Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 18, 16:04)

na tie 2t realiatyvi savoka.. 2t nuo 3m ir 2t nuo tarkim 7-8m  g.gif

aš kalbu konkrečiai apie save ir tą patį virtuvės projektą. Ir nei metrai nei medžiagos nesiskiria,o va kaina kažkodėl skiriasi 2 tukst lt. Tiesiog tas kuris neturi ofiso,neturi n darbuotoju,visada galės padaryt pigiau,nes jam nereiks "uždirbt" papildomai jų išlaikymui. Apie patikimumą tokio žmogaus...čia jau kita kalba. Gerai aišku rekomendacijos...
Atsakyti
Kas turite nedidukei virtuvei apvalu stala?Ar daug uzima vietos?Nekalbu apie staliuka dviems : bet jau toki didesni..Ji jau prie sienos taip kaip,kvadratini stala nepristumsi,bus mazdaug per viduri...ar netrukdys vaikstant?

Kas del kainu,jei kam idomu,mes uz savo 4 m virtuvini sumokejome 6400 lt.I kaina ieina dizainerio paslauga.Lenkiskas korpusas pvc.Fasadas lenkiskos firmos Meblex mdf.Stalvirsis egger.Hettich rankeneles,begeliai.8 led lemputes.Akmens mases plautuve bei maisytuvas.Elica-gartraukis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 sausio 2013 - 17:00
QUOTE(Tisan @ 2013 01 18, 16:20)
Tiesiog tas kuris neturi ofiso,neturi n darbuotoju,visada galės padaryt pigiau,nes jam nereiks "uždirbt" papildomai jų išlaikymui.

Bet koks skaičius geriausiai dalinasi iš vieno. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 18, 12:01)
o kas cia keisto??? as pvz po pasidarymo gal metus dar sitoj temoj sedejau  lotuliukas.gif  doh.gif  ipratimas matyt... skaitydavau, o kartais ir pasisakydavau... patirtim visada smagu pasidalint.... jei sedetu tik tiek kam reikia tai kaip galvojat is kur tie patarimai ateitu????  g.gif

nieko neginu  mirksiukas.gif  4u.gif  siaip....

aciu......tas jaunuolis su niekaip neisgeriamu alaus bokalu labai suklydo...jokios gudrios reklamos,tiesiog demesio trukumas mane cia atvede....jau geriau skaityt pasidariusiu virtuves nuomones,nei kelis metus vis apie jas svajojanciu,tupinejanciu....jau geriau pasidalint nuomone,kuri ne kiekvienam patinka,nei leist ivairaus plauko melagiams cia meluot thumbup.gif........beja,as pats si foruma skaitinejau gerus metus,kol dariausi remontus ir tik baiges viska atejau pasidalint kai kuriom mintimis,ypac kai prisiskaiciau kosmonautu nuomoniu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 01 18, 12:25)
drinks_cheers.gif  dar remontas tik ipusejo bet jau dabar zinau,kad cia uzsuksiu su patarimaia,kazkiek turedama patirties tikiuosi kazkam padesiu taip kaip man padejo.. rolleyes.gif

saunuole....mes naudojomes patarimais,o dabar atiduodam savo mintis kitiems...gal izvelgs ka nors naudingo ir pritaikys,kaip pvz as daug ka pritaikiau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 18 sausio 2013 - 17:33
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 18, 16:54)
Na aš blogai išsireiškiau, dariau lygiai taip pat  4u.gif
Tik ir norėjau pasakyt, kad iš tų atsakymų išsirinkus pigiausią variantą, vis tiek nesigaus taip pigiai, kaip čia kai kurie rašė  4u.gif Gal dar ir nuo miesto priklauso, nežinau smile.gif Aš jau buvau bepradėjus tikėti, kad ir man išeis 3,4m virtuvė su blumais iki 3500t, deja  4u.gif Beveik tiek atsieis su visiškai paprastom medžiagom...

