Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(kosminute @ 2013 01 18, 21:39)
O as noriu paklausti apie imontuojamas orkaites virtuveje. Ar imontavus orkaite ne po gartraukiu, o tarkim ukineje spintoje, neapgaruoja aplinkui visi baldai? kur iseina tie garai, ar reikalingas koks nors papildomas garu isvedimas?

Atsiprasau uz nelietuviskas raides..

tai,kad kažkaip jokių garų nepastebėjau kepdama orkaitėje g.gif Pas mane irgi spintoje įmontuota.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri daret virtuveje akmens mases stalvirsi su plautuve ir sienele? Kiek mazdaug kainavo?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 19, 13:11)
tai,kad kažkaip jokių garų nepastebėjau kepdama orkaitėje  g.gif  Pas mane irgi spintoje įmontuota.

man rodos,kad nera specifiniu reikalavimu orkaites montavimui ir taip pat jokio papildomo ventiliacijos pajungimo nera...montuojat kur sirdis geidzia,nors tradiciskai dauguma atveju ja montuoja po kaitlente biggrin.gif ...zmonems ,kuriem nepatogu lenktis ar aukstiems tai patogiau kur nors sone,kur auksciau rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
pasidalinu viena foto, grazu stilinga mano akiai, net ir stalvirsis imtas tamsus prie visos tamsios virtuves, kai jau galetu but sviesesnis, bet ziuris gerai is tikro, man kl , jei taip rinktis ant kiek mano maza erdve(8kv) dar sumazetu pasirinkus toki spalvini ir ar per laika nebutu niuru, neslegtu tokie tonai. as tik imciau svieseni stalvirsi ax.gif
ar tos tamsios spalvos mazose erdvese jau taip drastiskai dar sumazina , o butent sviesios labai jau daug optiskai padidina plota blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del imontuojamos orkaites. Man vis mama peikia virtuves projekta del orkaites. Ir is tikruju, kai ji ka kepa orkaitej ir atidaro patikrint, ziaurus debesis garu iseina. Pas ja orkaite po kaitlente, tai ji garintuva ijungia, ir ner problemu. Na bet supratau, problemu nekyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 14, 21:46)
istikro jau uz*iso su ta savo cleaf ir cleaf....dabar visokios bolderajos ir kronospanai prasidejo...tuoj pereis pries thermopalo ar egger-------pasidarykit ta virtuve po galais ir gyvenkit,kiek galima cia projektuoti ir del kiekvieno varzto sukti galva...buvo cia viena dar sapnu mergelka,tai dingo kaip pernykstis sniegas 4u.gif

tu lavonas biggrin.gif niekur nedingau ir dar ilgai tau pagadinsiu nervus essen.gif
Atsakyti
thumbup.gif

Kaip jum sekas su virtuve? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 19, 15:24)

ar tos tamsios spalvos mazose erdvese jau taip drastiskai dar sumazina , o butent sviesios labai jau daug optiskai padidina plota  blush2.gif

vienareiksmiskai taip biggrin.gif niekada mazos erdves nedaryciau tamsios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 19, 18:47)
thumbup.gif

Kaip jum sekas su virtuve? smile.gif

shu di nai
persiprašau doh.gif
vienžo, prieš Kalėdas nustojau ieškot baldininkų, pamaniau, kad bus užsivertę darbais, vėl pradėsiu judinti tą reikalą po švenčių. tai vos ne Kūčių išvakarėse vienas veikėjas iš ivairusbaldai.lt skambinosi pats. maždaug, "jei nuspręsite bendraut su kitais baldžiais, tai duokit mums žinot". nu tai sutarėm, kad aš smulkiai pateiksiu visus brėžinius ir pageidavimus ir tt. tai kai nusiunčiau, tai dingo kaip į vandenį lotuliukas.gif tiesą sakant, to ir tikėjausi. nes per visas šitas paieškas supratau esminį dalyką: kad visi (nu beveik visi) baldininkai DURINA pirkėjus, nes paprašius sąmatos, už ką kiek reikėtų man mokėti, kad galėčiau matyti, kur kaip galiu sutaupyti ar taupyti neverta, tai dingsta be perspėjimų biggrin.gif būtų paprasčiau, jei jie pasakytų kainą tik už darbą, o matyt gerai "užsideda" ir ant medžiagų ax.gif aš jau net pradėjau vartyt lenkiškus tinklalapius, nes kodėl man mokėti plokščių perpardavinėtojui, jei galiu pati nuvažiuot iki suvalkų ir nusipirkt?? kuras tai man nekainuoja ax.gif bet kur rasti tokį meistriuką, kuris sutiktų su mano sąlygom tai nežinau biggrin.gif visi labai dideli ponai ir nori užsidirbt xxx procentų ax.gif čia panašiai kaip pas tave - su pigiausia plokšte tik 150lt mažiau nei su brangiausia lotuliukas.gif
o mano virtuvėj šiuo metu remontas. mano lovos kaimynas dažo lubas wub.gif iki to buvo daug purvinų darbų: glaistymas, šveitimas, ventiliacijos vedimas, rozečių vietos keitimas ir tt. tai kai baigsis lubų dažymai, tai bus galima išsivalyt tą gruzą ir dulkes. tapetus turim, grindis turim. maišytuvas atvažiavo sulankstytas biggrin.gif tai nežinau, kada atvažiuos naujas. gartraukį turim Franke, plautuvę vyras bet kada paims iš darbo. tai tiek žinių pas mane ax.gif
dabar vėl po truputį pradedu žiūrinėtis..

