Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(juratela @ 2013 01 13, 23:54)
Man šitie labai patraukė akį, bet tolokai randasi, tad info apie juos neieškojau 4u.gif
http://www.liovirtuv...es-baldu-kainos
Nors dar kartą pažiūrėjau, kad jokios info nėra apie įmonę. Kažkaip keistoka tada  g.gif

o kokios info apie imone jums reikia,kas cia keista?...atsiverskit ju puslapi ir viskas bus parasyta-zmones net nuotraukas idejo savo cecho ir stakliu,o taip pat savo gamintu virtuviu (iskaitant mano,aciu)...ko dar reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 01 13, 22:54)
Man šitie labai patraukė akį, bet tolokai randasi, tad info apie juos neieškojau 4u.gif
http://www.liovirtuv...es-baldu-kainos
Nors dar kartą pažiūrėjau, kad jokios info nėra apie įmonę. Kažkaip keistoka tada  g.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 13, 23:30)

Va, aš irgi neradau. Tai rėkiau ant viso SM lotuliukas.gif
Gavau info, turiu baldus ir esu patenkinta.

mes irgi pas juos gaminomės,tikrai viskas gerai. Ir kokybė ir kaina thumbup.gif

beje,pas mus baltas,dažytas MDF...jei kas dvejojate dėl praktiškumo ir priežiūros,tai nieko geresnio nesu turėjus...valosi puikiai ir net labai praktiška spalva,esu pati nustebusi,nieko nesimato,nei pirštų antpaudų thumbup.gif Užtat stalviršį išsirinkau tikrą nesusipratimą...po keleto metų reiks pakeist doh.gif

Labas vakarėlis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 14 sausio 2013 - 20:39
QUOTE(Martyna @ 2013 01 14, 11:15)
Imkit tą Cleaf kur ir norėjot ir nesukit sau galvos  biggrin.gif

istikro jau uz*iso su ta savo cleaf ir cleaf....dabar visokios bolderajos ir kronospanai prasidejo...tuoj pereis pries thermopalo ar egger-------pasidarykit ta virtuve po galais ir gyvenkit,kiek galima cia projektuoti ir del kiekvieno varzto sukti galva...buvo cia viena dar sapnu mergelka,tai dingo kaip pernykstis sniegas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2013 01 14, 21:38)
mes irgi pas juos gaminomės,tikrai viskas gerai. Ir kokybė ir kaina  thumbup.gif

beje,pas mus baltas,dažytas MDF...jei kas dvejojate dėl praktiškumo ir priežiūros,tai nieko geresnio nesu turėjus...valosi puikiai ir net labai praktiška spalva,esu pati nustebusi,nieko nesimato,nei pirštų antpaudų  thumbup.gif Užtat stalviršį išsirinkau tikrą nesusipratimą...po keleto metų reiks pakeist  doh.gif

Labas vakarėlis  4u.gif

saunuoliai-pasirodo ne as vienas pas juos uzsakinejau ir taip pat virsus baltas dazytas MDF,tikrai jokiu antspaudu nesimato,labai praktiska.........o stalvirsi as dejausi balta,kazkur buvo nuotraukos,bet ne esme -esme ta,kad galima baldus uz zmoniska kaina gaminti,o ne uz zveriska,kaip cia kai kurie veikejai propagavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 14, 21:46)
istikro jau uz*iso su ta savo cleaf ir cleaf....dabar visokios bolderajos ir kronospanai prasidejo...tuoj pereis pries thermopalo ar egger-------pasidarykit ta virtuve po galais ir gyvenkit,kiek galima cia projektuoti ir del kiekvieno varzto sukti galva...buvo cia viena dar sapnu mergelka,tai dingo kaip pernykstis sniegas 4u.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif
saunuoliai-pasirodo ne as vienas pas juos uzsakinejau ir taip pat virsus baltas dazytas MDF,tikrai jokiu antspaudu nesimato,labai praktiska.........o stalvirsi as dejausi balta,kazkur buvo nuotraukos,bet ne esme -esme ta,kad galima baldus uz zmoniska kaina gaminti,o ne uz zveriska,kaip cia kai kurie veikejai propagavo thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 14, 21:46)
istikro jau uz*iso su ta savo cleaf ir cleaf....dabar visokios bolderajos ir kronospanai prasidejo...tuoj pereis pries thermopalo ar egger-------pasidarykit ta virtuve po galais ir gyvenkit,kiek galima cia projektuoti ir del kiekvieno varzto sukti galva...