man labai panasiai buvo kaip jums-kai as predaejau dometis kainomis pirma klausiau pazystamu,kaimynu ir draugu,kurie nesenai buvo daresi virtuves,klausiau kokios medziagos ir furnitura,kokia kaina ir kiek beginiu metru...tai truputi veliau ziurejau ka raso firmos savo puslapiuose ir pasidare labai idomu kas cia vyksta kai viena kontora paskaiciuoja ta pati uz 1000,kita uz 1200,o dar kita uz 750lt uz begini metra......viskas su tomis pat meziagomis....tada kilo klausimas kaip imanoma padaryti uz 750lt?.......nuejau pas juos ir paklausiau tiesiai-kaip imanoma tokia kaina,kai kitos ragu ir kanopu kontoros daro uz 1000 ar 1200?.........tai atsake-nueik i trukme ar kita didmeninka ir pasiziurek kiek plokste kainuoja,kiek metras kanto kainuoja....nuejau ir ziuriu 1 kvadratas lenkiskos plokstes ( pats dejau lenkiska sokoladine limba apatiniams fasadams ir lenkiska balta apelsina visam karkasui)-dabar jei gerai pamenu pries 1.5metu limba kainavo 26lt metras,apelsinas 24lt...kantai apie 2,5lt.....taigi,lieka stalvirsis ir darbas-----po to man net 750 pasirode brangu thumbup.gif ..........ir prasau nemaisyt akcentu,nieko as cia pigiai nepasidariau,mano nuomone tiesiog zmoniska kaina....tai tipo gal tylet,o gal meluot,kad uz 10 stuku baldus gaminaus...mastykim savo galva,isklausykim visas nuomones ir tikrai atsirinksim kur tiesa,o kur migla puciama thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 18 sausio 2013 - 17:57
Na, pas mane MDF blizgus, 11 stalčių, 2 vidiniai, siukšliadėžė išvažiuojama, visa furnitūra blum, stalčių rankenėlės išfrezuotos, ai, dar 4 lentynėlės storos, be stalviršio čia, išėjo apie 1500 bėginis metras.
Kainos kai siuntinėjau projektą skyrėsi apie 5000 lt. berods g.gif
Atsakyti
jo del kainu tai jie idomiai skaiciuoja, turbut kaip ir kiekvienas daugiau uzdirbti nori, o ikyriem klientam dar kaina pakelia, taip man buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
arba pvz mano virtuve irgi kalbu ukiskai nieko neslepiu pagal pojekta mates visos spinteles po 60, tarp ju imontuojama pilnai indaplove ir tie stalciai 90 cm
virsutine spinteles iki lubu tik galvo j kiek iki lubu det visiskai ik iar koki tarpa palikt 1 cm 2 cm 3 cm ar yra tam koks standartas? tai va jos aukstos 120cm
nu supaprastin ukad butu aiskiau:
virus trys spinteles 60 cmx120cm
apacia 60 kriaukle, 60 indapl imont pilnai 60 orkaite imont, ir tie stalciai 60x150
stalviris eegger 60x180 ir 80x150
lygu kaina su pigiausios lenkiska ar bolderaja 2600-2800 kur pagal rekomendacijas ir daro zinau patikimai bet buvo kurie paskaiciavo ir 6000 doh.gif viduriukas siuntinejant uzklausas buvo vistiek 4000 lt kalba eina irgi be mandros furnituros. ik igalo viskas dar neskaiciuota bet tureciau 3000 tilpt ir ne daugiau. butu idealu uz 2500 biggrin.gif ir dar maziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vat reiktu kaio jus cia raset imt ir susimesti kvadratais ir kantais idomu kiek gautus g.gif
Atsakyti
http://www.statybu.t...baldu_furnitura
Gražu pažiūrėti...
Atsakyti
O as noriu paklausti apie imontuojamas orkaites virtuveje. Ar imontavus orkaite ne po gartraukiu, o tarkim ukineje spintoje, neapgaruoja aplinkui visi baldai? kur iseina tie garai, ar reikalingas koks nors papildomas garu isvedimas?

Atsiprasau uz nelietuviskas raides..
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 01 18, 21:18)

labai grazu..puiki reklama geram produktui....cia kazkas auksciau rase,kad blum tai jau pasenusi furnitura,pirmykste bendruomenine santvarka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kosminute @ 2013 01 18, 22:39)
O as noriu paklausti apie imontuojamas orkaites virtuveje. Ar imontavus orkaite ne po gartraukiu, o tarkim ukineje spintoje, neapgaruoja aplinkui visi baldai? kur iseina tie garai, ar reikalingas koks nors papildomas garu isvedimas?

Ir pas mane taip bus, kažkaip kilo irgi toks klausimas, bet nieko papildomo nenumačiau..... Super dažnai negaminu, tai gal kažkaip išvėdint pavyks biggrin.gif Na nes vis tik tie garai tik atidarius išeis, vi ne tokiu intensyvumu, kaip; virš kaitlentės, nu jau kaip bus taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 sausio 2013 - 10:15
QUOTE(kosminute @ 2013 01 18, 22:39)

Atsiprasau uz nelietuviskas raides..

Pas mane orkaite spintoje ir ne po gartraukiu-kokie 4 metai jokiu apgaravimu zenklu.
Atsakyti