ikeliu savo maketus, nu gal jus padesit nusprest del spalvirsio ir medziagu, cia tik spalvos ne tos ir virsus neislygiuotas,spinteles beveik iki lubu del slepiamu dalyku, beje kaip spresti problema tarp orkaites ir to stalciu bloko, kad orkaite atsidarytu tai aiksu biski desis kampe tas prailginimas keli cm( nors man ir lb negrazu) bet kaip su stalciais kurie gali neatsidaryt per orkaites rankenele suprantat ka noriu pasakyt? nebent ten kargiuka maza det man isvis tos kampines negrazu ir sakiau gyvenime nedesiu, bet va niekada nesakyk niekada tures taip but, nes cia jau mano geriausias variantas vietos atzvilgiu ir jau nekeisiu, nors tos kampines spinteles man feeee,
toliau sekantis kl :
buvau termopale buvau trukmej nebuvau ulme, irgi noreciau, nes kaip jus sakot kokia man rinktis, man bolderaja grazi savo tekstura ir kaina gera ,primena cleaf , tik ji tikrai brangesne, o kas is lenkisku, deja dar nesu macius, tada butu man daug maz aisku
ar tiktu jusu akim toks derinys is bolderaja tokios pat teksturos sviesi pusis su tamsia pusim derinant, fasadai sviesus, sonas tas pusbario kur matysis ir ta is sedimo dalies tamsi ruda pusis
ar geriau nemakaluot, daryt tik sviesia ar tik tamsia pusi?sviesia ar tamsia virtuve
kas liecia vienspalve vel nieko, bet tada koks sonas su medzio imitacijos tekstura tiktu?
ir kas graziau kas labiau eina vienspalves ar tos medzio su tekstura? kas sitam mano piesini labiau tiktu,,,,
labai buciau dekinga uz nuomones pasisakymus nes ryt poryt siom dienom turiu apsispresti ir noriu ramiai miegot
QUOTE(Elenna @ 2013 01 18, 00:16)
toj issisokancioj spintelej kaip suprantu kazkas yra ir ar butinai to bariuko norit??
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 18, 01:23)
toj issisokancioj spintelej kaip suprantu kazkas yra ir ar butinai to bariuko norit??
ne spinteliu virsus ir apacia bus lygios, tik cia taip ne taip padaryta, o to pusbarios reik nes stalo atskiro nenoriu del vietos stokos nebutu kur ir i siena ziuret tai cia man del to gerai kitaio jau niekaip
QUOTE(Elenna @ 2013 01 17, 23:48)
jo, paskui supratau, kad tokia pas mus vonioj stovi, tai nuejau apziurejau kantu ner as isivaizduoju virtuvej butu irgi kazkas panasaus tik spalva kokia nori renkies, bet tiek jau to vistiek man per brangu, bus gerai ir lmdp
o tai jei rinkciaus tokia dramblio kaulo lyg sendinta balta gilios teksturos del tu kantu supanikavau ar labai ten linke prilyst tu nesvarumu ir ta juosta rysket tamsi gali ? bet juk sukantuoti tai turi be jokiu jokiu jau linkau prie tamsiu dabar snd vel sviesia pamaciau ir ta grazi,, o egger stalvirsiai man tobulo grozio yra keletas , kur mano skonio, nu labai labai per kompa jie visai kitaip atrode, o gyvai
o tai jei rinkciaus tokia dramblio kaulo lyg sendinta balta gilios teksturos del tu kantu supanikavau ar labai ten linke prilyst tu nesvarumu ir ta juosta rysket tamsi gali ? bet juk sukantuoti tai turi be jokiu jokiu jau linkau prie tamsiu dabar snd vel sviesia pamaciau ir ta grazi,, o egger stalvirsiai man tobulo grozio yra keletas , kur mano skonio, nu labai labai per kompa jie visai kitaip atrode, o gyvai
kanto ir plokštės sujungimas kažkiek visada matomas. Jei plokštė ir kantas šviesūs - matosi gana aiškiai ir kuo toliau tolstam nuo baltos, tuo tas sujungimas mažiau lenda į akis. galima kombinuoti spalva: ant šviesios plokštės dėti tamsų kantą arba atvirkščiai - tokiu atveju to sujungimo beveik nesimato
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 01 18, 00:16)
ikeliu savo maketus, nu gal jus padesit nusprest del spalvirsio ir medziagu, cia tik spalvos ne tos ir virsus neislygiuotas,spinteles beveik iki lubu del slepiamu dalyku, beje kaip spresti problema tarp orkaites ir to stalciu bloko, kad orkaite atsidarytu tai aiksu biski desis kampe tas prailginimas keli cm( nors man ir lb negrazu) bet kaip su stalciais kurie gali neatsidaryt per orkaites rankenele suprantat ka noriu pasakyt? nebent ten kargiuka maza det
kargiukas dėl tos pačios priežasties irgi neatsidarinęs. teks kampe įdėti paprastas nefunkcionalias juosteles iš fasado medžiagos
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 01 17, 19:54)
na o jei ukiskai: i kokia kaina reiktu orentuotis metras virtuves be virsutiniu spinteliu? jei su virsutinem apie 1000 tai tik apacia koks 800lt
labai priklauso nuo norų, pasirinkto gamintojo bei naudojamų medžiagų. jeigu apačioje nebus vien stalčiai, bet bus pamiksuotas variantas su durelėm, tai be didelės prabangos į tuos pinigus turėtumėt tilpti.
