Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Elenna @ 2013 01 16, 17:01)
dazytos negaliu sau leist, ir taip ta virtuve darau kuo pigiau  biggrin.gif  (bustas kol kas ne musu tai kol gyvensim ciut pasigerinsim buiti ir tiek esmej) gal ir durnas kl o dazyta kantuojas ar ne ? nes kaip cia minejo i tu baltu kantus prisirinkus nesvarumams matos tai,,, blush2.gif ir ar buna dazytu medzio imitacijos gilios teksturos vel gal bukas kl, bet kai apie dazyta nesidomejo nieko  blush2.gif  nes spintelem man labai grazu su tekstura gilesne medzio,o jau stalvirsiui ne medis grazu  biggrin.gif

Pas mane dazyta, kantu ner schmoll.gif
Atsakyti
dazytos negaliu sau leist, ir taip ta virtuve darau kuo pigiau  biggrin.gif  (bustas kol kas ne musu tai kol gyvensim ciut pasigerinsim buiti ir tiek esmej) gal ir durnas kl o dazyta kantuojas ar ne ? nes kaip cia minejo i tu baltu kantus prisirinkus nesvarumams matos tai,,, blush2.gif ir ar buna dazytu medzio imitacijos gilios teksturos vel gal bukas kl, bet kai apie dazyta nesidomejo nieko  blush2.gif  nes spintelem man labai grazu su tekstura gilesne medzio,o jau stalvirsiui ne medis grazu  biggrin.gif

nenoriu nusisneket,bet kazi ar dazyta kantuojas,pas mane ner. schmoll.gif

na as siulau vistiek virtuvej rinktis sviesesne spalva,nes spinteles,stalciai darinejas daznai,tai bent jau pirstu antspaudai nesimatys,kaip ant tamsios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 16, 19:20)
nenoriu nusisneket,bet kazi ar dazyta kantuojas,pas mane ner. schmoll.gif

na as siulau vistiek virtuvej rinktis sviesesne spalva,nes spinteles,stalciai darinejas daznai,tai bent jau pirstu antspaudai nesimatys,kaip ant tamsios  4u.gif

dazyta MDF nesikantuoja...kaip suprantu yra ispjaunama reikiamo dydzio medzio dulkiu plokste ir dazoma...nemaisykit savoku,kur yra LMDP (pjaustoma ir kantuojama) ir MDF.......nors cia forume yra vienas veikejas,kuris tuo netiki ir kuriam atrodo,kad MDF pas paprasta zmogu negali buti (buk tai labai brangu) thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kad ji kur galas,2013 01 16, 10:54]
gabby_iz, visokių čia susirenka, visokių ir reikia. Nuo to tik spalvingiau. Galima paprasčiausiai ignoruoti tokius, kurie ateina čia papurkštaut ir pasispjaudyt mirksiukas.gif
rašyt juos jau išmokė, bet va kaip protingai mintis reikšti ir rašant galvoti - niekas nepamokė, būkite jiems atlaidesnė, nelengva jiems. Vis skundžiasi ir skundžiasi kaip čia juos vis skriaudžia, kalą prie kryžiaus ir pan. Užjauskime tuos kuriems mažiau pasisekė mirksiukas.gif

cia kaip kunigelis pamoksla paporinai...te nusvinta paciam gyvenimas visomis spalvomis...garbe jezui kristui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 16, 20:11)
dazyta MDF nesikantuoja...kaip suprantu yra ispjaunama reikiamo dydzio medzio dulkiu plokste ir dazoma...nemaisykit savoku,kur yra LMDP (pjaustoma ir kantuojama) ir MDF.......nors cia forume yra vienas veikejas,kuris tuo netiki ir kuriam atrodo,kad MDF pas paprasta zmogu negali buti (buk tai labai brangu) thumbup.gif

