaip plautuvė turi būti lygiai tokia pati kaip stalviršis, arba labai labai artimos spalvos  g.gif

na taip ta tamsi ruda ir kremine jau keli metai atgal jas dare dabar daro ir dar darys, na cia skonio reikalas, gali akcentais suzaisti prie tos tamsios rudos visos spalvos lb gerai dera, kokia tik paimtum. siaip gal ir gerai nes mados daznai keicias ju neprisivaikysi, o ji tokia kaip klasikine, kaip ir tos pieno baltumo. as rinksiuos del to kad ji man geriausiai ziuris prie grindu kadangi seniau sudetos tai va noris kad ir jos nebutu atskira respublika.siaip visa virtuve verciam is pagrindu tik va grindys lieka, jei ju nebutu pas mane irgi kazkas eitu su pilku, butu tamsiai pilkos net i juoduma arba priesingai vos ne baltos grindys ir tada analogiskai arba pilkos vos ne juodos arba baltos i pilkuma spinteles, nu zodziu derinai nuo sviesiausios baltai pilksvos iki juodos kazkas tokio.
Atsakyti
Sveiki,

ieskome visu, kurie nukentejote nuo UAB"Kvadrus" arba UAB"Patogivirtuve" (www.patogivirtuve.lt) bendram kolektyviniam ieskiniui pries pagrindini akcininka Vitalijus Šilo. Laukiame Jusu laisku adresu renaldasko@gmail.com

Tiems, kurie norite uzsisakyti virtuves baldus is sios imones draugiskai ispejame to nedaryti ir rinktis bet kuria kita imone, jei nenorite prarasti pinigu ir nervu.
Atsakyti
QUOTE(renaldasko @ 2013 01 20, 04:25)
Sveiki,

ieskome visu, kurie nukentejote nuo UAB"Kvadrus" arba UAB"Patogivirtuve" (www.patogivirtuve.lt) bendram kolektyviniam ieskiniui pries pagrindini akcininka Vitalijus Šilo. Laukiame Jusu laisku adresu renaldasko@gmail.com

Tiems, kurie norite uzsisakyti virtuves baldus is sios imones draugiskai ispejame to nedaryti ir rinktis bet kuria kita imone, jei nenorite prarasti pinigu ir nervu.

Prašom plačiau, nes čia buvo nemažai patenkintų jų darbu ir paslaugomis.
Atsakyti
Aš iki šiol gailiuosi, kad savo virtuvėje dariau fasadus iš Cleaf. Kainavo daug, o yra dėmių kurios niekuo nenusivalo. Gal reiks kada pasikeisti fasadus:unsure:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 20 sausio 2013 - 10:04
o, kadangi pasirodė Desimtukas, as greit prie klausimų:
1. ar tiesa, kad planuojant turėt orkaitę su pirolize, reik kažkaip ypatingai suprojektuot orkaitės vietą su kokiais tai oro tarpais ir pan. čia mano draugei orkaičių meistrai kažką pribūrė, tai ji dabar nenaudoja tos pirolizės g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti