Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Biškis @ 2012 12 18, 13:54)
Rim  4u.gif zvalgysimes ir mes baltos technikos. Su orkaitem ziu problemu nebus, tik kaitlentes galvos skausmas... Man atrodo, kad jos turetu but tos pacios spalvos, o MB sako, o kas cia tokio jei kaitlente juoda bus  doh.gif vyriska logika . Kazkaip nesiziuri man toks variantas  schmoll.gif

pas mus sildymas ne grindinis ( tokio ne uz ka nenoreciau ), virtuveje bus uosio masyvas. Bus matyt kaip seksis  cool.gif

Aisku kartosiuos dabar, bet .... kokias plautuves renkates, na kokio materiolo???

Baltas kaitlentes gamina Gorenje, Bosch, Siemens ir dar berods Zanussi su Fagor mačiau. O kokios reikia, indukcinės ar paprastos keramikinės? Siemens brangesnės, Bosch ir Gorenje panašaus kainų lygio, gal Gorenje kiek pigiau. Šiaip baltos technikos nėra labai didelis pasirinkimas, ypač jeigu riboja piniginė biggrin.gif
O kodėl nė už ką nenorėtumėt grindinio šildymo blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 12 18, 13:54)
Rim  4u.gif zvalgysimes ir mes baltos technikos. Su orkaitem ziu problemu nebus, tik kaitlentes galvos skausmas... Man atrodo, kad jos turetu but tos pacios spalvos, o MB sako, o kas cia tokio jei kaitlente juoda bus  doh.gif vyriska logika . Kazkaip nesiziuri man toks variantas  schmoll.gif

Tai, kad ir kailenčių yra baltų - Bosch Gorenje Brandt, čia aš indukcines žiūrėjau. Kainos žinoma didesnės negu juodų, bet ko dėl grožio nepadarysi blush2.gif Kas dėl tos pačios spalvos, t.y. to paties baltumo, tai aš nesuku galvos, nes pas mane kaitlentė bus vienam virtuvės gale, orkaitė kitam. Jeigu šalia būtų, tai gal labiau reikėtų kreipti dėmesį, gal tada ir tos pačios firmos abu daiktai prašytųsi g.gif

Aisku kartosiuos dabar, bet .... kokias plautuves renkates, na kokio materiolo???

Plautuvę buvau nusižiūrėjus keraminę baltą, bet dabar suabejojau - ar nebus labai jautri (jei koks puodas iš rankų išslystų ar nesuskils) ir kaži kaip su papildomos skylės padarymu plovimo skysčio dozatoriui? Kažkaip nelabai randu informacijos apie visą tai. Tai dabar pradėjau dairytis į baltas akmens masės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 18 gruodžio 2012 - 13:14
QUOTE(rim @ 2012 12 18, 14:10)
Tai, kad ir kailenčių yra baltų - Bosch Gorenje Brandt, čia aš indukcines žiūrėjau. Kainos žinoma didesnės negu juodų, bet ko dėl grožio nepadarysi  blush2.gif Kas dėl tos pačios spalvos, t.y. to paties baltumo, tai aš nesuku galvos, nes pas mane kaitlentė bus vienam virtuvės gale, orkaitė kitam. Jeigu šalia būtų, tai gal labiau reikėtų kreipti dėmesį, gal tada ir tos pačios firmos abu daiktai prašytųsi  g.gif

Plautuvę buvau nusižiūrėjus keraminę baltą, bet dabar suabejojau - ar nebus labai jautri (jei koks puodas iš rankų išslystų ar nesuskils) ir kaži kaip su papildomos skylės padarymu plovimo skysčio dozatoriui? Kažkaip nelabai randu informacijos apie visą tai. Tai dabar pradėjau dairytis į baltas akmens masės.

Kol kas planuose Franke metalinė plautuvė, man patinka jų priežiūrą ir nereiklumas. Baltos akmens masės ar kokios kitos plautuvės labai norėčiau dėl grožio, pagal mano išsirinktą dizainą labiau tiktų, bet bijau, kad balta labai greitai įsigers purvo ir vaizdas bus nelabai koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 18, 09:01)
Akvilyte, kur dar tokio grožio, kaip vedamojo nuotraukoje galima pasidairyt?
Blin kaip norėčiau tokios virtuvės .... nu man žiauriai graži  4u.gif

Geras, kaip žmonių skoniai skiriasi smile.gif Galvojau, temos autorė juokais tą virtuvę įdėjo biggrin.gif

QUOTE(Biškis @ 2012 12 18, 12:54)

Planuoju Franke metalinę, man gražiau smile.gif Be to, virtuvė bus pilka + balta + medis, tai kitokią būtų labai sunku priderinti.
Atsakyti
Is kokio cia kosminio laivo virtuve? biggrin.gif tokioj ir valandos neisbuciau.Del spalvu.Bet aisku skonio reikalas 4u.gif

na va,buvo katik dizaineris,paziurejo mano projektuka,dabar pagal mano norus darys savo,ir atsius po keleta dienu.Del kampinio varianto tai tiek pasake,kad geriau prie duru ne det orkaites, su kaitlente nes daug vietos uzims,o det paprastus siauresnius stalcius,kampe-plautuve,veliau kaitlente ir galiausiai gausis tiek pat laisvo stalvirsio kiek ir mano projektuke.Visai ideja man patiko smile.gif
Atsakyti
del baltos kaitlentes, tai mums nedidelis pasirinkimas, nes reikia 2 arba 3 skyliu plius noras didesnis butu, kad dujine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 12 18, 13:43)
Geras, kaip žmonių skoniai skiriasi smile.gif Galvojau, temos autorė juokais tą virtuvę įdėjo biggrin.gif
Planuoju Franke metalinę, man gražiau smile.gif Be to, virtuvė bus pilka + balta + medis, tai  kitokią būtų labai sunku priderinti.

skiriasi, skiriasi smile.gif
aš tame čekų puslapyje pasėdėjau - man ten didesnioji dalis virtuvių limpa. žiauriai gražios. Limpa apvalios/lenktos formos, drąsūs spalvų deriniai ir .... visi nepraktiški sprendimai. arba tos mūsų standartinės virtuvės iš stačiakampių formų spintelių jau atsibodo, arba mano skonis virtuvėm - iškrypęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 18 gruodžio 2012 - 22:55
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 18, 23:54)
skiriasi, skiriasi  smile.gif
aš tame čekų puslapyje pasėdėjau - man ten didesnioji dalis virtuvių limpa. žiauriai gražios. Limpa apvalios/lenktos formos, drąsūs spalvų deriniai ir .... visi nepraktiški sprendimai. arba tos mūsų standartinės virtuvės iš stačiakampių formų spintelių jau atsibodo, arba mano skonis virtuvėm - iškrypęs  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, renkuosi ir as virtuve, apmastymu turiu, tik niekaip neapsisprendziu del stalo, kokius jus renkates? Noretusi kokio idomesnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2012 12 18, 00:39)
As atsidarau programa alno, paskui file open ir pasirenku savo jau suprojektuota failiuka. Nezinau ar aiskiai paaiskinau rolleyes.gif

Ačiū vaiddaa, pavyko thumbup.gif
Atsakyti
Kokio mazdaug gylio renketes plautuves,atiprasau jei kartuojus 4u.gif Ir ar yra tema atskira apie Franke plautuves?Lyg atskiros ir neradau g.gif
Atsakyti
gal kas galit patarti kur geriausia isigyti stalciu begelius su mikstu pritraukimu .dekoju
Atsakyti