Papildyta:
QUOTE(vienintele @ 2013 01 17, 20:51)
Sveiki,
Planuoju kampine virtuve, kampe planavau kriaukle deti. Pasakykit, kodel kriaukle kampe nepatogu? O jei butu kampas ne status, o istrizai, ar butu patogiau? Nezinau, ar suprantamai issireisiau. Padekit susivokt, kol dat ne velu.
Planuoju kampine virtuve, kampe planavau kriaukle deti. Pasakykit, kodel kriaukle kampe nepatogu? O jei butu kampas ne status, o istrizai, ar butu patogiau? Nezinau, ar suprantamai issireisiau. Padekit susivokt, kol dat ne velu.
nedarykite kriauklės kampe - paprasčiausiai bus nepatogu ja naudotis. Įstriža dar nieko. i kampą galima įkišti kriauklės padėklą (iš bėdos) bet ne pačia kriauklę.
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 18, 02:08)
Papildyta:
kargiukas dėl tos pačios priežasties irgi neatsidarinęs. teks kampe įdėti paprastas nefunkcionalias juosteles iš fasado medžiagos
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
nu nedarasiau iki galo, toks tipo ale kargiukas, tik su varstomom durelem , kurios atsidarytu is desines i kaire , link orkaites, bet tai jauciu tai ir nebutu labai patogu, nzn net ka ten laikyciau gal kokias sluostes, lenteles, puodelius arbatai
o kaip tos juosteles kazi atrodys,,,nebus labai negrazu ir nevienoda, kad va stalcius su kazkokiu prielipu
Papildyta:
ir dar atsiminiau viena kl, na noriu kad stalvirsi jungtu be jokiu ten intarpu , noriu klijuoti kur termopale parodo, kad tarsi sulieja, ir turiu minti tik ar ji logiska, kad ta siule nu kad ir kiek ji matysis, uzleist imontuojama kaitlente, nes kaip tik ties ta vieta gausis kaitente ir sujungimas, tai po jos krastu ta sujungima daryt ,koks 1 cm kaitlentes uzsileistu ir matytus tik tie 5 cm virsuj 5 apacioj to jungimo, o visos linijos ne, ji butu paslepta po kaitlentes krasciuku, na tikiuos ir vel mane supratot kazi ar taip daros tik va tie like 5 cm is virsaus ir apacios turetu but idealiai sulipe, nes jei nuo kaitlentes man i ten kas nors nubegs maza ka, tai issipus mano stalvirsis ir kaip man atvest toki dideli sulipinta 180cm ant ir 150cm L raide
jauciu uz mano tokius norus ir nugres dar gerai
Elena, o Jus nenorit spinteliu daryt iki pat lubu? (nes raset beveik)
Padideja pasidejimo ivairiu daiktu, virtuveje visada yra laabai daug rakandu, o vietos visada stoka. Ir spinteles iki pat lubu gerai tuo, kad optiskai padidina lubas, atsiranda tas jausmas kai atrodo patalpa didesne i auksti
Kitas dalykas kodel matau tame pliusa, ogi del to, kad ten nesikaupia dulkes kaip ant paprastu spinteliu, nei kazka labai padesi, jei padesi vistiek viskas apeina nuo gaminimo ir siaip dulkemis. Tai mano akimis geriausiai isnaudoti vieta tinkamai. Nezinau ar patarimas geras visiems, bet cia tiesiog isreiskiu ja ir galbut kazkam pravers.
