Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Biškis @ 2013 01 15, 13:03)
kokia mazute  wub.gif kiek metru pas jus? itariu pas mus ne ka daugiau bus  doh.gif

o kaitlente tik tik prie pat ukines spintos sieneles  g.gif

buvau ir as i ta firma uzsukusi, bet kad jie nedaro niekaip kitaip apart pateiktu pvz.  Norejom dazyto masyvo, ale jie tik alyvuoja ir perkalbet neina  doh.gif

Taip, mazytė. Apie 2,5 m.
Taip, kaitlentė prie pat spintelės. Man irgi kėlė nerimą kaip bus. Kol kas viskas gerai, ir labai tikiuosi, kad ir toliau taip ax.gif
Aha. Aš kaip supratau turi jie tuos savo kompektus ir tik juos tegamina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 15, 11:20)
Pas mus 9 kv. virtuvė, tik pastatyta prieš porą savaičių, o mes mokėjom 3000 Lt su gartraukiu, MDF fasadas ir t.t.

Bet tai jūsų įdėta foto parodo, kad ne patalpos plotas lemia kainą, pas jus virtuvės komplektas labai mažas, gal ten kur kaina didesne eina kaip nors kampu, automatiškai metrų gali net ir trigubai daugiau būt ir kaina trigubai didesnė bus, todėl nežinant niuansų sakyt tavo brangi, mano pigi tikrai negalima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 15, 11:19)
Jūsų teismui  4u.gif Laukiu komentarų ir pasiūlymų  biggrin.gif Buitinė technika balta, šaldytuvas baltas neįmontuojamas, orkaitė balta, bet su juodu stiklu, tad nebus toks baltas blynas tamsių spintelių fone smile.gif

Aš nedėčiau rankenėlės po orkaite, nes grubiai atrodo ant tokio stalčiuko mažo, bent jau kiek esu mačiusi.
Bent jau aš nedėjau ir džiaugiuosi ax.gif

Gal kas gaminosi virtuvės baldus UAB Surgedė Alytuje?
Man reikia 5 spintelių (3 pastatomos, iš kurių viena kriauklei ir dvi pakabinamos - viena iš jų su džiovykla).
Dabar neapsisprendžiu kur gaminti mamai virtuvę ar pas juos ar Žemaitijos balduose Vilniuje. Surgedė pasiūlė stalčius su bėgeliais (bus viena spintelė tokia) ir visa kita už 1670, o Žemaitijos baldai apie 2500lt. su metabox stalčiais (ant ratukų). Aišku, dar Žemaitijos balduose važiuosiu tikslintis, nes ne tą plokštę pasakiau (parašiau klevą o pasirodo norėjau beržo). Žemaitijos balduose, bent jau žinau kad tvarkingai padarys, o Surgedė nežinoma, nors draugė darėsi pas juos, bet pati plokštė lyg ir prasčiau atrodo, tačiau dar tarnauja. g.gif
Tikiuosi sulauskiu daugiau nuomonių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 15 sausio 2013 - 12:20

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 01 15, 11:20)

Įkeliu savo virtuvę gražuolę  wub.gif
Užsakyta iš easykitchen. Pagaminta per savaitę, kaip ir žadėta. Fasadas - MDF (lenkų/vokiečių), korpusas - plokštė (lietuvių). Stalčiai su pritraukėjais. Įmontuotas gartraukis. Šalia kriauklės, dėšinėj -  įmontuota indaplovė (45 vm). Pritraukėjai mechanizmai - Hettich, stalviršis - Egger.
user posted image
Aiškiai matosi spalva. Šaldytuvo foto nesimato, jis šone, netoli kriauklės.
user posted image
Prietemoj, įdėta mikrobangė.

man gal būtų gražiau,kad gartraukis eitų vienoje linijoje su višutinės spintelės apačia blush2.gif
Atsakyti
dar dėl stalviršio suleidimo kampe,tai kiek žinau tai tam reikia turėti idealias sienas ir idealų kampa 90 laipsnių,jei tokį turite,galite drąsiai prašyti baldininkų suleisti kampą be staljuostės ir tikriausiai dauguma tai padarys,pas mus kampas ir sienos toli gražu neidealūs,tai ir staljuostė man akių nebado biggrin.gif juo labiau,kad jos ten nedidelis kampukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 15, 13:20)
man gal būtų gražiau,kad gartraukis eitų vienoje linijoje su višutinės spintelės apačia  blush2.gif

Gražiau, bet kaitlentė dujinė, tai, manau, nesigavo pagal atstumus reikalaujamus.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 01 15, 12:57)
Gražiau, bet kaitlentė dujinė, tai, manau, nesigavo pagal atstumus reikalaujamus.

o mes darėm vienoj linijoj,nors pagal reikalavimus atstumas irgi nesigavo...mums baldininkas paaiskino,kas fakelo ant dujnes gi nedarom...nu ir nieko,naudojames,nieko bloga nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 15, 14:03)
o mes darėm vienoj linijoj,nors pagal reikalavimus atstumas irgi nesigavo...mums baldininkas paaiskino,kas fakelo ant dujnes gi nedarom...nu ir nieko,naudojames,nieko bloga nematau  smile.gif

o koks tarpas pas jus tarp viršutinių ir apatinių spintelių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma_ma @ 2013 01 15, 13:10)
o koks tarpas pas jus tarp viršutinių ir apatinių spintelių?  ax.gif

60 cm
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 15, 12:20)
man gal būtų gražiau,kad gartraukis eitų vienoje linijoje su višutinės spintelės apačia  blush2.gif

musu irgi bus ne vienoje linijoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 01 15, 13:13)
Bet tai jūsų įdėta foto parodo, kad ne patalpos plotas lemia kainą, pas jus virtuvės komplektas labai mažas, gal ten kur kaina didesne eina kaip nors kampu, automatiškai metrų gali net ir trigubai daugiau būt ir kaina trigubai didesnė bus, todėl nežinant niuansų sakyt tavo brangi, mano pigi tikrai negalima  4u.gif

Aš virtuvę parodžiau ne todėl, kad lygintume kainas. Šiaip rodau galutinį produktą. O apie brangias kainas šiaip išsakiau savo nuomonę.
Gali eiti kampu, bet trigubai didesnė nelabai įmanoma g.gif
Ir aš nesakiau, tavo brangi, o mano pigi doh.gif Aš labiau norėjau pasakyti, kad medžiagos ne prastos, o kaina pakankamai normali. cool.gif

QUOTE(Tisan @ 2013 01 15, 13:20)

Aš pastebėjau tik, kai pasakė tą patį ką jūs biggrin.gif Man netrukdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 15, 14:15)

ačiū. Galvojau gal visur 50 cm pas jus..
bet tuomet "susivalgo" 10cm visos likusios virtuvės.. O kai ji maža, tai norisi kiekvieną erdvę išnaudot. mes ir darysim nelygiai.. reikia kažką aukot smile.gif
Atsakyti