Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Na, aš irgi būsiu už tuos, kad patarimus gaut iš jau pasidariusio žmogaus,
o gal ir ne pirmą virtuvę.
Realiai besinaudojančio, žinančio, kad ir apie kažkokių plokščių teplumą, buitinę, gamintojus, kainas ar dar kažką.
Ir čia užsuku paskaityt ir pasisakau ką žinau jau iš praktikos. 4u.gif
Atsakyti
Priminkit, kokie aukščiai skaitomi standartiniais apatinių spintelių "dėžutėms"?

QUOTE(Elenna @ 2013 01 18, 00:16)

Visai graži jūsų virtuvė. Jei nenorit tų nefunkcionalių kraštukų, galite atsisakyti rankienėlių. Į stalčius jas tikrai galima įfrezuoti, o orkaičių neieškojau ar būna su įleistomis rankienomis, bet turėtų būti.

Dėl spalvų sunku patarti, nes skoniai skiriasi, bet mažai patalpai geriau būtų šviesūs baldai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 17, 19:07)
mazdaug apie 1000 lt,cia turiu omeny virsutines ir aptines spinteles beginis metras  4u.gif  Kaina dar itakoja stalciu kiekis,jie brangiau iseina,dar rankeneles...mes apacioj darem frezuotas,tai papildomai prisidejo 400 lt.nes tuomet siek tiek storesne plokste naudojama. Na as cia taip "ukiskai" parasiau,kiek pati susiduriau,gal kazkas tiksliau,aiskiau pakomentuos  4u.gif

Super, man tokio ūkiško pasakymo ir reikėjo smile.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Na mum apėjus nežinau kiek firmų ir pavienių baldininkų, visi paskaičiavo daugiau. Pas mus 3,4m baldų, tai va tas pigiausias variantas, kurį radom ir ėmėm, mum kainuos apie 1000lt/m, be blumų, be mdf ir be jokių kitų pribumbasų. Tik kad stalčių 7. Bet ir tie guoliniai. Plokštė čekiška, viena pigesnių.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 18, 11:01)
o kas cia keisto??? as pvz po pasidarymo gal metus dar sitoj temoj sedejau  lotuliukas.gif  doh.gif  ipratimas matyt... skaitydavau, o kartais ir pasisakydavau... patirtim visada smagu pasidalint.... jei sedetu tik tiek kam reikia tai kaip galvojat is kur tie patarimai ateitu????  g.gif

nieko neginu  mirksiukas.gif  4u.gif  siaip....

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramirami @ 2013 01 18, 13:23)
Super, man tokio ūkiško pasakymo ir reikėjo smile.gif Ačiū labai 4u.gif

prašom 4u.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 18, 13:53)
Na mum apėjus nežinau kiek firmų ir pavienių baldininkų, visi paskaičiavo daugiau. Pas mus 3,4m baldų, tai va tas pigiausias variantas, kurį radom ir ėmėm, mum kainuos apie 1000lt/m, be blumų, be mdf ir be jokių kitų pribumbasų. Tik kad stalčių 7. Bet ir tie guoliniai. Plokštė čekiška, viena pigesnių.

forume jums niekas ir nepasakys tikslios kainos...manau žmonėms svarbu sužinoti bent "rėmus" į ką orentuotis. Aš pati kai pradėjau ieškoti,neturėjau supratimo,kiek gali kainuot...5...15...25 tūkst...norėjosi kažkokio kainos orentyro,o paskui jau aišku pagal ketinamą išleisti pinigų sumą ir deriesi.Nes norai gali būti labai dideli,kai neįsivaizduoji kiek tai kainuos 4u.gif

Aš pati pas baldininkus nevaikščiojau,vyras padarė projektėlį,su visais išmatavimais,panašų kaip ir jūs čia darotės,šalia nurodžiau ko noriu PVz :baltas dažytas MDF,karkasas paprasta,pigesnė plokštė,Blum mechanizmai,termopal ar ecopal stalviršis. Susiradau internete n baldininkų savo mieste ir išsiunčiau e-mailus su prašymu paskaičiuoti apytikslią kainą. Dauguma atsiuntė paskaičiavimus smile.gif ,taip atsirinkau,kas man buvo priimtiniausia. Pabandykit,susitaupo daug laiko,nes visus apeiti neįmanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 18, 15:12)
Susiradau internete n baldininkų savo mieste ir išsiunčiau e-mailus su prašymu paskaičiuoti apytikslią kainą. Dauguma atsiuntė paskaičiavimus  smile.gif ,taip atsirinkau,kas man buvo priimtiniausia. Pabandykit,susitaupo daug laiko,nes visus apeiti neįmanoma

Taip galima sužinoti kainas, bet nesužinosite apie darbų kokybę, kuri irgi ne visada priklauso nuo kainos, nesužinosite apie meistrų patikimumą, sąžiningumą. Rekomendacijos dar praverstų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 18 sausio 2013 - 15:27
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 18, 15:26)
Taip galima sužinoti kainas, bet nesužinosite apie darbų kokybę, kuri irgi ne visada priklauso nuo kainos, nesužinosite apie meistrų patikimumą, sąžiningumą. Rekomendacijos dar praverstų.  smile.gif

o nuėjus į ofisėlį visą tai sužinosiu? Užtat smagu,kai žmonės dalinasi savo patirtimi ir atsiliepimais apie meistrus internete,kaip sakoma google visagalis biggrin.gif Didesnė kaina,tikra nelemia geresnės kokybės...ir jei man paskaičiuoja baldus už dvigubą kainą ir gražiai "čiulba" ir visaip kitaip bando "užpudrint smegenis",tai nereiškia,kad pagamins geriau ir kokybiškiau nei kiti.
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 18, 16:12)

