Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 17, 16:07)
Negaliu rekomenduoti to su kuo nesu susidūręs. Tas tiekėjas iš kurio imu Bolderaja, tik keletą spalvų parduoda be atraižų. Imti tas spalvas kurios nėra sandėlio programoje neapsimoka, net tuo atveju jei plokštė yra kur kas pigesnė. Tai reiškia, kad jeigu darbų eigoje man prireiks papildomai mažo kiekio plokštės, vis tiek teks imti lapą, nes mažiau šios spalvos neparduoda. Todėl galutinė kaina gali nesiskirti nuo brangesnės plokštės. PHLEIDERER paprasčiausiai didesnis pasirinkimas.

as rekomenduoju CLEAF thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2013 01 17, 19:07)
mazdaug apie 1000 lt,cia turiu omeny virsutines ir aptines spinteles beginis metras  4u.gif  Kaina dar itakoja stalciu kiekis,jie brangiau iseina,dar rankeneles...mes apacioj darem frezuotas,tai papildomai prisidejo 400 lt.nes tuomet siek tiek storesne plokste naudojama. Na as cia taip "ukiskai" parasiau,kiek pati susiduriau,gal kazkas tiksliau,aiskiau pakomentuos  4u.gif

gerai kazkas kalba ukiskai,o ne kosmonautu kalba bigsmile.gif ....tai cia gal kvadrato kaina tureta minty,nes beginis metras tai cia su karkasu (ne mdf),stalvirsiu (vel ne mdf),stalciu mechanizmais ir lankstais (vel ne mdf) ir tt.......tai jei tiesiog imti kvadrata MDF tai kaina kazkur apie 300lt uz dazyta,lakuota ir poliruota blizgu,plius minus mazdaug...dar yra toks tiesiog dazytas matinis mdf,tai sitas pigesnis...cia auksciau kazkas is kosmonautu minejo apie mdf kainas g.gif
Atsakyti
na o jei ukiskai: i kokia kaina reiktu orentuotis metras virtuves be virsutiniu spinteliu? jei su virsutinem apie 1000 tai tik apacia koks 800lt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 17 sausio 2013 - 19:54
QUOTE(Freke @ 2013 01 17, 20:54)
na o jei ukiskai: i kokia kaina reiktu orentuotis  metras virtuves be virsutiniu spinteliu? jei su virsutinem apie 1000 tai tik apacia koks 800lt g.gif

labai nekonkretus klausimas,reikia skaiciuoti medziagas ir darba,jei virsuje bus brangi plokste,o apacioje pigi (pvz 10 kart pigesne uz virsutine) tai proporcija gali buti kiek kitokia....bet cia jau beletristika,reikia konkretumo g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Planuoju kampine virtuve, kampe planavau kriaukle deti. Pasakykit, kodel kriaukle kampe nepatogu? O jei butu kampas ne status, o istrizai, ar butu patogiau? Nezinau, ar suprantamai issireisiau. Padekit susivokt, kol dat ne velu.
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2013 01 17, 21:51)
Sveiki,
Planuoju kampine virtuve, kampe planavau kriaukle deti. Pasakykit, kodel kriaukle kampe nepatogu? O jei butu kampas ne status, o istrizai, ar butu patogiau? Nezinau, ar suprantamai issireisiau. Padekit susivokt, kol dat ne velu.

kampas kampui nelygu...ka reiskia kampe?....plautuve kur ji bebutu turi buti patogioje vietoje,kad naudotis.....visi daiktai turi buti patogioje vietoje naudojimuisi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2013 01 17, 21:51)
Sveiki,

Jei įstrižai, tai jokio nepatogumo, jei tik jums toks dizainas patinka smile.gif Nes man tai nelabai, o ir erdvės daug suryja smile.gif Bet jei virtuvė nėra labai mažytė, gal ir nieko.... Nes priėjimas prie kriauklės būtų tiesiai iš priekio, todėl tikrai patogu lygiai tiek pat, kaip ir tiesioj linijoj dedant, o vat jei kampe, bet kai kampas stačias paliktas, tai jau nežinau smile.gif Čia buvo kelios nuomonės smile.gif AŠ asmeniškai taip niekur nebandžiau, bet ir nenorėčiau, manau, persikreipus ja naudotis neturėtų būt labai smagu.

Dešimtukas, supratau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 17 sausio 2013 - 21:07
spalvu ir ploksciu dar nesirenku. suvokiu kad jei virsuj bus granitas kaina bus kita, jei visur tik stalciai blumai ir kiti bus vel kita, jei vien dureles ir lentynos bei stalciu tik 1 blokas vel kita. na tiesiog siaip idomu kiek galima orentuotis i paprasta ne pigiausia varianta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 17, 22:04)
Jei įstrižai, tai jokio nepatogumo, jei tik jums toks dizainas patinka smile.gif Nes man tai nelabai, o ir erdvės daug suryja smile.gif Bet jei virtuvė nėra labai mažytė, gal ir nieko.... Nes priėjimas prie kriauklės būtų tiesiai iš priekio, todėl tikrai patogu lygiai tiek pat, kaip ir tiesioj linijoj dedant, o vat jei kampe, bet kai kampas stačias paliktas, tai jau nežinau smile.gif Čia buvo kelios nuomonės smile.gif AŠ asmeniškai taip niekur nebandžiau, bet ir nenorėčiau, manau, persikreipus ja naudotis neturėtų būt labai smagu.