http://www.facebook....0...e=3
http://www.facebook....8...e=3
Padideja pasidejimo ivairiu daiktu, virtuveje visada yra laabai daug rakandu, o vietos visada stoka. Ir spinteles iki pat lubu gerai tuo, kad optiskai padidina lubas, atsiranda tas jausmas kai atrodo patalpa didesne i auksti
Kitas dalykas kodel matau tame pliusa, ogi del to, kad ten nesikaupia dulkes kaip ant paprastu spinteliu, nei kazka labai padesi, jei padesi vistiek viskas apeina nuo gaminimo ir siaip dulkemis. Tai mano akimis geriausiai isnaudoti vieta tinkamai. Nezinau ar patarimas geras visiems, bet cia tiesiog isreiskiu ja ir galbut kazkam pravers.
http://www.facebook....0...e=3
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 17, 23:02)
cia forume yra toks dievo pasiuntinys su dviem mediniais balkiais ir plaktuku,bet jum nesuprast........
Gal jau pabaikit kiekvienam savo poste apie tą patį, kažkas kažką kažkada pasakė, o Jūs dabar visą gyvenimą ir prisiminsit.
Atsiprašau už oftop, bet jau užkniso, negali niekaip žmogus pamiršt nuoskaudos ir normaliai pasidalint savo patirtim. O šeip jau, tai pradedu susidaryt nuomonę, kad čia greičiausiai gudriai užslėpta reklama platinama. Antraip ko žmogui jau seniausiai pasidariusiam virtuvę dar vis sėdėt šitoj temoj?
QUOTE(rim @ 2013 01 18, 11:12)
Antraip ko žmogui jau seniausiai pasidariusiam virtuvę dar vis sėdėt šitoj temoj?
Ir man toks klausimas kilo
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 18, 10:48)
Ir man toks klausimas kilo
o kas cia keisto??? as pvz po pasidarymo gal metus dar sitoj temoj sedejau ipratimas matyt... skaitydavau, o kartais ir pasisakydavau... patirtim visada smagu pasidalint.... jei sedetu tik tiek kam reikia tai kaip galvojat is kur tie patarimai ateitu????
nieko neginu siaip....
Elenna,
Stalviršio detalių sujungimui stačiu kampu naudojamas aliuminio profiliukas negadina vaizdo taip, kad reiktų dėti tokias pastangas, kad tik jo nebūtų. Viskas ten dailu ir gražu, aliuminis dera su kitomis metalinėmis detalėmis. Jei stalviršyje yra raštas, tai tas aliuminio profiliukas atskiria rašto kryptis.
Stalviršio detalių sujungimui stačiu kampu naudojamas aliuminio profiliukas negadina vaizdo taip, kad reiktų dėti tokias pastangas, kad tik jo nebūtų. Viskas ten dailu ir gražu, aliuminis dera su kitomis metalinėmis detalėmis. Jei stalviršyje yra raštas, tai tas aliuminio profiliukas atskiria rašto kryptis.
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 18, 12:01)
o kas cia keisto??? as pvz po pasidarymo gal metus dar sitoj temoj sedejau ipratimas matyt... skaitydavau, o kartais ir pasisakydavau... patirtim visada smagu pasidalint.... jei sedetu tik tiek kam reikia tai kaip galvojat is kur tie patarimai ateitu????
nieko neginu siaip....
nieko neginu siaip....
dar remontas tik ipusejo bet jau dabar zinau,kad cia uzsuksiu su patarimaia,kazkiek turedama patirties tikiuosi kazkam padesiu taip kaip man padejo..
Na iš tikro tai taip, viskas čia normaliai, jei neateitų čia žmonės su patirtim ir patarimais, tai nebūtų naudos iš šitos temos, na bet kai kurie ne tiek dalinasi ta patirtimi, kiek kartoja, kaip pigiai jiem atsiėjo virtuvė su dažytu mdf ir blumais Na ne visiems taip pasiseka. Jau man tikrai nereikėjo išmanios virtuvės, deja, vis tiek už tokią kainą neradau meistrų. O net blumų nebus, nei dažyto mdf. O ieškojau ilgai.
Čia truputį ne taip išsireiškėm, matyt Nes aš pati irgi visom keturiom už tai, kad čia kuo daugiau užsuktų pasidariusių virtuvę piliečių
Čia truputį ne taip išsireiškėm, matyt Nes aš pati irgi visom keturiom už tai, kad čia kuo daugiau užsuktų pasidariusių virtuvę piliečių