o kaip tau su virtuve? irgi DURINA? biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Na aš tai jau laukiu tosios savo 150lt pigesnės.... biggrin.gif "Truputį" gailiuosi, kad nepasilikau Cleaf (na būtų tekę ir korpusą iš jos daryt, tai būtų dar pabrangę, todėl atmečiau, o dabar gailiuosi biggrin.gif ), gailiuosi, kad užšoko kažkas ant proto ir užsinorėjau pilkos plokštės doh.gif , gailiuosi, kad nepagalvojau anksčiau, kaip dėl gilios tekstūros valysiu apsitaškiusias spinteles iš tokių gilių dryžių), gailiuosi, kad korpusų neėmiau pigesnių, jei jau neėmiau cleaf, bet jau nebeteršiu eterio su verkšlenimais, pasigailėsiu viepa pati sau biggrin.gif 4u.gif blush2.gif

Tai vyras kiba irgi santechnika prekiauja? bigsmile.gif Nes manasis irgi bet kada plautuvę parneš lotuliukas.gif Net sakėm, kad kai atveš virtuvę, paims cielas dvi ir vietoj nuspręsim, kuri geriau žiūrisi lotuliukas.gif Nes niekaip nenutariam - metalinė ar akmens masės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 01 19, 19:20)
kad galėčiau matyti, kur kaip galiu sutaupyti ar taupyti neverta, tai dingsta be perspėjimų biggrin.gif būtų paprasčiau, jei jie pasakytų kainą tik už darbą, o matyt gerai "užsideda" ir ant medžiagų ax.gif

O va būtent dėl šito labiausiai aš ir susinervinau. Nes jei man įvardinama plokštės kvadrato ir kantų metro kaina, tai maždaug ir primetu, kiek kas gali brangt, kiek pigt, o kai skirtumas gavosi visai ne toks, kokio tikėtasi, tai kaip nesusinervinsi. Juk nebūčiau laksčius aplink pusę Lietuvos, jei būčiau žinojus, kad galutiniam variante nupigs tik 150lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 sausio 2013 - 19:08
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 19, 19:45)

Tai vyras kiba irgi santechnika prekiauja?  bigsmile.gif Nes manasis irgi bet kada plautuvę parneš  lotuliukas.gif  Net sakėm, kad kai atveš virtuvę, paims cielas dvi ir vietoj nuspręsim, kuri geriau žiūrisi  lotuliukas.gif Nes niekaip nenutariam - metalinė ar akmens masės smile.gif

aha, bet vežasi jie tik frankes. aš irgi neapsisprendžiu: metalinė ar akmeninė. metalinė - patikrintas variantas. o akmens masės - nu bijau aš tų dėmių ir kad neskiltų, kai pastatysiu karštą puodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 19, 16:24)
ar tos tamsios spalvos mazose erdvese jau taip drastiskai dar sumazina , o butent sviesios labai jau daug optiskai padidina plota  blush2.gif

Man rodos galima ir nedidelėj erdvėj tamsius baldus daryt, bet tada reikia gero apšvietimo, gal šviesių grindų g.gif
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 19, 19:45)
biggrin.gif Na aš tai jau laukiu tosios savo 150lt pigesnės.... biggrin.gif "Truputį" gailiuosi, kad nepasilikau Cleaf (na būtų tekę ir korpusą iš jos daryt, tai būtų dar pabrangę, todėl atmečiau, o dabar gailiuosi biggrin.gif ), gailiuosi, kad užšoko kažkas ant proto ir užsinorėjau pilkos plokštės  doh.gif  , gailiuosi, kad nepagalvojau anksčiau, kaip dėl gilios tekstūros valysiu apsitaškiusias spinteles iš tokių gilių dryžių), gailiuosi, kad korpusų neėmiau pigesnių, jei jau neėmiau cleaf, bet jau nebeteršiu eterio su verkšlenimais, pasigailėsiu viepa pati sau biggrin.gif 4u.gif  blush2.gif

Taigi sakiau imkit Cleaf plokštę biggrin.gif
Šiandien buvo baldininkas, susimatavo viską, eilinį kartą daug pakeitimų iš mano pusės biggrin.gif Nuvažiavau dar kartą į Termopalą, tai jau ir Cleaf plokščių nebenoriu biggrin.gif Pažiūrėjau, kad mano išrinktos plokštės nučiupinėtos, labai gilios faktūros ir nusprendžiau, kad spintelėms tarnaut nenoriu schmoll.gif Tai dabar pasirinkau šviesesnes plokštes ir labai labai tikiuosi, kad patiks galutinis rezultatas biggrin.gif Bet no pilkos spalvos nepabėgau, man kaip tik pilko atspalvio baldai gražiau, negu rudo ar ryžo atspalvio rolleyes.gif
Atsakyti