Dešimtukas, supratau  4u.gif

cia mano pavyzdys plautuves "kampe"-tarsi kampe,bet ne kampe..t.y. tokioje padetyje,kad kunui ir rankoms butu patogu....jei nukisit labiau i kampa tada nepasieksit...mazoje L formos virtuveje tai man atrodo normalus variantas g.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2013 01 17, 22:05)
spalvu  ir ploksciu dar nesirenku. suvokiu kad jei virsuj bus granitas kaina bus kita, jei visur tik stalciai blumai ir kiti bus vel kita, jei vien dureles ir lentynos bei stalciu tik 1 blokas vel kita. na tiesiog siaip idomu kiek galima orentuotis i paprasta ne pigiausia varianta. ax.gif

nenoriu cia plestis,nes tuoj prikals prie kryziaus thumbup.gif .......bet cia jau kalbeta,kad paprastas ,bet ne pigiausias variantas prasideda nuo mazdaug 700lt uz begini metra ir tesiasi iki begalybes........paprastas reiskia vokiska stalvirsi,lenku arba estu fasadus,blum lankstus........paskui kaina truputi kyla nuo geresniu fasadu,stalciu sistemu,dazyto MDF ir pan....bet ne iki kosmoso-uz 1000lt uz begini metra susikomplektuotumete tikrai padoria virtuve...bet cia tik mano pavyzdys ir nuomone...tuoj prikals thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 17, 21:39)

nenoriu cia plestis,nes tuoj prikals prie kryziaus thumbup.gif .......bet cia jau kalbeta,kad paprastas ,bet ne pigiausias variantas prasideda nuo mazdaug 700lt uz begini metra ir tesiasi iki begalybes........paprastas reiskia vokiska stalvirsi,lenku arba estu fasadus,blum lankstus........paskui kaina truputi kyla nuo geresniu fasadu,stalciu sistemu,dazyto MDF ir pan....bet ne iki kosmoso-uz 1000lt uz begini metra susikomplektuotumete tikrai padoria virtuve...bet cia tik mano pavyzdys ir nuomone...tuoj prikals thumbup.gif

neprikalsiu mirksiukas.gif nes ir pati taip daug maz galvoju, juolab kad nenoriu virsutiniu spinteliu o tik apacioj butu darbastalis ir po juo spinteles, tai gana realus variantas iki 1000 lt uz metra g.gif aciu uz siokius tokius uzvedimo ant kelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freke @ 2013 01 17, 22:48)
neprikalsiu  mirksiukas.gif nes ir pati taip daug maz galvoju, juolab kad nenoriu virsutiniu spinteliu o tik apacioj butu darbastalis ir po juo spinteles, tai gana realus variantas iki 1000 lt uz metra g.gif aciu uz siokius tokius uzvedimo ant kelio 4u.gif

cia forume yra toks dievo pasiuntinys su dviem mediniais balkiais ir plaktuku,bet jum nesuprast........jei nebus virsaus,tai pasiekti 1000lt uz metra reiketu labai daug fantazijos ir cia jau nebesiderina jusu mineta paprasta,bet ne pigiausia virtuve-cia jau gausis nepaprastai brangi.......nu,nebent jus tikrai desit labai brangias medziagas,granito stalvirsi,dazytus blizgius MDF pavirsius,daug stalciu sistemu ir pan.....jums spresti 4u.gif
Atsakyti
na bet bent ant kelio uzejau ir daug maz tada jau ziurinetis reiks. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 17, 11:23)
dažyta tam ir darosi, kad nebūtų kanto. be to, fasadui galima suteikti įvairesnių formų, netgi iki filingo imitacijų. ta prasme, kad LMDP, kuri užsikantuoja turi stačiakampio formą ir kraštai šiek tiek užapvalinti, kai tuo tarpu renkantis MDF prieš dažant ant jo paviršiaus galima išfrezuoti įvairius profilius (beveik taip pat kaip ir ant masyvo) ir kraštai gali įgauti įvairesnes formas, kas tikrai pagražina bendrą virtuvės vaizdą.
taip, MDF bus brangiau, bet nebijokite pasiteirauti kainų skirtumo - nėra jis toks tragiškas, juk kalbame ne apie kelis šimtus kvadratų. Ir dar: nereikia maišyti dažymo ir poliravimo ar lakavimo iki blizgaus paviršiaus ir paprasto dažymo (matiniais arba pusiau matiniais dažais) skirtumas tarp šių dažymų yra ganėtinai juntamas (kaina gali skirtis iki 3 kartų)  4u.gif

jo, paskui supratau, kad tokia pas mus vonioj stovi, tai nuejau apziurejau kantu ner biggrin.gif as isivaizduoju virtuvej butu irgi kazkas panasaus tik spalva kokia nori renkies, bet tiek jau to vistiek man per brangu, bus gerai ir lmdp
o tai jei rinkciaus tokia dramblio kaulo lyg sendinta balta gilios teksturos del tu kantu supanikavau ar labai ten linke prilyst tu nesvarumu ir ta juosta rysket tamsi gali ? g.gif bet juk sukantuoti tai turi be jokiu jokiu unsure.gif jau linkau prie tamsiu dabar snd vel sviesia pamaciau ir ta grazi,, o egger stalvirsiai man tobulo grozio yra keletas , kur mano skonio, nu labai labai wub.gif per kompa jie visai kitaip atrode, o gyvai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 18 sausio 2013 - 00:00