QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 18, 16:54)
Na aš blogai išsireiškiau, dariau lygiai taip pat
Tik ir norėjau pasakyt, kad iš tų atsakymų išsirinkus pigiausią variantą, vis tiek nesigaus taip pigiai, kaip čia kai kurie rašė
Gal dar ir nuo miesto priklauso, nežinau
Aš jau buvau bepradėjus tikėti, kad ir man išeis 3,4m virtuvė su blumais iki 3500t, deja
Beveik tiek atsieis su visiškai paprastom medžiagom...
man labai panasiai buvo kaip jums-kai as predaejau dometis kainomis pirma klausiau pazystamu,kaimynu ir draugu,kurie nesenai buvo daresi virtuves,klausiau kokios medziagos ir furnitura,kokia kaina ir kiek beginiu metru...tai truputi veliau ziurejau ka raso firmos savo puslapiuose ir pasidare labai idomu kas cia vyksta kai viena kontora paskaiciuoja ta pati uz 1000,kita uz 1200,o dar kita uz 750lt uz begini metra......viskas su tomis pat meziagomis....tada kilo klausimas kaip imanoma padaryti uz 750lt?.......nuejau pas juos ir paklausiau tiesiai-kaip imanoma tokia kaina,kai kitos ragu ir kanopu kontoros daro uz 1000 ar 1200?.........tai atsake-nueik i trukme ar kita didmeninka ir pasiziurek kiek plokste kainuoja,kiek metras kanto kainuoja....nuejau ir ziuriu 1 kvadratas lenkiskos plokstes ( pats dejau lenkiska sokoladine limba apatiniams fasadams ir lenkiska balta apelsina visam karkasui)-dabar jei gerai pamenu pries 1.5metu limba kainavo 26lt metras,apelsinas 24lt...kantai apie 2,5lt.....taigi,lieka stalvirsis ir darbas-----po to man net 750 pasirode brangu
..........ir prasau nemaisyt akcentu,nieko as cia pigiai nepasidariau,mano nuomone tiesiog zmoniska kaina....tai tipo gal tylet,o gal meluot,kad uz 10 stuku baldus gaminaus...mastykim savo galva,isklausykim visas nuomones ir tikrai atsirinksim kur tiesa,o kur migla puciama
Cenzūra būdinga totalitariniams režimams ir superforumams(Vikipedija).