Aš pati pas baldininkus nevaikščiojau,vyras padarė projektėlį,su visais išmatavimais,panašų kaip ir jūs čia darotės,šalia nurodžiau ko noriu PVz :baltas dažytas MDF,karkasas paprasta,pigesnė plokštė,Blum mechanizmai,termopal ar ecopal stalviršis. Susiradau internete n baldininkų savo mieste ir išsiunčiau e-mailus su prašymu paskaičiuoti apytikslią kainą. Dauguma atsiuntė paskaičiavimus  smile.gif

Na aš blogai išsireiškiau, dariau lygiai taip pat 4u.gif
Tik ir norėjau pasakyt, kad iš tų atsakymų išsirinkus pigiausią variantą, vis tiek nesigaus taip pigiai, kaip čia kai kurie rašė 4u.gif Gal dar ir nuo miesto priklauso, nežinau smile.gif Aš jau buvau bepradėjus tikėti, kad ir man išeis 3,4m virtuvė su blumais iki 3500t, deja 4u.gif Beveik tiek atsieis su visiškai paprastom medžiagom...
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 18, 15:54)
Na aš blogai išsireiškiau, dariau lygiai taip pat  4u.gif
Tik ir norėjau pasakyt, kad iš tų atsakymų išsirinkus pigiausią variantą, vis tiek nesigaus taip pigiai, kaip čia kai kurie rašė  4u.gif Gal dar ir nuo miesto priklauso, nežinau smile.gif Aš jau buvau bepradėjus tikėti, kad ir man išeis 3,4m virtuvė su blumais iki 3500t, deja  4u.gif Beveik tiek atsieis su visiškai paprastom medžiagom...

na taip,gal ir nuo miesto priklauso...man atsiųstų pasiūlymų sumos skyrėsi iki 2 tūkst. lt. ...tai va ir matos,kas nori apiplėšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 18, 15:26)
Taip galima sužinoti kainas, bet nesužinosite apie darbų kokybę, kuri irgi ne visada priklauso nuo kainos, nesužinosite apie meistrų patikimumą, sąžiningumą. Rekomendacijos dar praverstų.  smile.gif

drinks_cheers.gif kolkas sulaukiau dvieju samatu.... vienos is cia taip priestaringai vertinamos imones (na kainu prasme) kitos is vyruko, kuri radau skelbimuose... kaina skiriasi 2t lt ir tuo kad brangesnis variantas filingines dureles dazytas mdf'as o pigesnis variantas- dazytas masyvas (gali ir pasendint) daugiau viskas tas pats unsure.gif as siaip is princio noreciau masyvo, bet.... man tas zmogelis tikrai kelia itarimu unsure.gif pasisiuliau atvaziuot pasiziuret, tai sake jie vistiek turi vaziuot isismatuot... (butu niekis, bet atstumas tarp musu 300km g.gif jokio internetinio psl... nieko...

senus baldus irgi gaminausi pas zmogeli kuris neturi jokiu ten puslapiu ir pan... bet atejo is lupu i lupas... buvau pas ji dirbtuvese ir pan....

o cia kazkaip idomiai g.gif

kiek ima baldininkai avanso? kazkaip jau nepamenu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2013 01 18, 15:59)
na taip,gal ir nuo miesto priklauso...man atsiųstų pasiūlymų sumos skyrėsi iki 2 tūkst. lt. ...tai va ir matos,kas nori apiplėšt  biggrin.gif

na tie 2t realiatyvi savoka.. 2t nuo 3m ir 2t nuo tarkim 7-8m g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2013 01 17, 21:51)
Sveiki,
Planuoju kampine virtuve, kampe planavau kriaukle deti. Pasakykit, kodel kriaukle kampe nepatogu? O jei butu kampas ne status, o istrizai, ar butu patogiau? Nezinau, ar suprantamai issireisiau. Padekit susivokt, kol dat ne velu.

mano plautuve irgi kampine, indus plauti patogu, nes kriaukle gyli ir maisytuvas patogus ax.gif gerai, kad yra padekliukas, kur galima sudeti indus, bet sudeti indus i dziovykle man nepatogu schmoll.gif
user posted image

noriu pagyrti Zhaltvyksles virtuvele, labai jauki wub.gif ir gerai apgalvota smile.gif
kas del orkaites virsuje, manau puikus sprendimas, o ir saugiau jei yra mazi vaikai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 18, 16:59)
na taip,gal ir nuo miesto priklauso...man atsiųstų pasiūlymų sumos skyrėsi iki 2 tūkst. lt. ...tai va ir matos,kas nori apiplėšt  biggrin.gif

Tai taip, už manąją 3,4m net 3tūkst skyrėsi su tom pačiom medžiagom smile.gif Bet aišku, vien į kainą žiūrėt negalima, mes ėmėm tą pigiausią variantą tik dėl to, kad pora gerų rekomendacijų apie juos girdėjau, jei nebūčiau girdėjus, tikrai nebūčiau ėmus, būtume ėmę viduriuką, nes kiti du meistrai su mažais paskaičiavimais irgi buvo kažkokie neaiškūs, kaip akvilytė rašė.

Nu alytiškiai tai tikrai plešia labai, nes mūsiškis iš kito miesto, tai jam ir kuro išlaidos juk papildomai, ir tai daug pigiau paskaičiavo, nei vietiniai doh.gif

Orkaitę tai ir mes aukščiau dėsim. Man irgi atrodo, kad turėtų būt patogu, o ir po kaitlente stalčių man norėjosi, nes virtuvė maža, o orkaitė mažiau naudojama, nei daiktai iš stalčių, todėl orkaitė bus prie kitos sienos smile.gif

akvilyte, 30% dauguma ima 4u.gif Bent kur aš domėjausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 18 sausio 2013 - 16:23