Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

apelsinka,
Kalbėjau apie paprastą technologiją, kai ant LMDP uždedamos briaunos įprastu būdu. Jei bus uždedamos briaunos taip kaip aprašė kad ji kur galas, tai visai kas kitą.
Negaliu atsakyti į klausimą apie Jūsų pasirinktą gartraukį, neteko su tokiu susidurti. smile.gif
Papildyta:
gabby jz,
Be abejo reikia derinti spalvas. Mano nuomone net tuo atveju kai yra durys tarp kambarių reikia derinti viso buto spalvas. Jei Jūsų virtuvėje bus pilkos spalvos priderinti nebus sunku. smile.gif
Atsakyti
sveiki, na ka tik dabar prasidejo senosios virtuves griovimo darbai, o as neapsisprendus del spalvos visiskai susisuko smegenai..ar sviesi su tamsiu salvirsiu ar tamsi su sviesiu, vidutines nesinori, arba sviesios arba tamsios,,nes jau reik verkiant uzsakyt o as dar noriu ismakaluot termopala trukme ulma biggrin.gif ,,,ilindau pasiklausti gal kad zino kokia programa ar dizaina online kur galima ne pacia spinteles deliot bet butent del spalvinio keitinet stalvirsio fasado spalvas derinit kurt g.gif labai butu aciu,, ax.gif beja virtuve sviesi dramblio kaulo, grindys tokios
user posted image
tai kas geriau sviesios ar tamsios spinteles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 16, 14:00)
sveiki, na ka tik dabar prasidejo senosios virtuves

deciau sviesias spinteles su tokiu kaip grindys stalvirsiu wub.gif nors pati turejau beveik tokias kaip jusu grindys spinteles su sviesiu stalvirsiu... irgi fainiai atrode wub.gif padejau vadinas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 16 sausio 2013 - 14:05
QUOTE(akvilyte @ 2013 01 16, 15:04)
deciau sviesias spinteles su tokiu kaip grindys stalvirsiu  wub.gif nors pati turejau beveik  tokias kaip jusu grindys spinteles su sviesiu stalvirsiu... irgi fainiai atrode  wub.gif  padejau vadinas  lotuliukas.gif

nu jo biggrin.gif
apie sita varianta galvojau kad stalvirsi derint prie grindu paskui permasciau, kad nenoriu medzio imitacijos stalvirsio,ir kad grindis gal derinsiu spalva tokia tarpe spinteliu, kazka panasaus bet ir ne medzio, mane kazko zavet pradejo tie naturalus betonai visokie , sendinti akmenys, surudyje metalai biggrin.gif tik nzn kiek bus jauku ar ne per saltas vaizdas gausis g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tai va tokiu tamsiu daug yra graziu, o is sviesiu nelabai...
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 29, 01:05)
mes turime. ką aš žinau. išplauni kiek telpa , tada persuki ir kartoji procedūrą. arba eini į vonią ir išsiplauni lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 16 sausio 2013 - 15:06
nu kai islindau tai pasireiksiu dabar lotuliukas.gif
man va tokia grazi, sorry , jei ka, foto skolinta, bet ner ko pykt jei grazi biggrin.gif

user posted image
tik stalvirsio gal gerokai sviesesnio savo atzvilgiu noreciau, o ir grindys ir sienos i musiskes panasios, ir ta tamsi neblogai ziuris, ka, g.gif ? beja kaip cia saket del tu baltu spinteliu nu grazu sviesios bet su laiku ir tas tarpas kur kantuosis vistiek neissaugosi prilyst ten visko ir siaip nu sviesi tepli, dar kai pora neklauzadziukiu ciupines tai gal rimtai eit ant tamsios ax.gif virtuve va ka maza,,,tai kad nenusitamsint det sviesu stalvirsi:hm
o spalvu derinukai tokie grazu paziuret bet kaip igyvendint, realiai perteik g.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 16, 12:24)
Jei Jūsų virtuvėje bus pilkos spalvos priderinti nebus sunku.  smile.gif

Na bent kažkiek nuraminot thumbup.gif 4u.gif

Elenna, jei turit omeny tiesiog plokščių derinimą, tai aš pvz derinius žiūrinėjausi diaros psl http://diara.lt/Susikurk/Deriniai , bet reikia nepamiršt, kad gyvai dauguma plokščių viiiisiškai kitaip atrodo ax.gif Nes kaip ir jūs, prasilėkiau per visus Termopalus, Ulmus, tai tikrai reta kuri plokštė atrodė gyvai taip, kaip internete smile.gif Čia atrodė, kad ir ta, ir ana gražios, o gyvai pamačius visos atkrito lotuliukas.gif Todėl ir gavosi man taip su tom plokštėm, nes viskas, ką buvau nusižiūrėjus, pamačius gyvai nepatiko visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 16 sausio 2013 - 15:49
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 16, 15:49)
Elenna, jei turit omeny tiesiog plokščių derinimą, tai aš pvz derinius žiūrinėjausi diaros psl http://diara.lt/Susikurk/Deriniai , bet reikia nepamiršt, kad gyvai dauguma plokščių viiiisiškai kitaip atrodo  ax.gif

