Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Šokoladė @ 2013 01 16, 22:13)
Mergaites, gal kuri klaipėdoje zinote nebrangininka baldziu, kuris galetu pakeisti stalviršį ir atnaujinti spintelių dureles? 4u.gif labai lauksiu kontaktų į až 4u.gif

biggrin.gif
kai mus buvo sitas reikalas prispyres, tiesiog pirkom tokia lipnia plevele, klijavom spinteles ir taip neprastai atsinaujinom kuriam laikui. PO poros metu pabodo tos spalvos ir vel atsinaujinom kitom spalvom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 01 17, 12:58)
Sveiki,

Niekaip kitaip nesugebam isdeliot virtuves, kad neliktu laisvas kampas..gal pas ka nors irgi jis yra? ka ten laikote? retai naudojamus daiktus? o ant stalvirsio kas? as juokiuosi, kad gelytes ten su vaza galesiu statyt  smile.gif

as pradzioj ir deliojau su tuo kampu, kol cia kazkas neparase kad ten palieka ji tuscia.. tai pasideliojau su tusciu kampu ir man visai patinka bigsmile.gif jau geriau stallciu blokas ir tuscias kampas nei kampas su durelem ir amzinas bardakas doh.gif ka reisia reciau naudojamus daiktus?? as jei metus nepanaudoju tai metu lauk.. vadimas man to daikto nereikia... o jei reiks iskraustyt puse spinteles kad kazka pasiekt tai irgi.... aisku mechanizmai visokie yra, bet nezinau... dar nesu tvirtai apsisprendus, bet linstu link to kad paliksiu ten tuscia kampa...
Atsakyti
QUOTE(Mellynake @ 2013 01 17, 13:58)
Sveiki,

Niekaip kitaip nesugebam isdeliot virtuves, kad neliktu laisvas kampas..gal pas ka nors irgi jis yra? ka ten laikote? retai naudojamus daiktus? o ant stalvirsio kas? as juokiuosi, kad gelytes ten su vaza galesiu statyt  smile.gif

26,berods psl. idetas mano virtuves projektas.Kaip tik kampine.Galit jei domina pasiziuret.Apacioje bus sudeti virtuves ranksluosciai bei kulinarines knygos/zurnalai.Toliau uz pertvaros siuksliu kibiras,kibiras su bulvemis.du dideli puodai,ir dar kazkas biggrin.gif nes vietos ustektinai.Pirma norejau det kampine cargo bet pasitarus persigalvojau.Nereikalingai ismesti pinigai,tas cargo nemazas pats daug vietos uzima.Aisku tvarkingiau viskas,graziai sudeliota bet mamo tikslad ko daugiau ikist i ta kampa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 17, 14:31)
26,berods psl. idetas mano virtuves projektas.Kaip tik kampine.Galit jei domina pasiziuret.Apacioje bus sudeti virtuves ranksluosciai bei kulinarines knygos/zurnalai.Toliau uz pertvaros siuksliu kibiras,kibiras su bulvemis.du dideli puodai,ir dar kazkas  biggrin.gif nes vietos ustektinai.Pirma norejau det kampine cargo bet pasitarus persigalvojau.Nereikalingai ismesti pinigai,tas cargo nemazas pats daug vietos uzima.Aisku tvarkingiau viskas,graziai sudeliota bet mamo tikslad ko daugiau ikist i ta kampa  smile.gif

Aciu, matau kad kelei 28 psl. bet kazkodel man nerodo..kampe kriaukle pas tave?
Papildyta:
QUOTE(Mellynake @ 2013 01 17, 14:46)

Cia imetu dabartini projekteli.. spinteles virs dujines bus kitokios..nes sitos nepatinka man..

http://imageshack.us...6/virtuvez.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mellynake: 17 sausio 2013 - 13:50
Aha,kazko nerodo.
Va,dabar user posted image
Ne visai kampe,kampe padekliukas.Kiek senas temas skaiciau,tai kas turi kampine kriaukle,patenkintos,gali atsiremt sonu i desini kampa jei pavargai plaunama indus biggrin.gif