Tema vadinasi "Idealios virtuvės beieškant", tai ir ieškau. Šaunu, kad jūs jau radot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 sausio 2013 - 21:47
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 14, 22:46)
Tema vadinasi "Idealios virtuvės beieškant", tai ir ieškau. Šaunu, kad jūs jau radot  thumbup.gif

aciu,bet atrodo,kad neieskot o zyziat del kiekvieno s*dniekio....galvojau,kad as cia vienas toks mazvaikis,o pasirodo yra ir daugiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 12 02, 10:21)
pas mane visos virsutines spinteles "push-to-open" jau n metu, ir nieko fantazija - vietoj  biggrin.gif

pas mane irgi,esu labai patenkinta drinks_cheers.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 14, 20:46)

drinks_cheers.gif sutaupiau apie 2000 lt lyginant su kitai baldų gamintojais,o tie baldininkai manau labai protingai dirba,(neturi ofiso ir bezdelnikų,kuriems reiktu algas mokėt ) užtat gali pasiūlyt baldus už protingą kainą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 14, 23:04)
pas mane irgi,esu labai patenkinta  drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif  sutaupiau apie 2000 lt lyginant su kitai baldų gamintojais,o tie baldininkai manau labai protingai dirba,(neturi ofiso ir bezdelnikų,kuriems reiktu algas mokėt ) užtat gali pasiūlyt baldus už protingą kainą  thumbup.gif

pritariu...ten gal 2 ar 3 zmones....juk virtuviniai baldai tai ne kosmoso technologijos-parodai kokia plokste,kokia furnitura ir tada svarbiausia teisingai susiprojektuoti individualia virtuve....visos imones,garazai ir kiti lariokai pjausto ir laminuoja tas pacias plokstes (neskaitau tik tu ,kurie pjauna su siaurapjukliu ir laminuoja su lygintuvu),bet kazkodel vieniems iseina paskaiciuot 3700,kitiems 5500 ar 6000 su ta pacia plokste ir ta pacia furnitura (cia mano atvejis)...yra keletas firmu klaipedoje i kurias eiti reikia tik tada kai turi maisa pinigu,o dauguma to maiso neturi.........vien del to as pats cia buvau sumaisytas su zememis pries pora menesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 14, 21:37)
o kokios info apie imone jums reikia,kas cia keista?...atsiverskit ju puslapi ir viskas bus parasyta-zmones net nuotraukas idejo savo cecho ir stakliu,o taip pat savo gamintu virtuviu (iskaitant mano,aciu)...ko dar reikia? biggrin.gif

Man nieko nereikia iš jų biggrin.gif
Tiesiog įprasta, kad būna titulinis puslapis, kur parašyta apie įmonę ir tiek, ką pastebėjau vėliau, nes šiaip patiko puslapis, kad 1 bėginio metro apytikslė kaina parašyta ir ne tik, todėl ir įmečiau ax.gif Kažkur kažką dar neaiškaus apie juos radau, kažkokie nusiskundimai ir tiek (bet ne baldais, o vadyba), todėl ir parašiau dėl info.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 14, 22:25)
pritariu...ten gal 2 ar 3 zmones....juk virtuviniai baldai tai ne kosmoso technologijos-parodai kokia plokste,kokia furnitura ir tada svarbiausia teisingai susiprojektuoti individualia virtuve....visos imones,garazai ir kiti lariokai pjausto ir laminuoja tas pacias plokstes (neskaitau tik tu ,kurie pjauna su siaurapjukliu ir laminuoja su lygintuvu),bet kazkodel vieniems iseina paskaiciuot 3700,kitiems 5500 ar 6000 su ta pacia plokste ir ta pacia furnitura (cia mano atvejis)...yra keletas firmu klaipedoje i kurias eiti reikia tik tada kai turi maisa pinigu,o dauguma to maiso neturi.........vien del to as pats cia buvau sumaisytas su zememis pries pora menesiu thumbup.gif

drinks_cheers.gif del paskaiciavimu sutinku,pati apejau kelias imones,ta pati plokste ir furnitura,kaina skiriasi net keliais tukstanciais doh.gif brangiau,tai nereiskia,kad geriau smile.gif

QUOTE(juratela @ 2013 01 14, 22:37)
Man nieko nereikia iš jų  biggrin.gif 
Tiesiog įprasta, kad būna titulinis puslapis, kur parašyta apie įmonę ir tiek, ką pastebėjau vėliau, nes šiaip patiko puslapis, kad 1 bėginio metro apytikslė kaina parašyta ir ne tik, todėl ir įmečiau  ax.gif  Kažkur kažką dar neaiškaus apie juos radau, kažkokie nusiskundimai ir tiek (bet ne baldais, o vadyba), todėl ir parašiau dėl info.

nusiskundimu galima rasti apie bet kuria imone,visiems neitiksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2013 01 14, 23:53)

nusiskundimu galima rasti apie bet kuria imone,visiems neitiksi  smile.gif

Beabejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 14, 20:46)

O tai dar nenusprende, kokia plokste... Tai, kad regis ji sake, kad „aj, uzsisakiau nemacius ir tegula gamina“...

Trukt uz vadziu... doh.gif
Atsakyti