jei virtuve nedidele,tai ir tas kainu skirtumas nedidelis susidaro,o dideliuose plotuose tai atitinkamai daugiau/brangiau smile.gif Nors....pati beieskodama,buvau "uzsirovus" ant baldininko,kuris uz begini metra dazyto MDF paskaiciavo 1800 lt ...cia tai brangu paprastam zmogui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 16, 21:48)
jei virtuve  nedidele,tai ir tas kainu skirtumas nedidelis susidaro,o dideliuose plotuose tai atitinkamai daugiau/brangiau  smile.gif  Nors....pati beieskodama,buvau "uzsirovus" ant baldininko,kuris uz begini metra dazyto MDF paskaiciavo 1800 lt ...cia tai brangu paprastam zmogui  lotuliukas.gif

kaip ten kazkas sake: pigiai parduot kiekvienas gali,o brangiai tai jau menas biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri klaipėdoje zinote nebrangininka baldziu, kuris galetu pakeisti stalviršį ir atnaujinti spintelių dureles? 4u.gif labai lauksiu kontaktų į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 16, 16:39)
jau ner ka kalbet kai ateina baldziai ir duoda tas mazas paleciukes, tai kaip gali isivaizduot bendra vaizda is tokio gabaliuko

Aš kai išsirinkau iš tų mažų gabaliukų, tai man net baldininkas patarė nepatingėt pažiūrėt gyvai didesnį gabalą termopale ir visa laimė, nes būčiau jaučiu apsibliovus galutinį variantą pamačius, gyvai net nežiūrėčiau į tokias, nes iš to gabaliuko nesimatė taip aiškiai, kad visa šviesi plokštė tokiais nedideliais brūkšniukais išmarginta, tai spėju baldininkas ne veltui mus ir nusiuntė pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
O aš jau maniau, kad tikrai gal čia aš viena durnutukė, nepasitikėjau tais mažais pavyzdėliais. Vyras juokėsi, kad tik aš turbūt ir nesugebu išsirinkt iš šitiekos pavyzdžių. Bet va su stalviršiu tai ir mum panašiai buvo - išsirinkom toj paletukėj atrodo tinkantį, o internete pažiūrėjau pagal kodą, kad ten parketo imitacija doh.gif Tikrai tokio nenorėjom. Ačiū d, kad sugalvojau paklaust paskambinus baldžiui, ką mes ten išsirinkom biggrin.gif
Atsakyti

dažyta tam ir darosi, kad nebūtų kanto. be to, fasadui galima suteikti įvairesnių formų, netgi iki filingo imitacijų. ta prasme, kad LMDP, kuri užsikantuoja turi stačiakampio formą ir kraštai šiek tiek užapvalinti, kai tuo tarpu renkantis MDF prieš dažant ant jo paviršiaus galima išfrezuoti įvairius profilius (beveik taip pat kaip ir ant masyvo) ir kraštai gali įgauti įvairesnes formas, kas tikrai pagražina bendrą virtuvės vaizdą.
taip, MDF bus brangiau, bet nebijokite pasiteirauti kainų skirtumo - nėra jis toks tragiškas, juk kalbame ne apie kelis šimtus kvadratų. Ir dar: nereikia maišyti dažymo ir poliravimo ar lakavimo iki blizgaus paviršiaus ir paprasto dažymo (matiniais arba pusiau matiniais dažais) skirtumas tarp šių dažymų yra ganėtinai juntamas (kaina gali skirtis iki 3 kartų) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dionka @ 2013 01 16, 10:37)
ar galit imesti nuoroda, kur tokius parduoda? aciu!

Nezinau, kur. As netycia isparduotuveje radau. Seip tokie brangus labai kiek ziurejau.
Atsakyti
Sveiki,

Niekaip kitaip nesugebam isdeliot virtuves, kad neliktu laisvas kampas..gal pas ka nors irgi jis yra? ka ten laikote? retai naudojamus daiktus? o ant stalvirsio kas? as juokiuosi, kad gelytes ten su vaza galesiu statyt smile.gif
Atsakyti