Pas tave gal ne labai patogioj vietoj padeklas,man patogiau kai is desines 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 sausio 2013 - 14:15
QUOTE(Mellynake @ 2013 01 17, 13:49)
Papildyta:
http://imageshack.us...6/virtuvez.jpg/

didziausia klaida kokia galima padaryt virtuvej, tai pasidaryt kriaukle tokioj vietoj 4u.gif
Atsakyti
Elenna,
Jūsų atveju geriausiai rinktis LMDP (laminuotą medžio drožlių plokštė). Kaip suprantu tai tikrai ne tas atvejis kai verta kalbėti apie MDF. Korpusui rekomenduočiau vienspalvę BOLDERAJA (latviška) kremo spalvos, o fasadams ką nors iš PHLEIDERER (lenkiška) su L (linėja, grublėta kai tarka smile.gif ) faktūra. Bus labai graži virtuvė iš sąlyginai nebrangių medžiagų. Jei nėra tikslo labai labai taupyti, tai dar paprasčiau viską daryti iš vienos spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 17 sausio 2013 - 14:41
Ar niekas nesusidūrėt su tais skirtukais iš IKEA?.... Šitais va....
http://www.ikea.com/...ducts/60177265/
Nu nieeeekur nerandu info apie jų plotį sad.gif Į kokio čia pločio stalčių tilptų, ta prasme į mano 70cm gal dviejų jų reiktų?...... doh.gif

Dešimtukas, o Bolderaja grublėtos prastesnės nei lenkų?...... Na kad rekomenduojate lenkų 4u.gif Nes latvių, berods, dar pigesnės, o tekstūrų yra tikrai gražių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 17, 14:47)
Ar niekas nesusidūrėt su tais skirtukais iš IKEA?.... Šitais va....
http://www.ikea.com/...ducts/60177265/
Nu nieeeekur nerandu info apie jų plotį sad.gif Į kokio čia pločio stalčių tilptų, ta prasme į mano 70cm gal dviejų jų reiktų?......  doh.gif

Dešimtukas, o Bolderaja grublėtos prastesnės nei lenkų?...... Na kad rekomenduojate lenkų  4u.gif Nes latvių, berods, dar pigesnės, o tekstūrų yra tikrai gražių  ax.gif

Tais skirtukais nebūtina užpildyti viso stalčiaus. Ilgieji strypeliai dedasi į stalčiaus gylį, o mažaisiais atidalinate skyrelius. Pasižiūrėkit Assembly instructions 4u.gif Ar vieno ar dviejų reikėtų, žiūrėkit pagal tai, kiek jums tų skyrelių reikia.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 17, 14:47)
Dešimtukas, o Bolderaja grublėtos prastesnės nei lenkų?...... Na kad rekomenduojate lenkų  4u.gif Nes latvių, berods, dar pigesnės, o tekstūrų yra tikrai gražių  ax.gif

Negaliu rekomenduoti to su kuo nesu susidūręs. Tas tiekėjas iš kurio imu Bolderaja, tik keletą spalvų parduoda be atraižų. Imti tas spalvas kurios nėra sandėlio programoje neapsimoka, net tuo atveju jei plokštė yra kur kas pigesnė. Tai reiškia, kad jeigu darbų eigoje man prireiks papildomai mažo kiekio plokštės, vis tiek teks imti lapą, nes mažiau šios spalvos neparduoda. Todėl galutinė kaina gali nesiskirti nuo brangesnės plokštės. PHLEIDERER paprasčiausiai didesnis pasirinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 17 sausio 2013 - 15:14
QUOTE(Tisan @ 2013 01 16, 21:48)
Nors....pati beieskodama,buvau "uzsirovus" ant baldininko,kuris uz begini metra dazyto MDF paskaiciavo 1800 lt ...cia tai brangu paprastam zmogui  lotuliukas.gif

Turbūt kvailas klausimas, bet į kokią vidutinę MDF kainą būtų galima apytiksliai orientuotis? Virtuvės projektas dar tik braižomas, o aš jau nekantraudama iš anksto ant pirštų skaičiuoju, kiek gali tekti atseikėti, nes metrų bus daug...
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2013 01 17, 17:42)
Turbūt kvailas klausimas, bet į kokią vidutinę MDF kainą būtų galima apytiksliai orientuotis? Virtuvės projektas dar tik braižomas, o aš jau nekantraudama iš anksto ant pirštų skaičiuoju, kiek gali tekti atseikėti, nes metrų bus daug...

mazdaug apie 1000 lt,cia turiu omeny virsutines ir aptines spinteles beginis metras 4u.gif Kaina dar itakoja stalciu kiekis,jie brangiau iseina,dar rankeneles...mes apacioj darem frezuotas,tai papildomai prisidejo 400 lt.nes tuomet siek tiek storesne plokste naudojama. Na as cia taip "ukiskai" parasiau,kiek pati susiduriau,gal kazkas tiksliau,aiskiau pakomentuos 4u.gif
Atsakyti