Čia visiškai neatitinka spalvos, aš dabar dėl įdomumo išsirinkau savo plokštes ir stalviršį, visiškai atrodo nesiderina stalviršis ir tamsi plokštė, o realiai atrodo, kad tos pačios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Tai sakau.... Manau visose tose programose taip bus.... Nes spalvos ekrane visiškai kitokios, nei tikrovėje... Išvis vaizdas kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 01 16, 14:56)
nu kai islindau tai pasireiksiu dabar  lotuliukas.gif
man va tokia grazi, sorry , jei ka, foto skolinta, bet ner ko pykt jei grazi  biggrin.gif

user posted image
tik stalvirsio gal gerokai sviesesnio savo atzvilgiu noreciau, o ir grindys ir sienos i musiskes panasios, ir ta tamsi neblogai ziuris, ka,  g.gif  ?  beja kaip cia saket del tu baltu spinteliu nu grazu  sviesios bet su laiku ir tas tarpas kur kantuosis vistiek neissaugosi prilyst ten visko ir siaip nu sviesi tepli, dar kai pora neklauzadziukiu ciupines tai gal rimtai eit ant tamsios  ax.gif virtuve va ka maza,,,tai  kad nenusitamsint det sviesu stalvirsi:hm
o spalvu derinukai tokie grazu paziuret bet kaip igyvendint, realiai perteik  g.gif

patikekit,sita virtuve grazi,bet labai tepli...nieko daugiau ir neveiksi tik valysi valysi valysi...labai matysis pirstu anspaudai,kurie ne taip lengvai nusivalo...mano virtuve baltas dazytas MDF,nieko praktiskesnio teplumo atzvilgiu nesu turejus,aisku jei apipilsi buroku sultim tai ant bet kokios matysis biggrin.gif
Atsakyti
tai va tame ir beda, kad jau nuvarius ir i tuos plokstynus ten kur rinktis fasadus spintelem tie pvz tokio dydzio kaip mazi stalciai, o vel nezinosi kaip kur koks tas rastas nubegs ir kaip atrodys visumoje, tai jau ner ka kalbet kai ateina baldziai ir duoda tas mazas paleciukes, tai kaip gali isivaizduot bendra vaizda is tokio gabaliuko, o kompe tai jo, ziuriu ir diaros ir kitu ir is egger ten yra online gali spintele spalvint kaip nori is ju ploksciu bet nu man vizija nesusidaro jokia lotuliukas.gif nors ir daug kas sako meniskos sielos esu biggrin.gif ir siaip kur ka reik susiderinu bet su virtuve man kazkoks kosmosas bijau nesamoniu pridyrbt persistengus arba nedasistengus kad bus nieko ypatingo,,, doh.gif
Atsakyti
Va va, ir man tas pats biggrin.gif Tai iš pradžių persistengiau, o paskui per daug atmestinai pasielgiau, kas gausis - būtinai duosiu žinot čia, galėsim pasijuokt visi kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 16, 17:38)
patikekit,sita virtuve grazi,bet labai tepli...nieko daugiau ir neveiksi tik valysi valysi valysi...labai matysis pirstu anspaudai,kurie ne taip lengvai nusivalo...mano virtuve baltas dazytas MDF,nieko praktiskesnio teplumo atzvilgiu nesu turejus,aisku jei apipilsi buroku sultim tai ant bet kokios matysis  biggrin.gif

dazytos negaliu sau leist, ir taip ta virtuve darau kuo pigiau biggrin.gif (bustas kol kas ne musu tai kol gyvensim ciut pasigerinsim buiti ir tiek esmej) gal ir durnas kl o dazyta kantuojas ar ne ? nes kaip cia minejo i tu baltu kantus prisirinkus nesvarumams matos tai,,, blush2.gif ir ar buna dazytu medzio imitacijos gilios teksturos vel gal bukas kl, bet kai apie dazyta nesidomejo nieko blush2.gif nes spintelem man labai grazu su tekstura gilesne medzio,o jau stalvirsiui ne medis grazu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 16 sausio 2013 - 17:05