QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 19, 18:47)
Kaip jum sekas su virtuve?
shu di nai
persiprašau
vienžo, prieš Kalėdas nustojau ieškot baldininkų, pamaniau, kad bus užsivertę darbais, vėl pradėsiu judinti tą reikalą po švenčių. tai vos ne Kūčių išvakarėse vienas veikėjas iš ivairusbaldai.lt skambinosi pats. maždaug, "jei nuspręsite bendraut su kitais baldžiais, tai duokit mums žinot". nu tai sutarėm, kad aš smulkiai pateiksiu visus brėžinius ir pageidavimus ir tt. tai kai nusiunčiau, tai dingo kaip į vandenį
tiesą sakant, to ir tikėjausi. nes per visas šitas paieškas supratau esminį dalyką: kad visi (nu beveik visi) baldininkai DURINA pirkėjus, nes paprašius sąmatos, už ką kiek reikėtų man mokėti, kad galėčiau matyti, kur kaip galiu sutaupyti ar taupyti neverta, tai dingsta be perspėjimų
būtų paprasčiau, jei jie pasakytų kainą tik už darbą, o matyt gerai "užsideda" ir ant medžiagų
aš jau net pradėjau vartyt lenkiškus tinklalapius, nes kodėl man mokėti plokščių perpardavinėtojui, jei galiu pati nuvažiuot iki suvalkų ir nusipirkt?? kuras tai man nekainuoja
bet kur rasti tokį meistriuką, kuris sutiktų su mano sąlygom tai nežinau
visi labai dideli ponai ir nori užsidirbt xxx procentų
čia panašiai kaip pas tave - su pigiausia plokšte tik 150lt mažiau nei su brangiausia
o mano virtuvėj šiuo metu remontas. mano lovos kaimynas dažo lubas
iki to buvo daug purvinų darbų: glaistymas, šveitimas, ventiliacijos vedimas, rozečių vietos keitimas ir tt. tai kai baigsis lubų dažymai, tai bus galima išsivalyt tą gruzą ir dulkes. tapetus turim, grindis turim. maišytuvas atvažiavo sulankstytas
tai nežinau, kada atvažiuos naujas. gartraukį turim Franke, plautuvę vyras bet kada paims iš darbo. tai tiek žinių pas mane
dabar vėl po truputį pradedu žiūrinėtis..
o kaip tau su virtuve? irgi DURINA?